Įkraunama...
Įkraunama...

Skausmas dėl sūnaus

Noriu pasidalyti problema dėl savo sūnaus.
Beveik prieš 20 metų jis buvo partrenktas mašinos, kai ėjo per perėją iš mokyklos, ir stipriai sužalotas. Buvo nulaužtas šonkaulis ir padaryti galvos pažeidimai.
Po 2-jų operacijų sūnus pradėjo gerai vaikščioti, tačiau po 3 metų prasidėjo problemos su galva, o dar po 1 metų atrasta dar viena liga – epilepsija. Pradžioje jis nebuvo piktas, tačiau vėliau pradėjo darytis agresyvus ir vis dažniau reikėjo paguldyti į ligoninę. Labai buvo gaila, bet nebuvo kitos išeities.
Dabar jis yra slaugos namuose. Galima jį aplankyti, ilgiau su juo pabūti, tačiau duoda labai daug vaistų – 18 tablečių per parą. Labai dėl to baiminuosi, nes matau, kad nuo vaistų jis darosi vangus, mažai bendrauja, daugiausiai guli. Pradedu suprasti, kad tokioje sistemoje jaunas žmogus gali tapti daržove.
Kreipiuosi į brangius žmones ir labai prašau atsiliepti tuos, kurie turi panašią situaciją su savo artimaisiais ar pažįstamais. Norėčiau sulaukti Jūsų pasiūlymų ar patarimų. Vis dar turiu viltį ir tikėjimą, kurie mane ir palaiko.
Mano telefono numeris 8 684 22 623
Labai Jums dėkoju.
Atsakyti
Gal vežkite parodyti kitiems daktarams, negi taip jau nurašė žmogų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūrosdruska: 28 kovo 2015 - 20:07
o namie jam būti galimybės nėra? Gal dėl jo paties saugumo gydymo įstaigoj daugiau skiriama raminančių? Turiu omeny dėl epilepsijos priepuolių.
Atsakyti