Įkraunama...
Įkraunama...

♥ 2014 Spalio stebukliukai ♥

QUOTE(Skinte @ 2015 01 29, 21:59)
Sveikos,
mes jau po TA. Viskas normaliai, padarė kraujo tyrimą, visko užtenka, viskas puikiai. Pamatavo, pasvėrė. Dabar kitą kartą vėl skiepys.


Labas,

Su puikia TA! 4u.gif
O kodel dare jums kraujo tyrima, patys praset?
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2015 01 29, 09:58)
O mes su kedute visur vaikstom, ne su lopsiu. Nes lopsys sunkokas, o mes 5 aukste gyvenam, tai tik kelis kartus ir tempiausi ji.

Mes irgi 5 aukšte gyvenam, be lifto. Tai tikras vargelis vežimą neštis į lauką, vyras visada neša. O kėdutę naudojam tik tada kai kažkur važiuojam su mašina, bet ir ją nelengva nešti kai mažius jau 7 kg sveria. doh.gif smile.gif

QUOTE(Skinte @ 2015 01 29, 22:59)
Sveikos,
mes jau po TA. Viskas normaliai, padarė kraujo tyrimą, visko užtenka, viskas puikiai. Pamatavo, pasvėrė. Dabar kitą kartą vėl skiepys.
Mus jau siuntė pas neurologę. Pažiūrėjo, pavartė, viskas gerai. Pasiūlė masažiukų pasidaryt. Užsisakėm privačiai pas nuostabią specialistę.
Šiandien gavom siuntimą pas kardiologą. Pasidarėm kardiogramą, nežinojo sesutė ar pavyks, bet puikiai mano vaikas išgulėjo, pašnekino sesutė, pašnekinau aš, palaikėm kojas rankas ir viskas gerai gavosi. Tai turėsim ką nusivežt pas kardiologą.
Dar gavom siuntimą masažiukams į korekcijos centrą nemokamai. Sakau jau darysimės, susitarėm. Ai sako, pasidarykit dar čia nemokamai, ilgiau laukti reikės, o paskui nepakenks... Tai kai registravau sakė bus tik kovo antroj pusėj smile.gif

O jums masažiukus paskyrė dėl padidėjusio raumenų tonuso? Pas mus padidėjęs, bet į masažus nesiunčia. g.gif Pas neurologą nebuvom, gal reiktų prašyti siuntimo. g.gif
Dar įdomu ar leliukams patinka masažai? Ypač kai masažuoja nepažįstamas žmogus naujoje aplinkoje? Aš stengiuosi kasdien nors truputį mažiuką pamasažuoti, paglostyti, tai priklausomai nuo jo nuotaikos - kartais patinka, o kartais ima verkti. Tai galvoju jei paskirtų masažus, o jis ten imtų verkti, tai turbūt tektų pakuotis ir namo važiuoti. biggrin.gif

Mamytės, kaip pas jūsų mažiukus su dantukais reikalai? Ar gali būti, kad jau pradeda dygti nuo 4 mėnesio? Man kartais atrodo, kad mažiui pradeda dygti. Būna dažnai zirzaliukas, kumštukai visą laiką burnoj, seilės upeliais teka, bet dantenos neatrodo patinusios. g.gif Turiu tokį dantenų masažuoklį silikoninį ant piršto užsidedantį, tai mažiui labai patinka kai pamasažuoju juo dantenas. smile.gif Bandžiau dar dentinox tepaliuku patepti - nepatinka jam skonis, ir užtepti sunku.
Atsakyti
QUOTE(saule2015 @ 2015 02 01, 18:49)

O jums masažiukus paskyrė dėl padidėjusio raumenų tonuso? Pas mus padidėjęs, bet į masažus nesiunčia.  g.gif  Pas neurologą nebuvom, gal reiktų prašyti siuntimo. 

Mamytės, kaip pas jūsų mažiukus su dantukais reikalai? Ar gali būti, kad jau pradeda dygti nuo 4 mėnesio?


Labas,

Taip, pas mus padidejes raumenu tonusas. Matyt nuo gydytojos priklauso, vienos siuncia visur, kitos ne. Mes eisim mankstintis treciadieni, tai pasakysiu kaip sekesi. Bijau, kad ir mano gali verkti, bet gal ten moka su leliukais uzsiimti...

Musu irgi kumscius nuolat kisa i burna, seiles bega, burbulus pucia, Dar nenoriu dantuku... biggrin.gif Pirmosios tai 6 men dygo. Nors dabar buna, kad jau ir 2 men dygsta, viskas sparteja.
Atsakyti
Sveikos. Kaip čia tylu...

Kribuk, kaip sekėsi su mažyle mankštose?
Atsakyti
QUOTE(saule2015 @ 2015 02 09, 10:04)
Sveikos. Kaip čia tylu...

Kribuk, kaip sekėsi su mažyle mankštose?

Labas,

Sekesi labai gerai, patiko jai. Ir namu darbu pratimu dave. Snd vel vaziuosim vakare. Anakart buvom anksti ryte.

Ir dar, pas mus dantuko dalis baltuoja. Stebuklai dedasi, 3 men ir viena savaite dar tik, o jau dantys dygsta... Ir dar ne centrinis, o sone toliau, gal trecias ar ketvirtas, neduoda normaliai paziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kribuk: 09 vasario 2015 - 17:13