[quote=tedija,2014 12 16, 01:18]
[quote=Elentari,2014 12 15, 23:10]
Darykitės pastilažą lipdymui. Jo ir mažiau gausis perpus, nei dengiamojo, ir figūrėlėms jis ir skirtas.
Tai gal problema, kad nepalaikėte šaldytuve, kol tortas gerai sustings? Gal skystas kremas gavosi, kad tortas bepuošiant sugriūna? Ar aptepusi sviestiniu kremu, palaikote šaldytuve, kol kremas sukietės, ir tik tada aptepate dar plonyčiu sluoksniu, kad masė priliptų ir tada dengiate? Visi šie niuansai tikrai linksniuojami čia ne kartą ir ne du, ir taip pat youtubėje galima rasti, tik tiek, kad užsieniniuose dažnai naudojamas ganašas ar koks kitas kremas, kiek kitokie ir niuansai, bet kokiu atveju, prieš dengiant, tortas turi būti idealiai išlygintas, kuo jį belygintumėte, ir sustingęs pilnai apteptas kremas, kitaip niekaip neapdengsite lygiai. Plius, kol įgusite, masę kočiokite čiut storiau, bus lengviau išlyginti (nors man ir prie noro neišeina jos storiau iškočioti

)
Retai kada rasau forume, tai is anksto atsiprasau uz technines ir rastvedybos klaidas

Dariau rafaelo. Norejosi kazkokio lengvo ir ne karta daryto recepto, nes turiu du mazus pagalbininnkus namie ir laika norejosi sutaupyt:) Jis skaitosi is minkstesniu tortu kaip supratau, bet ne del recepto nelygumas, tiesiog sviestinis kremas nelygiai padengtas. As tik kad si torta darau tiesiog su sviesiu biskvitu, ne pagal sauletos virtuves recepta, man asmeniskai papratas biskvitas puresnis, skanesnis, kremas tas pats.
[/quote]
kazka ne taip as su citavimu darau. Kaip paticuoti dali zinutes, be nuotraukyciu?