Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė **Mirena**

QUOTE(Neringiux @ 2018 06 22, 20:03)
Kiek laiko jūs jau įsidėjusi spiralę? Jei neseniai,tai palaukit,apsipras organizmas ir praeis.
Man sakė,kad galima mini dydžio.Naudojau ir nieko neatsitiko.


Pradėjau gerti vitaminą C ,lyg mažėja terliojimas žiūrėsim kaip bus,nusipirksiu dar ir mini tamponų.
Atsakyti

Man idejo kovo 25, tai tepliojo apie 6 savaites, paskui pora savaiciu buvo ramu, tada vel tepliojo 4 sav, ir iki siol ramu (tik pries kelias dienas praejo strenas pamausti ir krutine paskaudenti/tempti).Pries 3 sav buvau nuejusi pasitikrinti ar viskas gerai, tai sake, kad viskas vietoj.Irgi uzklausiau del tu tepliojimu, nes rugseji skrendam atostogu, tai sake, jei vis dar bus tepliojimai, ateiti, ir israsys geriamu kontraceptiku, kad tas dienas pagerti.Tamponu taip pat nerekomenavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 11 liepos 2018 - 15:29
Jau mane baigia užknisti tie terliojimai,niekaip jie nepasibaigia,birželio 16 idėta spiralė verysad.gif
Atsakyti

Aš įsidėhau rugpjūčio viduryje, gydymo tikslais. Buvau ištirta visais galais ir galų gale įstatė ,,Levosert", sajė tas pats, kaip "Mirena". Nu ir ką- visą mėnesį praterliojo, kraujavo, sumazėdavo, vėl kraujavau, terliavau...db jaučiu, gal jau mmm sulaukiai, nes su spirale nebesuprantu kas, su kuo ir kaip :) po įdėjimo ilgokai skaudėjo kairyjį šoną, db praėjo. Ginius sakė viskas čia normaliai. Db eisiu konsultacijai mėnesio viduryje :) na, nžn ar aš patenkinta tuo daiktu manyje, bet kol neskauda ir nieko daugiau nejaučiu - laukiu pagerėjimo :)

Atsakyti

Sveikos, ieškau visur info ir nieko nerandu. Aktuali kitos ginekologės nuomonė apie tokį gydymą. Gal kas būsit ką girdėję ir galit pakomentuot kažką? Žodžiu, įsidėjau liepos 20d.mirena, nuo pat įdėjimo dienos kraujavo, tepliojo, nei vienos be kraujo žodžiu, tai jau virš 40dienų gaunasi. Nuėjau šiandien pas savo gydytoją, ji man išrašo LENZETTO purškalą (čia yra hormonų terapija- naudojamas menopauzės metu lengvinti gyvenimą ir visokius pojūčius nemalonius atėjus tam laikui), ale tas purškalas man turi sutvarkyt tą kraujavimą. Esmė tame,kad internete jokios info aš nerandu apie tokį gydymo būdą ir kad išvis jį naudot galima būtų jaunam amžiuje nesulaukus tos menopauzės. Paa vaistininkę nuėjus pirkt jo, paklausiau to paties tai sugebėjo pasakyt tik tiek kad jis perkamas😁 vienu žodžiu, ar čia aš koks bandomas triušis ar čia tikrai tas purškalas sunormalizuoja kraujavimą?

Atsakyti

Ar kuriai nors sumažėjo mmm? Nes man pirmas ciklas,o po įdėjimo kraujavimas nesumažėjo...

Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2018 09 04, 16:33)
<p>Ar kuriai nors sumažėjo mmm? Nes man pirmas ciklas,o po įdėjimo kraujavimas nesumažėjo...</p>

Sumažėjo.Ir išvis dingo.
Atsakyti

Tai mano gydymo tikslas irgi toks...bet jokių pokyčių per/po pirmų mmmmmm, nes dar neaišku kada jos baigsis...plaukiu, kaip plaukus su mase pAketų :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 04 rugsėjo 2018 - 21:22
QUOTE(Rdk @ 2018 09 04, 15:33)
<p>Ar kuriai nors sumažėjo mmm? Nes man pirmas ciklas,o po įdėjimo kraujavimas nesumažėjo...</p>

Nesumažės čia ir dabar. Palaukit dar kelis mėnesius 4u.gif
Atsakyti

Lauksiu, nes ginius ir sakė, kad be 3 mėn, puses metų pagerėjimo net nelaukt... bet aš viltingai norėjau ir tikįjau, kad bus geriau jau per pirmas mmm

Atsakyti

Mergaitės gal kas palygintumėt spirale su kontraceptinėm tabletėm. prieš  17 m mečiau KT , gyvenimas pašviesėjo, neliko jokių nuotaikų kaitų , nieko nedarant 7 kg nukrito(nebuvau storulė, normali). Dabar 45 prasidėjo mėnesinės 2 k per mėn. Tragiškai gausios nėra, bet gimda sustorėjusi, kaip sako kiek endometriška, tų gabalų būna nemažai ,  sakė gin tik vienas būdas sumažinti pilvo ir nugaros skausmus ir tas dvigubas mėnesines( jos ne kas mėnesį bet dažnai) yra spiralė. Bet ar nebus taip kaip KT? 

Atsakyti

Sveiki, man įdėta spiralė dėl endo. Lygiai tos pačios problemos, kaip su KT: ir svoris paaugo, ir krūtyse visokie dariniai, ir endo nepradingo, tik skausmai ir išskyros sumažėjo. Bet kokiu atveju aš už spiralę, nes visumoje spiralė yra patogiau nei KT: nereikia gerti nustatytu laiku, nepamiršti. KT privalumas - buvo galima kontroliuoti mėnesines.

Atsakyti