Įkraunama...
Įkraunama...

Ka daryti dėl neištikimybės

Sveikos visi kiti kurie prisijungia, prie šios svetainės.
Norėjau paklausti jūsų patarimo dėl santykiu, išgirsti svetimų žmonių nuomonę daug geriau.
Esu jauna, man 20 metu, niekada neturėjau vaikino, bet galų gale atsirado meilė, kuri jau tesiasi, virs metų ir tikiuosi dar tesis. Visa mūsų meilės istorija gana ilga, pazistam vienas kita daugiau nei 5 metus, seniai vienas kitam patinkam, ir pradejom draugaut tik pries metus. Viskas puiku, mylim vienas kita, o ir nezinau ka dar labiau mylejau ar teks myleti, panasus esam, laimingi kartu. Bet viskas apsiverte per viena dieną. Aš nuėjau i viena pasibuvimą su draugais, isgėrėm, ir pasibučiavau su vienu vaikinu, ir po to karto sažinė graužė labiau nei betkada, nieko nesakiau vaikinui , nes bijojau prarast, o jis dar yra toks kuriam tokie dalykai, kaip alkohilis, ar neistikimybė svetima. Ir pati suprantu, kai myli , net ir budamas girtas tokių kvailysčių nedarytum, nes žinotum, kad iskaudinsi mylima žmogų. Bet tai buvo pirmas mano nusizengimas, kuris grauzia mane ir iki siol. Prejo nuo to ivykio gal 5 menesiai, ir tik tada ramiai su juo vakarieniaudama nusprendziau tai pasakyti, nes myliu savo vaikina, stengiuos del jo, myliu labiau uz viska, ir negalejau daugiau slept tokio dalyko, ir nezinau kaip galejau tai laikyti visus 5 menesius. Po sio pasakymo apie ta ivyki, jis visa vakara buvo sugniuzdytas, nesake nieko, galvojo. Ir pasake, kad mum reiktu gal pertraukos, reikia viska apgalvoti.
Abu neturejau anksciau rimtu santykiu, tad abiem sunku yra su tokiais dalykais susitaikyti, nesam patyre, nezinom ka toliau daryti. Noriu atgauti pasitikejima, nes pasimokiau po to įvykio, ir dabar jau savaite kaip vienas be kito esam, ir be to zmogaus sunku. Tiesiog nenoriu, kad butu taip, jog "va pasimokiai, su kitu taip nedarysi". Noriu but su šiuo žmogumi, jis irgi sake kad vistiek myli, nors ir taip nutiko. Kokia jusu nuomone i šitą visą šitą istoriją, kaip jūs patys darytumėte, ką patartumėte? :/
Atsakyti
na tau pasake kad reikia laiko,gal dar pavyks sugrazinti santykius,kuriuos pati sugriovei,ir dar klaida padarei jam tai pasakydama,suprantama kad grauze sazine,juk negraziai pasielgei,tiesiog zinok,kad kai kuriu dalyku geriau nesakyti,grauzatis su laiku praeina,mes visi klystam...Tiesiog ateity nesielk taip,kaip nenoretum kad su tavim elgtusi(mazas moralas),sekmes tau
Atsakyti
naturalu tokiam amziuje noret pasibuciuot su kazkuo. gi smalsu, neissilaksciusi esi. gal tai ir i gera, jauna dar esi, ne paskutinis sis vaikinas tikrai.
dziaukis gyvenimu, ne pasaulio pabaiga tas bucinys
Atsakyti
Siūlau daugiau nebegerti ir tokie dalykai nebepasikartos smile.gif O kas dėl vaikino... belieka laukti
Atsakyti
as buciau nesakius... sazine griauzia? tai cia kaip bausme. o ka, pasakius sazine nebegrauzia? mane vistiek griauztu. tik dar salia to ir mylimas zmogus sugniuzdytas... o jei tikrai myli, galima ir pasaugot savo zmogu nuo tokiu isgyvenimu.
na, del pacio pasibuciavimo... klysti zmogiska, visko buna, kitos ir ne taip prisidirba. bet vis tiek tai ner gerai. apie ka labiausiai reiktu susimastyt, tai apie alkoholio vartojima. jei isgerus nekontroliuoji saves, geriau negerk visai. (ateity sveikesnius vaikus gimdysi smile.gif )
ar atleis? jei labai myli, tikriausiai atleis. (ar verta dar kazkaip lyst jam i akis ir atsiprasinet, pati turetum geriau zinot - juk ji pazysti) bet kokiu atveju santykiai nebus kokie buvo. pasitikejimo avansa praradai...
o siaip jauni ir nepatyre esat, labai dramatizuojat viska. vyresni ir "labiau pagede" zmones viska butu visai kitaip dare... bet turbut kiekvienam reik savas dramas pergyventi, kad isminties igautu...
laikykis. per kancias i zvaigzdes wink.gif
Atsakyti
cia tik bucinys, Dieve, nedaryk tragedijos ir is muses dramblio nedaryk.
na buvo, dar ne to bus per ilga jusu dvieju gyvenima:)

take it easy:)
Atsakyti
liepa0315 - tikiuosi, kad jau susitaikėt biggrin.gif
Aš tavo vietoje būčiau nieko nesakiusi. pritarsiu daugumai - nežinai ir širdies neskauda. Gerai, kad buvo tik bučinys, ir kad supratai klydusi.
Tačiau jei kilo noras kažką pabandyti su kitu, tai gal nesi išsilaksčiusi? Gal ta pertrauka padės ir pačiai pagalvoti ko nori iš gyvenimo ir iš žmogaus, kurį turi šalia.
Pirmi rimti santykiai gali būti ir paskutiniai, tačiau pasimokyk iš savo klaidos ir jos nebekartok. Įskaudinsi taip ne tik savo antrą pusę - pačiai nuo to irgi nebus lengviau.
Nuoširdžiai linkiu susitaikyti ir pabandyti dar kartą 4u.gif
Atsakyti
Negalima tokiu dalyku sakyti. Ištikro, kad pasibučiavai tai dar neblogiausia. Graužė sąžinė kita karta taip nebesielgsi. O santykius atstato ir po baisesnių išdavyščių. Tik va, kad ir susitaikysit abejoju, kad beatstatys tavo draugas pasitikėjima tavimi. Jei viena kartą padarei kas garantuos, kad nebus antro. Tiesiog kas blogiausia po tokių dalykų LABAI SUNKU PASITIKĖT ŽMOGUMI KURIS TAVE ĮSKAUDINO. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažulė: 19 lapkričio 2014 - 22:34
Bet iš kur pas žmones tas noras pasigirt vos nesąmonę kokią padarius doh.gif Sąžinę matai atranda staiga ir jaučia nenumaldomą norą pasidalinti debilišku poelgiu, kurio kartot neketina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonBloom @ 2014 11 13, 20:44)
Siūlau daugiau nebegerti ir tokie dalykai nebepasikartos smile.gif O kas dėl vaikino... belieka laukti


Būtent būtent. Alkoholis per daug atriša visus mazgus..
Atsakyti
Bet tai kaip žmonės iš kažkokių smulkmenų tokią tragediją daro... Nu pasibučiavo kažkokiam baliuke prieš penkis mėnesius, nieko daugiau nebuvo ir bac - reikia pertraukos, santykiams šakės. Nesuprantu, ar čia meilė, jei dėl tokio š reikia nutraukti puoselėtą meilę?
Atsakyti
Panele, jums ne 15, visokie "oi prigeriau-pasibuciaviavau su graziausiu vaikinu baliuke", jau nebenurasomi syptelejus kvailiems paauglystes paklydimams. 20mete - jus esate jauna moteris, gerbkite save o ne buciuokites su bet kuo prigerusi. Nemokat gerti - negerkit, neislaikot su kitais nepasidavus - dar iki rimtu santykiu pora meteliu palaukti teks smile.gif Tai ir yra visa tiesa, juk supratot dar anksciau kad klaida darot ,tai kam daret? O jei nesupratot , na tai nezinau kiek reikia gerti kad nebesuprastum kad su kitu buciuojiesi? doh.gif Jus gerai pagalvokite, ka galite paaukoti/duoti siems santykiams ir ko jus pati tikites, ir jei vaikinas reikalingas - snekekite, atsiprasykite ,taikykites smile.gif Rimtas pazadas jam ir sau klaidu nekartoti turetu padeti 4u.gif Sekmes !
Atsakyti