Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkų mokyklos Vilniuje

Kviesčiau mamytės pasidalinti savo nuomone apie lenkų mokyklas Vilniuje, apie jų ypatumus, dirbančius mokytojus ir pan.
Atsakyti
Mano dukrytė (trečiokė) mokosi lenkų J. Lelevelio vid. mokykloje, Antakalnio g. 33. Šioje mokykloje dirba tikrai labai geros mokytojos. Šiais metais viena abiturientė surinko po 100 balų iš matmatikos ir lietuvių kalbos, buvo ir kitų, kurie gavo po 97 balus ir panašiai. Labai didelis procentas vaikų įstoja į aukštąsias mokyklas.
Aš mokykla esu labai labai patenkinta, vaikui skiriama labai daug dėmesio, daug būrelių, vis klasė ar mokykla kažką tai organizuoja (pažįstamų vaikų mokyklose niekas tiek neorganizuoja), kiek žinau šią vasarą kapitaliai remontuojamas korpusas, kur mokosi pradinukai, gal kitais metais ir visa mokykla sulauks pinigų remontui. Daug kalbų buvo apie mokyklos uždarymą, bet tėvai kartu su mokytojais atkovojo mokyklą.

Atsakyti
Labas.
Pagaliau kazkas atsiliepe 4u.gif o tai jau galvojau, kad cia visai neaktualu g.gif
Atsakyti
Sveiki, ir aš nutariau prisijungti 4u.gif Ačiu tik drugelis kad pradejai šia tema , nes mane stebino kad niekas nieko niekur neraše apie lenkų mokyklas. smile.gif Mano vaikas eis į antrą klasę V.Serokomlės mokykloje. Pati baigiau visai kita mokykla (Santaros). Kol kas lyg ir neblogai... Griežta mokytoja, puikiai sutaria su vaikais. thumbup.gif Man patinka kad mokykla lankyt reikia griežtai su uniforma(berniukams tamasiai melynas kostiumas). Bureliu jokiu nera, nes po langais Moksleivių rūmai su visokiais bureliais. Į šitą mokyklą leidom vaiką tik todel kad girdejome gerų atsiliepimų nuo pažystamų tevų . Mokykla kaip mokykla..... Svarbiausiai kad sveika ir normali atmosfera mano vaikui ir gera mokytoja. Pirmoj klasei vaikas pasiligdavo po pamokų prailgintoj grupei . Jeigu atvažiuodavau ankščiau , tai su ašarom išvažiuodavo. verysad.gif Mane tai džiugino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tulia @ 2006 08 21, 06:34)
Sveiki, ir aš nutariau prisijungti 4u.gif Ačiu tik drugelis  kad pradejai šia tema , nes mane stebino kad niekas nieko niekur neraše apie lenkų mokyklas. smile.gif Mano vaikas eis į antrą klasę V.Serokomlės mokykloje. Pati baigiau visai kita mokykla (Santaros). Kol kas lyg ir neblogai... Griežta mokytoja, puikiai sutaria su vaikais. thumbup.gif  Man patinka kad  mokykla lankyt  reikia griežtai su uniforma(berniukams tamasiai melynas kostiumas). Bureliu jokiu nera, nes po langais Moksleivių rūmai su visokiais bureliais. Į šitą mokyklą leidom vaiką tik todel kad girdejome gerų atsiliepimų nuo pažystamų tevų . Mokykla kaip mokykla..... Svarbiausiai kad sveika ir normali atmosfera mano vaikui ir gera mokytoja. Pirmoj klasei vaikas pasiligdavo po pamokų prailgintoj grupei . Jeigu atvažiuodavau ankščiau , tai su ašarom išvažiuodavo. verysad.gif Mane tai džiugino  smile.gif


Labas-labas. Prasom-prasom tongue.gif
O siais metais ar irgi leisi i prailginta grupe? deja, ka vaikai veikia prailgintoje grupeje, kokiu tuki uzsiemimu, ar ruosia pamokas ir pan.?
Atsakyti
Taip, šiais metais vel leisiu į prailgintą grupe, nes lanko tenisa trys kart per savaite (1,3,5) - tai lieka mokykloje iki 14 val., o antrad. ir kietvirtad. jau iki 16 val. Prailgintoj grupej padaro pamokas, žaidžia stalo žaidimus, eina į sporto sale ir į lauką. Susidraugavo su vaikais iš kitu klasiu. Aišku jei mes gyventume arčiau prie mokyklos ir jeigu aš nedirbčiau , gal ir nereiketu vaikui pasilikt, bet jau yra kaip yra....
Atsakyti
Matau, kad mamytes nelabai aktyviai cia pasisako verysad.gif
Gal prasidejus naujiems mokslo metams yra ir nauju minciu?..
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2006 09 24, 08:08)
Matau, kad mamytes nelabai aktyviai cia pasisako verysad.gif
Gal prasidejus naujiems mokslo metams yra ir nauju minciu?..

O gal reikėtų padiskutuoti, kam apkritai reikia vaiką savo leisti į lenkišką mokyklą? Man tenka stebėti vaikus, važiuojančius į vieną iš lenkų mokyklos, tikrai matosi, kad lenkų mokyklose tiek mokiniai, tiek mokyklos atmosfera yra unikali.
Atsakyti
Gal gali pakuomentuot kom tie vaikai išsiskiria biggrin.gif Man pačiai labai idomu
Atsakyti

Ir man pasidarė labai įdomu. Nors atmosfera lenkų klasėse tikrai labai gera ir draugiška.
Tai tu manai kad lenkų vaikai turi eiti į lietuvišką mokyklą? Tada tai mes tikrai jau niekada nekalbėsim savo gimtąja kalba. Be to vaikai jaučiasi visi savi, o lietuvių kalba dėstoma yra nuo pirmos klasės, nors mano vaikai jau darželyje gerai lietuviškai kalbėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ralicija: 28 rugsėjo 2006 - 09:05
QUOTE(vicky @ 2006 09 26, 14:52)
O gal reikėtų padiskutuoti, kam apkritai reikia vaiką savo leisti į lenkišką mokyklą? Man tenka stebėti vaikus, važiuojančius į vieną iš lenkų mokyklos, tikrai matosi, kad lenkų mokyklose tiek mokiniai, tiek mokyklos atmosfera yra unikali.


Tai galima ir padiskutuoti g.gif
Tik kad dar tamstos nuomones ir argumentu nezinome... Nustebino tik pastaba apie "unikalia" atmosfera doh.gif
Atsakyti
VICKY atsiliepk ... smile.gif visi laukiam tavo komentaru smile.gif
Atsakyti