Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

Sveikutes. Ryžausi Mirenai. Gal kuri turi asmeninės petirties turėdama policistinių kiaušidžių sindromą + endimetriozę. Žodžiu... be papildomų hormonų neišeina būti,o ir tabletės atsibodo. Kaip organizmas tokiu atveju priima Mireną?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo judev: 20 sausio 2018 - 21:03

9 metai su Mirena esu :) Aišku, čia jau antroji ir bijau pagalvoti, kad jau reiks daryti pertrauką, nes gydytojai rekomenduoja. Man nėra jokių šalutinių požymių.

Atsakyti

Oi, nebūtinai, visoms skirtingai. Jeigu Mirena tinka, jokio pilvelio nėra (aišku, jeigu jo nebuvo ir iki tol bei papildomo svorio nėra). Keli kg plius ir pilvelis jau yra :) Bet čia nebūna Mirenos kaltė, mano atveju kaltos praleistos treniruotės arba skanėstai :)

P.S. kažkodėl nepavyksta cituoti postų :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 22 sausio 2018 - 21:31

Esu irgi is to 100% kuriom tinka idealiai. Jokio salutinio poveikio. Pora men. patepliojo ir mm nebera 😊

Atsakyti

Sveikutes. Ryžausi Mirenai. Gal kuri turi asmeninės petirties turėdama policistinių kiaušidžių sindromą + endimetriozę. Žodžiu... be papildomų hormonų neišeina būti,o ir tabletės atsibodo. Kaip organizmas tokiu atveju priima Mireną?

gal reikia Mirenos? Pirkau sau, bet neprisireike.  Kaina tikrai ne kaip vaistineje😉

Atsakyti

Sveikutes.Isidejau antra mirena .Po keliu dienu pradejo ziauriai gurgeti pilvas.Kartais papusdavo vidurius.Pradejau ziuret mityba,nevalgyti pucianciu produktu.Viduriu nepucia,bet pilvas marsus groja...neskauda,nemaudzia...nu kas cia per nesamone? su pirma mirena lyg ir nebuvo..cia gal pradzioj taip hormonai taip duoda zinot? 1 sav kaip ivesta.Gal kam buve taip?Pasidalinkit..

Atsakyti

Sveikos,

Po paskutinio apsilankymo pas ginekologe, suzinojau, kad gimda uzsilenkusi i stuburo puse (pries si karta, paskutini karta tikrinausi pries metus Lietuvoje, ginekologe nieko apie tai nesake), taip pat buvo labai storas gleiviu sluoksnis ant gimdos sieneliu ir del mm gausumo ir ilgumo ginekologe israse 3 menesius gerti hormonus, ir pasake, kad po 3 menesiu galiu detis mirena arba, jei noriu, toliau  visalaik gerti hormonus.

Gal ir kvailai paklausiu :ax:  Bet ar dedantis mirena, turi itakos gimdos padetis?Su ginekologe dar nekalbejau, nes vizitas tik uz poros savaiciu, bet gal kuri dejotes mirena su tokia gimdos padetim?

Atsakyti
QUOTE(REER @ 2018 02 22, 13:53)
<p>Sveikos,</p><p>Po paskutinio apsilankymo pas ginekologe, suzinojau, kad gimda uzsilenkusi i stuburo puse (pries si karta, paskutini karta tikrinausi pries metus Lietuvoje, ginekologe nieko apie tai nesake), taip pat buvo labai storas gleiviu sluoksnis ant gimdos sieneliu ir del mm gausumo ir ilgumo ginekologe israse 3 menesius gerti hormonus, ir pasake, kad po 3 menesiu galiu detis mirena arba, jei noriu, toliau  visalaik gerti hormonus.</p><p>Gal ir kvailai paklausiu ax.gif  Bet ar dedantis mirena, turi itakos gimdos padetis?Su ginekologe dar nekalbejau, nes vizitas tik uz poros savaiciu, bet gal kuri dejotes mirena su tokia gimdos padetim?</p>

Mano gimda irgi užsilenkusi į stuburo pusę, bet tai tikrai neturėjo įtakos, nešiojau mireną beveik 5 metus.
Atsakyti

Sveikos. Gydytoja man pasiūlė mireną. Jokių kt jau daug metų nenaudojau. Mmm trunka apie 3 d., reguliarios, negausioas,jokių skausmų ar baisaus pms nebūna. Prisiskaiciau forume visokių nuomonių ir baisu pasidarė žiauriai. Esu po cp, bet gyd sakė lyg nieko tokio. Bėda ta,.kad turiu besikartojančią pienligę, pamiršau apie tai ginei pasakyti. Apie 5 m gėriau vaistus nuo padidėjusio prolaktino, turiu pridėtinių pieno liaukų. Galvoju ar iš viso man galima dėtia spiralę. Gal yra kam panašių dalykų? Mmm turėtų rytoj būti jau, o aš dar nenusprendžiu dėl spiralės.

Atsakyti
QUOTE(Anvi @ 2018 03 14, 18:15)
<p>Sveikos. Gydytoja man pasiūlė mireną. Jokių kt jau daug metų nenaudojau. Mmm trunka apie 3 d., reguliarios, negausioas,jokių skausmų ar baisaus pms nebūna. Prisiskaiciau forume visokių nuomonių ir baisu pasidarė žiauriai. Esu po cp, bet gyd sakė lyg nieko tokio. Bėda ta,.kad turiu besikartojančią pienligę, pamiršau apie tai ginei pasakyti. Apie 5 m gėriau vaistus nuo padidėjusio prolaktino, turiu pridėtinių pieno liaukų. Galvoju ar iš viso man galima dėtia spiralę. Gal yra kam panašių dalykų? Mmm turėtų rytoj būti jau, o aš dar nenusprendžiu dėl spiralės.</p>

Kad ir ką kas rašytų ar pasakotų, vistiek kiekvienai moteriai tas mirenos poveikis individualus. Taip jis turi ir šalutinių dalykų, bet bent jau aš nesureikšminau jų. Aš irgi po CP, gimda užlinkusi į stuburo pusę, gana dažnai skaudėdavo galvą, plius mmm 5-7 dienos, pienligė irgi kartais pasitaikydavo. Su mirena susitvarkė mmm, be baimės galėjau planuotis komandiruotes, atostogas, pienligė tikrai nepadažnėjo. Bet galvos skausmas išliko, padažnėjo, trukdavo 2-3 paras, be vaistų niekaip neišsiversdavau. Vis dėlto mirenos dėl to galvos skausmo nekaltinau - kaltinau savo darbą biggrin.gif taip kad tik jums apsispręsti 4u.gif
Atsakyti

:4u:​  pagalvosiu dar dėl jos 🙂

Atsakyti
Patenkinta esu Mirena.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panabela9: 27 kovo 2018 - 13:04