Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

Kai pastosiu,sakiau darysiu visus hormonu tyrimus. Jau isitikinau,kad gali labai keistis.

P.s. per zinias rode,kad Plungeje zmones rado 3men kudiki palikta gatveje,atsales iki 34temp,bet gyvas.
Pagalvojau,kad radus sau pasilikciau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 06, 14:13)
Kai pastosiu,sakiau darysiu visus hormonu tyrimus. Jau isitikinau,kad gali labai keistis.

P.s. per zinias rode,kad Plungeje zmones rado 3men kudiki palikta gatveje,atsales iki 34temp,bet gyvas.
Pagalvojau,kad radus sau pasilikciau  ax.gif  blush2.gif

Dievas kartais labai ziaurus netik nesulaukianciom kudikiu bet ir nereikalingiem kudikiam. Kur siam pasaulyteisybe....
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 11 07, 00:14)
Dievas kartais labai ziaurus netik nesulaukianciom kudikiu bet ir nereikalingiem kudikiam. Kur siam pasaulyteisybe....

O ta kuri savo rankom kudiku pasmauge net nupelnytos bausmes nusulauke- vel su pilvu vaiksto. Leidzia Dievas tokioms daugintis... blink.gif

Markata, dziugu del taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 06, 20:23)
Sveikos, buvau siandien pas viena nuostabia gydytoja. Surado net dvi priezastis kodel mano maziai krenta kaip lapai rudeni (policistines kiausides ir dar polipas gimdoje). Paskyre gydyma ir nuo vasario leido planuoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O del AFS net sake nesitirti, nes sake jei jau nerado pirma karta tiriant po tokio ilgo laikotarpio, neras ir dabar ax.gif Sake pamatau II ir is karto progesterona ir aspirina vartoti thumbup.gif

kaip smagu girdeti.. 4u.gif
manau neuzilgo galesi dziaugtis pilveliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2014 11 07, 08:05)
O ta kuri savo rankom kudiku pasmauge net nupelnytos bausmes nusulauke- vel su pilvu vaiksto. Leidzia Dievas tokioms daugintis... blink.gif

Nu bet tikrai, nesuvokiami man tie gyvenimo desniai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 06, 21:23)
Sveikos, buvau siandien pas viena nuostabia gydytoja. Surado net dvi priezastis kodel mano maziai krenta kaip lapai rudeni (policistines kiausides ir dar polipas gimdoje). Paskyre gydyma ir nuo vasario leido planuoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  O del AFS net sake nesitirti, nes sake jei jau nerado pirma karta tiriant po tokio ilgo laikotarpio, neras ir dabar ax.gif Sake pamatau II ir is karto progesterona ir aspirina vartoti thumbup.gif

Sveikute, jei nepaslaptis pas kokia gera gydytoja buvai? ir kokiame mieste, gal gali pasidalinti, as panasiu bedeliu turiu ax.gif gali ir asmeniskai i az atrasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wonderlin @ 2014 11 07, 14:00)
Sveikute, jei nepaslaptis pas kokia gera gydytoja buvai? ir kokiame mieste, gal gali pasidalinti, as panasiu bedeliu turiu  ax.gif  gali ir asmeniskai i az atrasyt  smile.gif

Markata ne Lietuvoj gyvena mirksiukas.gif

Merginos,jum pries mm nebuna guziuku krutines srity? As jau senokai uzciuopiu po krutine toki riebalini darinuka,pries mm padideja,bet db ir skaudet pradejo.. ties ta vieta,kur buna liemeneles lankelia mazdaug,ne pacioje krutyje,o krutines lastoje.. g.gif. Kai klausiau,daktare sake,kad hormonai,po mm praeis.. bet nzn ar skaudet turi..
Atsakyti
QUOTE(wonderlin @ 2014 11 07, 13:00)
Sveikute, jei nepaslaptis pas kokia gera gydytoja buvai? ir kokiame mieste, gal gali pasidalinti, as panasiu bedeliu turiu  ax.gif  gali ir asmeniskai i az atrasyt  smile.gif

As gyvenu ne lietuvoje, bet atskirau speciai del savo bedu, nes labai man gydytoja rekomendavo. Cia Vilniuje, Mindaugo g. gydytoja Zaneta Kasilovskiene superine gydytoja, viska apziurejo, ismaige, pertikrino. Jei pas ja pastoviai eiti, speju, kad nebus pigu, nes privati klinika.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2014 11 07, 17:06)
As gyvenu ne lietuvoje, bet atskirau speciai del savo bedu, nes labai man gydytoja rekomendavo. Cia Vilniuje, Mindaugo g. gydytoja Zaneta Kasilovskiene superine gydytoja, viska apziurejo, ismaige, pertikrino. Jei pas ja pastoviai eiti, speju, kad nebus pigu, nes privati klinika.

Net as,budama kauniete,girdejau apie sia daktare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 07, 09:12)
Net as,budama kauniete,girdejau apie sia daktare  ax.gif

Man labai skaudzios sitos mmm. Toks jausmas kad gal kazkas ten vyko si cikla nes temperatura buvo kaip ir su implantaciniu pakritimu....
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 11 07, 17:27)
Man labai skaudzios sitos mmm. Toks jausmas kad gal kazkas ten vyko si cikla nes temperatura buvo kaip ir su implantaciniu pakritimu....

Tai kita syki pasidalink grafikeliu,jei vedi toki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 11 07, 09:39)
Tai kita syki pasidalink grafikeliu,jei vedi toki  ax.gif

Nemoku ikelt is FF
Atsakyti