Įkraunama...
Įkraunama...

Ka daryt ?

Sveiki,

Nezinau kaip paaiskinti ar tai labai didele problema... Zodziu taip, su draugu jau gyvename 2,5 metu, pries tai jis turejo moteri 8 metus, jis uz mane siek tiek vyresnis, mes kartu ir gyvename ir dirbame, kai jis su savo buvusia issiskyre praktiskai beveik is karto pradejo su manim draugauti bet ne esme... Jo buvusioji pastovei jam rasinejo, kiekviena vakara, jis neatrasydavo, po metu draugystes as suzinojau kad jiedu jau kuris laikas susiraso ir susiskambina... Patikrinau jo telefona, radau zinuciu... " galvoju apie tave" "pasiilgau" ir panasiai... As isejau... Po keliu dienu jis manes atsiprase, suverte visa kalte jam, kad ji nenormali ir kad jei jis noretu, jis tikrai butu su ja... As patikejau, susitaikem... Per visa ta laika ji jam vis parasydavo, be atsako, bet nesenai mes su juo labai susipykom ir jie vel pradejo bendrauti aisku jis tai nuo manes slepia, as pamaciau jos rasyta zinute jam ir paklausiau kas cia vyksta kai susitaikem jis atsake kad jis negali atsakyti uz jos zodzius ir kad jei jie susiraso tai tik draugiskai. Nezinau ka galvoti, siandien pas ji tel radau 2 zinutes, jos - " Labas brangusis, kaip tavosveikata? Pas mane dar is senu laiku likes tavo dviiratis, ar reikia? Xx" jo atsakymas " Labas jauciuosi prastai, atrodau kaip zombis, ne dviracio nereikia aciu x " padekit moterys kaip islaikyti vyra ir atmusti ta durne? Jis tokio charakterio kad jei iseisiu jis neatsiprasys nes jis sako kad nieko blogo nedaro... Kad jis su ja nesusitikineja tai as garantuota, mes visuomet kartu... Ir praeita karta pries metus as maciau zinutes kad ji norejo su juo susitikt, jis atsisake.... Nezinau ka daryt jo prarast nenoriu, labai myliu, ir tikiu kad jei jis noretu but su ja, butu nes is manes jokios naudos negauna, bet kam tada visa tai? Toks vaizdas kad jis jos paleist nenori ar kaip cia yra? Padekit, patarkit ...
Atsakyti
Ką turit omeny rašydama, kad jūsų draugas iš jūsų jokios naudos negauna??
Atsakyti
Kad jie nesusitikinėja tu garantuota, o jis iš tiesų nekaltas, kad ta moteris jam rašinėja. Nesuk sau per daug galvos, nes ir sau ir jam tik nuotaiką gadini. Blogiausiu atveju gali paprašyti savo draugo, kad jis jai parašytų, kad ji daugiau neberašytų, nes tai kenkia jo dabartiniams santykiams. Aišku, jis gali nesutikt, nes 8 metai visgi ilgas laiko tarpas ir jei jie buvo artimi, sunku taip lengva ranka viską nubraukti. Stengtis išlaikyti tau jo nereikia, jis jau yra su tavimi.
Atsakyti
Nuleisk jo telefoną į tuliką, įmesk į upę ar šiukšlių konteinerį kitam rajone. Teks išsiimt naują sim kortą su nauju tel nr, kurio ta boba neturės. O jei vistiek susirašinės vadinasi vyrukas pats jai nr davė. Spjaučiau per bortą melagį tokiu atveju.
Atsakyti
Tokia tema jau yra
Atsakyti