Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos tik tarp dukrų ir mamų

Nežinau ar pirkti dukrai liemenuką, jai prieš metus prasidėjo mėnesinės. JOs krūtinė nėra didelė, bet kiek pastebėjau per klasės susibūrimus, tai net gi visai krutinės neturinčios mergaitės juos nešioja. Su dukra nelabai gerai sutariu, bet atrodo, kad ji laukia kažkokio signalo dėl liemenuko. Negaliu tiesiog prieiti ir kalbėtis, ji kitokia. jai tiesiog reikėtų, kad kai būsime prekybos centre nusipirktume, bent jau man taip atrodo. pavarčiau jos dienoraštį, ten radau skaičius ir prieraša "mano apimtys 79/65 o iš jos nė ženklo. Ką daryti, man baisu vienai eiti. Parduotuvėje nejaukiai jaučiuosi".
Ką daryti, jai jau reikia liemenuko ar ne? kaip jūs darote? jai 13 metų
Atsakyti
Na maniskei 12m.Ir pirma liemenele mas pirkom kartu.Na musu labai geri santykiai tad ji pati pasake,kad jau noretu uzsegamo liemenuko.Zodziu jokiu bedu nebuvo.Ir mes ta apsipirkima net savotiska svente pavertem.Rikomes ilgai ir negailejom pinigu.Bet ji tikrai buvo grazus ir vertas savo kainos.As norejau,kad pirmas liem..pirkimas butu isimintinas.

Na o tavo atveju manau pameginciau iseit apsipirkt su dukra.Tik labai geros nuotaikos.ir besizvalgant po rubu skyriu nueit prie lemeneliu ir pradet sau rinktis ,o ir tarp kitko linksmai paklaust dukters gal ir ji noretu.Manau mergaite neatsisakys.O juolab jei tas apsipirkimas bus linksmas ir gyvibingas.Zinoma as nezinau tavo mergaites tad sunku ka ir pasakyti.Seip tokios pauglytes megsta zaismingus nerupestingus apsipirkimus ir labiau tada atsiveria,nes mama duksta su su ja kartu ir pasivercia savotiska mergaite smile.gif ,mazdaug jos bendraamze tongue.gif ,vadinasi drauge thumbup.gif .Tad maziau klyciu bendravime.
Atsakyti
NU maniske labai rimta. O kokio tipo pirkote ta liemenuka? Man asmeniskai labiausiai patinka su pakietinimais. Beje kokioje parduotuveje? Labai jaudinuos galvoju dar sia savaite susitvarkyti, akd pries isvaziuojant i stovyklas turetu
Atsakyti
Pirmasis buvo su poralono sluoksniu.Nes ten nelabai ka ideti yra,bet formu jau norisi.
O mes ne Lietuvoj gyvenam tad ir parduotuves pavadinimas tau nepades.Bet gal tada pabandyk i kokia nedidele arba specelizuota apatinio trikotazo parduotuve nueiti.O ir jei ji rimta tai jaukiau bus negu super centre.O ejima gali tikrai motyvuoti kaip agalba tau issirinkti liemenele.
Na tai sekmes tau.Viskas bus gerai. drinks_cheers.gif Zinok,kad tavo mergyte jaudinasi ne maziau uz tave. tongue.gif
Atsakyti
Gal dar kas nors noretu papasakoti, kaip pirkote savo dukrai liemenuka?
Atsakyti
prisimenu kai man mama pirma liemenuka nupirko, tai nebuvo jokiu diskusiju ar pokalbiu apie tai, tiesiog parnese, padejo ant lovos ir sako "pasimatuok ar tinka"
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 07 03, 09:47)
prisimenu kai man mama pirma liemenuka nupirko, tai nebuvo jokiu diskusiju ar pokalbiu apie tai, tiesiog parnese, padejo ant lovos ir sako "pasimatuok ar tinka"


ka tada galvojote? koks liemenukas tai buvo? ar jus galetumete va taip va su dukra padaryt?
Atsakyti
O aš pati nusipirkau, ir dydį pataikiau. Pamačiau, kad jau visos klasiokės turi, tai nulėkiau savaitgalį į parduotuvę ir be jokių kompleksų paprašiau pardavėjos, kad duotų patį mažiausią, išsirinkau iš pasūlytų kelių patį gražiausią, ir nusipirkau. Tik namie paprašiau mamos, kad padėtų užsekti, nes pati dar nemokėjau nematydama užsisegt.O mama be jokių kalbų ar pamokslų užsegė ir daugiau ta tema nekalbėjom. Kai reikdavo, visad pirkdavaus pati. Džiaugiuos, kad mama man davė visišką laisvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kopustiene @ 2006 07 03, 10:24)
ka tada galvojote? koks liemenukas tai buvo? ar jus galetumete va taip va su dukra padaryt?


jis buvo su poroloniniu pakietinimu. o ka tada galvojau, net neprisimenu. kazkaip tas ivykis neturejo isskirtines reiksmes. mama elgesi taip, lygtai butu nupirkus bet kuri kita drabuzi -- kojines ar megztini. mazdaug, nupirkau ir tiek. jei tinka -- nesiok. o kad jau reikia/nereikia -- kazkaip nebuvo diskusiju. ir taip jau kuri laika iki to nesiojau atskiru daliu maudymosi kostiumelius. taip kad tas liemenukas nebuvo "kazkas neatrasto".
o ar galeciau taip savo dukrai tiesiog paimt ir nupirk -- priklauso nuo situacijos. jei kalbetu/pageidautu -- pasiulyciau parduotuvej issirinkt. o jei ne -- tai tiesiog nupirkciau pati.
Atsakyti
Na, as pati mamai pasakiau pries metus kad reikia, nes per kuno kultura ar skubedama nejaukiai ir nepatogiai jauciuosi. Tai kita diena nuvaziavom ir nusipirkom. Buvo be jokiu lankeliu ar pakietinimu, labai patogus ax.gif tongue.gif
Atsakyti
koks dydis yra pats maziausias? nuo kada ji reikia nesioti?
Atsakyti
Manau,kad maziausias dydis 70-A, O pradeti nesioti tada ,kai pajauti,kad tau to jau reikia. tongue.gif
Atsakyti