Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(speedy @ 2019 09 24, 15:52)
Prisikabinsite? Būtent grožio faktorių ir suprantu  biggrin.gif
Jei norėčiau prisikabinti, tai galima būtų padaryti daug svariau. PVZ.: turite Jura - džiaukitės, nors tai yra paprastas OEM'as už belekokią kainą.
Aš savo buvusią Jurą pirkau už pusę kainos (naują, su garantija) dėl įdomumo, pasibandymui. Kai prasidėjo nesąmonės, pasidomėjau kas iš tikrųjų yra tas "glamūrinis brandas".
Tai gal geriau likime prie savo nuomonių ...  mirksiukas.gif

Nei vienoj žinutėj neteigiu, kad Jura yra kažkuo pranašesnis už kitus, tiesiog parašiau, kad jūsų siųlomas Aulika tikrai nieko ipatingo, o jūs kažkodėl užsivedėt ax.gif
Atsakyti

Sveiki, nusibodo kavos nuosėdos namie, nusprendėm, kad reikia kavos aparato. Geriam max 1-2 puodelius per dieną, kartais ir nei vieno puodelio per dieną. Aš mėgstu tik juodą americano, vyras tik su pienu. Nenorim išleist milijono ir nusipirkt "per gerą" daiktą, tai ieškom kas atitiktų mūsų poreikius. 

Svarstėm ir kapsulinį, išbandėm dolce gusto, bet nelabai mums jie.

Į kokius modelius žvalgytis. 

Amazon bestseller kažkoks De'Longhi Magnifica ESAM 4200.S, bet jis, kiek suprantu, jau labai senas, ir Lietuvoj neradau tokio modelio (gal LT rinkai kitaip vadinasi?).

Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2019 09 26, 21:22)
<p>Sveiki, nusibodo kavos nuosėdos namie, nusprendėm, kad reikia kavos aparato. Geriam max 1-2 puodelius per dieną, kartais ir nei vieno puodelio per dieną. Aš mėgstu tik juodą americano, vyras tik su pienu. Nenorim išleist milijono ir nusipirkt "per gerą" daiktą, tai ieškom kas atitiktų mūsų poreikius. </p><p>Svarstėm ir kapsulinį, išbandėm dolce gusto, bet nelabai mums jie.</p><p>Į kokius modelius žvalgytis. </p><p>Amazon bestseller kažkoks <span>De'Longhi Magnifica ESAM 4200.S, </span>bet jis, kiek suprantu, jau labai senas, ir Lietuvoj neradau tokio modelio (gal LT rinkai kitaip vadinasi?).</p>

Šitas jau senas, jei iš De’Longhi, tai gal geriau kokį ECAM 350.15.B ?
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2019 09 26, 21:22)
Sveiki, nusibodo kavos nuosėdos namie, nusprendėm, kad reikia kavos aparato. ...

Jei dėl šios priežasties nusprendėte įsigyti kavos aparatą, tai turi Jums naujieną - "kavos nuosėdos namie" neišnyks.
Atsakyti

Bet iškratyt lengviau :) Tiesiog, jau nesmagu svečiams atėjus kavą plikyt puodelyje. 

Jūsų pasiūlytas toks kompaktiškas atrodo. Gal dar iš kitų firmų kažką galite rekomenduoti?

Norisi kuo paprastesnio valymo. 

Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2019 09 27, 09:38)
Norisi kuo paprastesnio valymo. 

Tai gal tokia - pati nusikalkina jai užduotu laiku (kad ir naktį) - Jums to nereikės daryti. Ir dar, malonus bonusas, galima pasirinkti bet kurią iš trijų skirtingų (iš anksto įdėtų) pupelių rūšių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 27 rugsėjo 2019 - 11:29
QUOTE(EnBlanc @ 2019 09 27, 07:38)
<p>Bet iškratyt lengviau smile.gif Tiesiog, jau nesmagu svečiams atėjus kavą plikyt puodelyje.

Mes turime senuką saeco intelia evo. Pirktas daugiau nei prieš 5 m. Nė karto netaisytas. Išgeriam apie 10 puodelių kavos kiekvieną dieną. Jaučiasi, kad aparatas skaičiuoja jau paskutinius savo gyvavimo mėnesius, bet 5 m. be remonto man leido įsitikinti, kad saeco- gana patikimas kavos aparatų gamintojas. Vis tik kitą aparatą dėl įvairovės ir įdomumo pirksime ne saeco biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, prašau pagalbos. Reikalingas kavos aparatas . Pilnai automatinis
Su vandens filtru
Idealu su automatiniu pieno šlangutes išsiplovimu
Geriam latte, cappuchino ir paprasta juoda kava. Viso max 4 puodeliai per dieną.
Buvau skyrus iki 600€ sumą, bet matau, nekas išeina. Girdėjau, kad Jura išgirti. Kažkaip parduotuvėje nepasakė tiek argumentų, kad įtikintų dėl Juros...
Kaip šis variantas SM7581/00 XELSIS? Ar vertas dėmesio? Ar kaina didelė tokiai firmai? Ar geriau Jura E8, ar iš viso kažką kito siūlytumete? Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 10 lapkričio 2019 - 22:49
Sveiki, nusiziurejau kavos aparata saeco sm5572/10, kaip jums sis aparatas?
Atsakyti

Sveiki, waliooo pagaliau įtikinau vyrą, kad mums reik kavos aparato😍😍☕☕☕. Nusirasiau į savo kalėdinės dovanos statusą. Viskas valio, kol nepradėjau ieškoti koki pasirinkus aparata😣. Geriama bus visi gėrimai su pienu. Kažkur apie 8 puodelius per dieną, jei dasides kakavos gamyba tai ir dar daugiau. Biudžetas 1000 europinių pinigų. Uzklausus“ kavos drauge“ labai siūlė Jūra e8 dark inox [url="https://www.kavosdraugas.lt/p/kavos-aparatas-jura-impressa-e8-dark-inox/#max-widget"]https://www.kavosdraugas.lt/p/kavos-aparatas-jura-impressa-e8-dark-inox/#max-widget[/url] Na ten mandrus malūnėlis kuris kava malda drėkinama ar kažkas pan. Taip pat labai gyrė kapucinatoriu. Kaip viskas man ir gerai, bet tas filtrų keitimas kas mėnesį, tai nepatinka ir pieno slanguciu plovimas tikras žaidimas. Kadangi aparatų naudosis ir 11m dukra, tai garantuotai pamirš ta plovimą kiekvieną syk pasinaudomus. Galiu ir aš tą pamiršti. 😣 Aš kažkodėl krypstu į saeco sm7581/00 xelsis. [url="https://www.kavosdraugas.lt/p/kavos-aparatas-saeco-xelsis-sm7581-00/"]https://www.kavosdraugas.lt/p/kavos-aparatas-saeco-xelsis-sm7581-00/[/url] Pasiteiravus būtent ir apie tą modelį, tai pasakė, kad gaminasi iškart 2 puodeliai. O daugiau nieko. Prie to modelio linkstu, dėl priežiūros, praplovimu. Kvailas pastebėjimas, bet pieno slangute estetiskiau atrodo issistacius nei tabaluojas. Patarkit, realiai kuris geresnis modelis. Kuris paprasčiau prisiziuri. Jei padarysiu prasta pasirinkimą,tai Kaletu senelis tik juoda anglį keletą metų kis po eglute.🎄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner24: 14 lapkričio 2019 - 22:37
QUOTE(ataner24 @ 2019 11 14, 23:35)
Aš kažkodėl krypstu į saeco sm7581/00 xelsis. https://www.kavosdra...lsis-sm7581-00/ Pasiteiravus būtent ir apie tą modelį, tai pasakė, kad gaminasi iškart 2 puodeliai. O daugiau nieko. Prie to modelio linkstu, dėl priežiūros, praplovimu. Kvailas pastebėjimas, bet pieno slangute estetiskiau atrodo issistacius nei tabaluojas. Patarkit, realiai kuris geresnis modelis. Kuris paprasčiau prisiziuri.

Turiu Xelsis, tik šiek tiek kitą modelį (SM7683). Jei norit paprastos priežiūros - rekomenduoju. Anksčiau irgi Saeco turėjau, bet kapučinatorium beveik nesinaudodavau - per daug valymo. Šį pirkau tikėdamasis, kad valymas bus paprastesnis ir nebetingėsiu smile.gif Priežiūra tikrai paprasta. Na reikia kartą per dieną garais išvalyt pieno sistemą, bet tai atliekama keliais mygtukų paspaudimais. Kalkių dar nereikėjo šalint, tiesa filtrą reikia keist dažniau (maždaug kas 600 puodelių, naudoju originalų).
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2019 11 15, 00:07)
Turiu Xelsis, tik šiek tiek kitą modelį (SM7683). Jei norit paprastos priežiūros - rekomenduoju. Anksčiau irgi Saeco turėjau, bet kapučinatorium beveik nesinaudodavau - per daug valymo. Šį pirkau tikėdamasis, kad valymas bus paprastesnis ir nebetingėsiu smile.gif Priežiūra tikrai paprasta. Na reikia kartą per dieną garais išvalyt pieno sistemą, bet tai atliekama keliais mygtukų paspaudimais. Kalkių dar nereikėjo šalint, tiesa filtrą reikia keist dažniau (maždaug kas 600 puodelių, naudoju originalų).

I Jūsų minima modelį taip buvau atkreipus dėmesį. O tu filtrų kokios kainos? Ar nesigauna dideli kaštai islaikymo(įvertinant, kad pats aparatas nėra pigus😣), nes keisti reikia maždaug kas 2 mėn. Man iš kavos draugas minėjo, kad galima naudoti filtruota vandenį iš asociu(brita), tai tada nereiktų keisti Jurai filtrą. Kiek daba pasiskaičiau Vokiskuose forumuose, tai Jura peikia dėl šaltu pieno gerimu ir daug kavos naudojimo. O kaip yra su Saeco modeliu?
Atsakyti