Eikime prie esmes: Taigi su savo antraja puse draugaujam jau netoli 2 metu, gyvenam kartu daugiau nei pusantru metu. Viskas atrodo puikiai sutarem gerai nesipykstam (zinoma retkarciais pasitaiko raguotu dienu) vienas kita gerbiam ir mylim. Bet problema tame jog ji nustojo noret myletis su manimi. klausinejaus jos ar as jos nepatenkinu ar nebetraukiu bet ji atsake jog viskas gerai ir tai ir tai. Pati pasake nezino kodel nenori myletis tik tada kai istraukiau tai i viesuma ir tieisiai sviesiai paklausiau. poto prasidejo karta ar jei jau pats vos ne priverciu"" ja 2 kart i savaite bet akivaizdu jog ji tai daro nenoredama, o is pareigos. ir taip jau gera pusmeti. Mano suksualinis potraukis jei yra perdetas bet su savimi negaliu nieko padaryt as noriu jos ir viskas. Zinoma nera taip kad tik susigulam ir noriu... noris ir tu vakaru rimantisku ir ramiu ir tu pasikalbejimu. Isivariau sau didziuli diskomforta nuo tu visu atstumimu ir nebenoriu net rodyt inecetyvos. Galvojau jog pavargus tai stengiuos namu ruosos darbus padaryti paruosti viska kad tik jai nereiktu vargintis. karts nuo karto stengiuos nustebint vakariene, dovanomis ar siaip romantiskom akimirkom bet niekas nuo to nepasikeite... nustojau rodyt jog noriu myletis niekas nepasikeite. galvojau jog turi kita bet viska sudescius tai laiko atzvilgiu neimanoma mes zinom vienas kito kasdienybe ir pasitikim vienas kitu, o jei ir taip ir butu jau seniausiai buciau suzinojas. As ja myliu taipat kaip ir ji mane ir visiskai nenoriu skirtis nes viskas yra tobula mes vienas kitam sukurti taciau si problema man ivare depresija jau... Buvo patarusiu jog susirasti meiluze. nesu vienas is tokiu zmoniu negaliu perlipti per savo morales normas ir pats save uzgriauzciau po tokio poelgio. O skirtis nenoriu perdaug ideda i siuos santykius ir nesu vienas is tu kuris "Sugedusi daikta iskart meta i siuksline" Beje man tarp musu beveik 3 metu skirtumas abu esam 1990... kartos.
Atsiprasau jei kas netaip, bet gal bus ismintingu zmoniu kurie tures patarimu.