Sveiki visi, kurie užsuko į naują skyrelį "Čia gyvena viltis"!

Turbūt nėra šeimos, nėra žmogaus, kurio nebūtų palietusi ta baisi diagnozė 'vėžys'. Gal ne tik asmeniškai, gal artimuosius, draugus ar tiesiog žmones, kuriuos teko laimė pažinti.
Šalia begalės visų kylančių klausimų, turbūt dažnai kyla ir tas vienas vienintelis - kaip gyventi toliau? Arba - kas manęs laukia?

Noriu pakviesti šiame skyrelyje dalintis savo patirtimi, žiniomis ir ypatingai sėkmės istorijomis.
Raskite jėgų ir laiko suteikti dar daugiau vilties tiems, kas kovoja su liga čia ir dabar 4u.gif Nes visa ką mes patyrėme ir žinome - neįkainojama. Tai tikra ir gali būti perduodama žmogaus žmogui, ne vien kaip sausa statistika..

Mylėkim gyvenimą visos drauge ! Net jei gyvenimas pažiręs į tūkstantį detalių, kaip stiklo šukės, tai sudėliokime iš jų kitokią ateities dėlionę, nuostabų vitražą, kuriame vietos ligoms nepalikta.

Mintimis, maldomis, palaikymu.

***

Šioje temoje drąsiai rašykite pastabas, pasiūlymus skyreliui, įspėkite, jei pamatysite narkotinių vaistų prašymų (kurių aš galiu kartais ir laiku nepastebėti) ir t.t.

Kalbėkime apie viską, kas domina ir kas aktualu, tik be reklamų (be panacėjų ir abejotinų papildų brukimo) ir stengiantis laikytis bendrai galiojančių Forumo taisyklių.

Ačiū Jums ir nuoširdaus bendravimo!

Linkiu sveikatos 4u.gif

Moderatorė Rasma