Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriniai karoliukai

interneto platybėse atradau labai paprasta būdą pasidaryti karoliukų. n grožybių galima pasidaryti ir visai nesudėtinga bigsmile.gif aišku, kiekvienam savas skonis, bet argi negražu? pasinagrinėkit, išbandykit, gal užsikabinsit kaip ir aš smile.gif smile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif labai laukiu jūsų darbelių čia pasirodant! labai tinkamas užsiėmimas ir vaikams! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

karoliai, vėriniai, apyrankės, auskarai, sagės, šiaip ką interjere tokiais karoliukais galit papuošti.. ir dar daug daug visko, ką tik susigalvosit!

kaip juos daryti ir pavyzdėlių ieškokit googlej, youtubej "paper bead" http://www.youtube.c...uery=paper bead
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MMMarta: 01 gruodžio 2014 - 03:01
user posted image user posted image
Atsakyti
Pabandysiu ir aš tokius pasidaryti, gal gausis.
Pažiūrėjau video pamokėlę, galvoj tik viena mintis: kaip tos juostelės neišsisuka? Nerealu!
Atsakyti
idėja kaip papuošti eglutę ar šiaip namus

user posted image user posted image
Atsakyti
dar pora snaigučių

user posted image user posted image
Atsakyti
pabandziau:)
truputuka kitaip... susukau balta popieriu.. o poto nulakavau nagu lakais:)
karoliukas gavosi pakankamai tvirtas
patiko:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 27 gruodžio 2014 - 17:20
puiku aukso gysla! thumbup.gif

po svenciu karoliukams sukti labai tiks isvyniotu dovanu popierius ar maiseliai. neismeskit! pabandykit karoliuku pasidaryt! is ju labai grazus rastai susiderina.
Atsakyti
neturiu dovanu popieriaus, niekas dovanu ivyniotu nedovanojo biggrin.gif
bet turesiu minty wink.gif

o ka jus dar turit pagaminusi... ?
Atsakyti
pirma ne "jus", o "tu". gerai?

as tik vasara atradau situos popierinius karoliukus. kol kas pas mane beveik vien karoliai. taip patiko, kad vis radus koki popieriuka bandau ir bandau kaip atrodys, kaip susisuks. skirtingo popieriaus storis skirtingas, todel vis kitokios formos karoliukai gaunasi, o apie popieriaus spalvu, rastu skirtinguma jau nekalbu.... tai taip ir darosi, panasus vieni i kitus. jie tokie labai paprasti gaunasi, padarai, suveri ir tiek... jokio sudetingumo wink.gif norisi ir dar kokia tinkama papuosalams daryti technika prie ju priderint, bet dar neatsidziaugus paprastuciu verimu.

turiu keleta apyrankiu, jas tiesiog ant plonos gumos suveri. trumpa verinuka prie pat kaklo irgi galima ant gumos vert - nereiks vargt tvirtinant uzsegima. suvert galima ir ant virvutes, plonesnio kaspinelio - juos uz kaklo bantuku surisi irgi graziai atrodo.

popierius bet koks tinka, svarbu nebutu toks storas, kad nesusisuktu ir gerai susiklijuotu galiukai. paieskojus n visokiu popieriuku galima rasti.
va, tas zaliai baltas komplektukas darytas is miltu pakuotes. susukus karoliukus nesimato nei kad popierius suglamzytas buvo, nei ka.... dar paderinau prie ju medinius karoliukus.
labai patiko is tapetu likuciu karoliukus daryti, tokie jie daug didesni gaunasi. galima kartu sudeti ir susukti kelias juosteles, karoliukas is vis milzinas bus.
dar labai grazus karoliukai gaunasi is vaikisku knyguciu. turejau kelias paplesytas, papaisytas - sunaudojau. ten popierius blizgantis, ryskesniu spalvu - puikiai atrodo.
tinka ir reklaminiai lankstinukai - ju bet kokioj istaigoj ar siaip kur galima prisirinkti, net namo, i pasto dezute primeta. tik, aisku, labiau tinka tie, kurie storesnio popieriaus.

neturiu gero fotoaparato, tai nauju darbeliu ziema nededu - dabar labai ne kas su apsvietimu, o blogesnes kokybes nuotraukos puse grozio atima. kada veliau idesiu smile.gif smile.gif smile.gif


va, koks kaledinis kaktusas gavosi. papuosiau, vietoj eglutes. kad forma laikytusi, verti reikia ne ant valo, o ant vielutes
user posted image



Atsakyti
vis delto parodysiu kelis smile.gif

is dovanu popieriaus

user posted image

is tapetu, stambus

user posted image user posted image
Atsakyti
Labai grazus is tapeto smile.gif
Ups, ir pirmieji buvo jusu gaminti, o as maniau ikelete is interneto smile.gif Labai grazus ir idomus smile.gif

Ir as pameginau is tapetuko ... smile.gif

user posted image

dargi prigaminau is paprasto kopijavimo popieriaus karoliuku, tik dar nesumasciau jiems papuosalo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 07 sausio 2015 - 14:28