
Vau, likta kokia produktyvi. Šitiek pyragų
Kalėdos bus gardžios.

Ačiū, kepiau iš dvigubos normos
As ji kepu gruodzio pirmomis dienomis.nes esu kepusi lapkriti tai jau labai brandus ir sodrus skonis gavosi . Tad dabar gruodi kepu .uztenka ir pilnai subresta.
Aš šitą pyragą kepiau dvejus metus iš eilės ir negalėčiau sakyti, kad labai skanus.. Vienas giminaitis net neseniai "maloniai" priminė, kad paprastas pyragas būtų skaniau nei šitas brandintas

QUOTE(nirvanarama @ 2015 11 17, 10:42)
Aš šitą pyragą kepiau dvejus metus iš eilės ir negalėčiau sakyti, kad labai skanus.. Vienas giminaitis net neseniai "maloniai" priminė, kad paprastas pyragas būtų skaniau nei šitas brandintas 

Del skonio nesigincisim.


Imbieriniai sausainiai:


Nezinau ar galima deti nuorodas, bet daugiau mano ideju: https://www.facebook.com/sausainiaidekoruoti/timeline
Nezinau ar galima deti nuorodas, bet daugiau mano ideju: https://www.facebook.com/sausainiaidekoruoti/timeline
QUOTE(canbera @ 2015 11 17, 17:01)
Imbieriniai sausainiai:
http://www.part.lt/i...53099b55243.JPG
http://www.part.lt/i...eb192cfe317.JPG
http://www.part.lt/i...53099b55243.JPG
http://www.part.lt/i...eb192cfe317.JPG
Labai grazus ,kepu ir as tokiu ,bet piesti as nemoku taip

QUOTE(egluze2 @ 2015 11 17, 15:07)

Aš tai nei kept tokių nemoku, nei taip piešti... Reik gal kaip nors pabandyt

QUOTE(vivulyte @ 2015 11 17, 18:26)
kepti tai lengva, tik reikia susirasti recepta ir nusipirkt formeles ir viskas

QUOTE(canbera @ 2015 11 17, 15:01)
Imbieriniai sausainiai:
Sausainiai tai labai grazus, bet recepto neparasysite?

QUOTE(egluze2 @ 2015 11 17, 16:41)
Kad jų visa galybė... Man kažkaip visi lb kieti gaunas...

QUOTE(vivulyte @ 2015 11 17, 19:11)
Kad pastoveje sav visi suminksteja. Jei norit greiciau, i dezute idekit obuoli, skaiciau toki patarima.