Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Kažkada dažiaus pas Stasi Pylimo g.Gal kas žino jo numeriuka?Labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2018 07 08, 22:20)
<p>Noriu parekomenduoti savo kirpeją. Turiu ilgus šviestintus, bet sveikus plaukus vien jos dėka. Mano plaukus visi pastebi ir stebisi, kaip su tokiu šviesumu man iš vis jie neiškrenta biggrin.gif O dar paminėsiu, kad kažkada buvau juodaplaukė biggrin.gif Mano kirpėja nejauna, tačiau nestovinti vietoje, pastoviai dalyvauja visokiuose seminaruose, kursuose, turi laaaabai daug patirties dažymuose. Jai siūlė dirbti prestižiškiausiuose salonuose centre ir su įžymybėm, bet ji dirba paprastoj rajoninėj kirpykloj, nes "prie namų" biggrin.gif Sako, "man geriau daugiau klientų pigiau, nei keli superbrangiai" Turi daug savo klienčių, kurios vien tik dėl jos atvažiuoja pas ją. Labai ją gerbiu ir myliu. Kirpėja Aušra, Lazdynuose prie RIMI parduotuvės, 868754941.</p>

Karts nuo karto pas ją kerpuosi ir dažausi (seniau tiesiog gyvenau arti). Visai gerai dirba savo darbą, bet tikrai paprieštaraučiau, kad rezultatas kaip prestižiniuose salonuose. Keletą kartų dažymai ant manęs nepavyko (nesureikšminu to), t.y., dažai "nenuėmė" plaukų. Priemonės, kiek supratau pigios, ir šiaip, kaip kieminėje kirpykloje ten konvejeris.
Atsakyti

Sveiki, kur cia visi pradingo? Seniai neskaiciau temos. Kokie dabar kirpejai Vilniuje gerai kerpa? Gal atsirado nauju talentu? Patarkit, jei kas turejo gera patirti. Busiu dekinga.

Atsakyti

Sveiki. Ar kas nors jums atsilieps? Arba visi yra "Facebook"? Man reikia gero spalvininko... Man trūksta žodžių. Ar galite nurodyti man ką nors, kas būtų tinkama?

Atsakyti

Sveiki. Ar kas nors jums atsilieps? Arba visi yra "Facebook"? Man reikia gero spalvininko... Man trūksta žodžių. Ar galite nurodyti man ką nors, kas būtų tinkama?

Atsakyti

Pasidalinkite, prašau  :angel_not: . Kur jūs dažote plaukus, kad ilgai nešiotųsi ir nesimatytų tas ataugimas? 

Aš pastaruoju metu siaubingai nutamsėjau :D norisi atsišviesinti, tačiau turiu labai pūstus ir storus plaukus...

Kiek žiūrinėjausi, tai Yury Salon labai gražūs rezultatai, kas nors gal dažėtės? Kaip ten? Help :D

Kai neseniai tik Vilniuje gyvenanti trupučiuką pasimetime esu :D

 

O nuotraukoje plaukai, nu kaip gražuuuu  :rolleyes:

Atsakyti
ieskau jaunos kirpejos Vilniuje, parasykite
Atsakyti