QUOTE(tedija @ 2014 12 15, 00:10)
O kaip manot ar tikslinga bandyt pasidaryt viena pastilaza, be torto, ir pabandyt su juo palipdyt? Man tiesiog su dviem mazais vaikais visas kepimo/tepimo/dengimo ir lipdymo procesas perauga i mazyti chaosa virtuvej:) Tai galvoju, gal galima tiesiog pabandyt viena pastilaza pasidaryt palipdymui
Darykitės pastilažą lipdymui. Jo ir mažiau gausis perpus, nei dengiamojo, ir figūrėlėms jis ir skirtas.
Tai gal problema, kad nepalaikėte šaldytuve, kol tortas gerai sustings? Gal skystas kremas gavosi, kad tortas bepuošiant sugriūna? Ar aptepusi sviestiniu kremu, palaikote šaldytuve, kol kremas sukietės, ir tik tada aptepate dar plonyčiu sluoksniu, kad masė priliptų ir tada dengiate? Visi šie niuansai tikrai linksniuojami čia ne kartą ir ne du, ir taip pat youtubėje galima rasti, tik tiek, kad užsieniniuose dažnai naudojamas ganašas ar koks kitas kremas, kiek kitokie ir niuansai, bet kokiu atveju, prieš dengiant, tortas turi būti idealiai išlygintas, kuo jį belygintumėte, ir sustingęs pilnai apteptas kremas, kitaip niekaip neapdengsite lygiai. Plius, kol įgusite, masę kočiokite čiut storiau, bus lengviau išlyginti (nors man ir prie noro neišeina jos storiau iškočioti

)
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 12 15, 21:57)
O dėl to torto vartymo tai aš nedrįstu kažkaip, nes kartą apverčiau tortą, tai jis man į visas puses išsikreivino baisiausiai, jau galvojau kad is naujo reiks kepti
Tai gal nepakankamai sustingęs? Nes mano visi tortai apversti
Piktas paukštis. Šokoladinis tortas.