Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(*Hazell @ 2014 10 22, 20:20)
Skambino ka tik gydytoja, rytoj krauja dar karta eiti priduoti reikia. Mazokai HCG paauges... unsure.gif

Tu tik stiprisi nesinervink,rytas uz vakara protingesnis, gal suklydo laboratorijoj. Visko buna....

As bandysiu kordicepso pagalba pastiprint,pavalyt organizma, jau isidejau fito tampona, "peinceses perlas" sako gerai pravalo viduje ax.gif iseina tokie dalykai kad net baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 10 22, 19:31)
Tai vat, kad po motinos dienos buvom taip gerai emociskai nuaiteikusios kad visos ir uzkibom ')

Tikrai kaip stebuklas buvo 4u.gif

na kaip nors, ne 35, bus po 35, svarbu, kad bus, o bus tikrai 4u.gif tiesa pasakius taip kaip as planavau, tai ir pas mane ne taip bet ka padarysi, toks jau gyvenimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linuete @ 2014 10 22, 20:38)
jau isidejau fito tampona, "peinceses perlas"  sako gerai pravalo viduje ax.gif 

oba, apie toki stebukla dar neteko girdeti bigsmile.gif turbut tik uzsieni tokius parduoda, papasakok placiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 10 22, 20:20)
Skambino ka tik gydytoja, rytoj krauja dar karta eiti priduoti reikia. Mazokai HCG paauges... unsure.gif

Pasistenk nesijaudinti is anksto, juk ir paklaidos visokios tu laboratoriju buna, man isvis ne karta kraujo tyrimai yra pavede, tikrai anksciau laikau negrauzk saves, saugok savo kruopyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 22, 21:17)

na kaip nors, ne 35, bus po 35, svarbu, kad bus, o bus tikrai 4u.gif  tiesa pasakius taip kaip as planavau, tai ir pas mane ne taip bet ka padarysi, toks jau gyvenimas 4u.gif
Papildyta:
oba, apie toki stebukla dar neteko girdeti bigsmile.gif  turbut tik uzsieni tokius parduoda, papasakok placiau 4u.gif

Vat ir ne uzsieny,pvz. Vilniuje ,nezinau kaip kituose miestuose. Mano kolege irgi naudojo,tik tada nesigilinau ,reiks paklausinet,bet kiek pamenu pasitvarke ji savo moteriskus reikalus,mioma buvo,tai padejo.Dabar tris dienas turiu nesiot tamponiuka viduje,penktadieni istrauksiu ir pamatysiu kas is manes iseis.
Pasidomek googlej ,ivesk : fohow "princeses perlas" paziskaitysi placiau
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 22, 20:17)

na kaip nors, ne 35, bus po 35, svarbu, kad bus, o bus tikrai 4u.gif  tiesa pasakius taip kaip as planavau, tai ir pas mane ne taip bet ka padarysi, toks jau gyvenimas 4u.gif
Papildyta:
oba, apie toki stebukla dar neteko girdeti bigsmile.gif  turbut tik uzsieni tokius parduoda, papasakok placiau 4u.gif

sio gerio yra lietuvoje smile.gif

Uzsiregistravau pas savo gydytoja kitai savaitei del histeroskopijos, dar pasikonsultuosiu nuo kada man aspirina gerti. O tai vengiu visokios formos skiedzianciuju, tai ir keliu sanariai brasket pradejo, ir galva sunki doh.gif
Atsakyti
Bet Kaina doh.gif
Atsakyti
Hazzel,tu tik ramiai,pagal viena spermograma,pas maniski rado 800mln spermiuku,jau norejo nuo hyperspermijos gydyt,ale antra syki pasirode,kad TIK 80mln lotuliukas.gif
Jei del kazko abejojama,geriausia kartoti 4u.gif

Oho kokir cia tamponai doh.gif
As nusipirkau detox kit rinkini pravalymui,dar vitaminu sau ir vyrui specialiai pries pastojima. Sakiai vakarais sportuosiu(vakar pradejau),numesiu svorio(praeita syki pastojau ta men,kai numeciau kelia kg),darysiuos visokias grozio proceduras ir bandysiu tiesiog gerai jaustis. Va koks planas mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 22, 22:12)

As nusipirkau detox kit rinkini pravalymui,dar vitaminu sau ir vyrui specialiai pries pastojima. Sakiai vakarais sportuosiu(vakar pradejau),numesiu svorio(praeita syki pastojau ta men,kai numeciau kelia kg),darysiuos visokias grozio proceduras ir bandysiu tiesiog gerai jaustis. Va koks planas mano  lotuliukas.gif

Labai geras planas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 22, 22:16)
Labai geras planas thumbup.gif

Dar tik 5ciklo diena,bet tokia nuojauta,kad si kart jau pavyks g.gif
Tikiuosi,kad moteriska nuojauta neapvils ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 10 22, 14:26)
Dar tik 5ciklo diena,bet tokia nuojauta,kad si kart jau pavyks g.gif
Tikiuosi,kad moteriska nuojauta neapvils  ax.gif

Egg white isskyros. OT+. Oi darysim siandien myliuka smile.gif lol
Atsakyti
Sveikos,
atejo mm. Kažkaip ramiau unsure.gif
Po antibijotikų vėl pas mane bėdos doh.gif Pražilsiu nuo tos pienligės. Galvoju, gal ji ir kalta, kad man tie negimdiniai kartojasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 10 23, 09:49)
Sveikos,
atejo mm. Kažkaip ramiau unsure.gif
Po antibijotikų vėl pas mane bėdos  doh.gif Pražilsiu nuo tos pienligės. Galvoju, gal ji ir kalta, kad man tie negimdiniai kartojasi... unsure.gif

pienlige neturi itakos, nes labai dazna viesnia nestumo metu. O tu ar tikrinaisi savo kiausintakiu pratakuma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markata: 23 spalio 2014 - 12:01