Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia draugė ir jos vyras

Sveikutes, esu naujoke, tikuosi mane priimsite ir patarsite..Sita situacija tesiasi jau seniai, bet dabar ipatingai paastrejo..su drauge draugauju jau nuo kudikystes,ji istekejusi laimingai gyvena su vyru jau 10 metu, turi 3 vaikus, paskutinis gimes pries pora menesiu..visada buvome labai atviros, man daug padejo moraliskai, kai skyriausi su vyru pries metus, taip sakoma varge ir dziaugsme..su jos vyru esame puikus draugai..viskas butu puiku, bet jos vyras pareiske kad turiu buti jo meiluze ir pradejo mane persekioti..jei ateina i svecius ir bent kiek isgeria pradeda kabinetis, listi prie manes, neseniai atsitiko nemalonus ivykis, isgere ir vos manes neisprievartavo, plese drabuzius..as bandau juokais nuleisti jo pokstus, bet jis darosi vis agresyvesnis ir agresyvesnis,nenoriu su juo pyktis, nes vertinu ji labai kaip drauga, tikrai daug padejes nelaimeje, bet kaip jam isaiskinti, kad ka daro sitaip begalima,nesuprantu ka darau ne taip..beje turiu pasakyti, kad pati neprovokuoju, niekad vienas i svecius buna kartu su zmona,bet vos nutaiko akimirka kai jos nera salia lenda prie manes..
Atsakyti
O tai kur žmona jo buvo kai jis nuo jūsų drabužius plėšė? Kažko nedasakote mieloji... Nežinau kaip taip gali būti kad jis ne iš šio nei iš to jūsų užsimanė. Gal kažkaip paflirtavote ar pan? Beje nežinau kaip bet manau jeigu draugė jums ji tikra, apie tai turėtumėte su ja pasikalbėti, nors žinoma ji gal nepatikės nes net ir aš kažin ar patikėčiau jei be jokių vilionių mano vyras pats atceit puola mano draugę prievartaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 12 17, 22:28)
O tai kur žmona jo buvo kai jis nuo jūsų drabužius plėšė? Kažko nedasakote mieloji... Nežinau kaip taip gali būti kad jis ne iš šio nei iš to jūsų užsimanė. Gal kažkaip paflirtavote ar pan? Beje nežinau kaip bet manau jeigu draugė jums ji tikra, apie tai turėtumėte su ja pasikalbėti, nors žinoma ji gal nepatikės nes net ir aš kažin ar patikėčiau jei be jokių vilionių mano vyras pats atceit puola mano draugę prievartaut  doh.gif

zmona maitino kudiki tuo metu,mazylis neramus..mes visada juokaudavome apie viska meiluzes, seksa, antras puses, bet visada tryse,niekad nesnekejau kazko uz jos nugaros,kazkaip jis vis pradeda vis labiau izuleti..as nedrystu jai sakyti, nes zinau kad manim nepatikes, o kas tiketu verysad.gif
Atsakyti
Hm aš manau pirmas dalykas kurį turi padaryti - atsiriboti nuo jo, elgtis šaltai, koks dar gali būti "geras draugas" kuris nuo tavęs drabužius plėšo ar tuo labiau draugės vyras. Jei ji tau geriausia draugė, tai manau kuo mažiau turėtum bendrauti su juo. Tik nepamiršk kad jis tau gali kerštauti o ir draugę gali prarasti.. Patarti kažką yra labai sunku tokiu atveju. O pati turi įdėjų, minčių ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 12 17, 22:51)
Hm aš manau pirmas dalykas kurį turi padaryti  -  atsiriboti nuo jo, elgtis šaltai, koks dar gali būti "geras draugas" kuris nuo tavęs drabužius plėšo ar tuo labiau draugės vyras. Jei ji tau geriausia draugė, tai manau kuo mažiau turėtum bendrauti su juo. Tik nepamiršk kad jis tau gali kerštauti o ir draugę gali prarasti.. Patarti kažką yra labai sunku tokiu atveju. O pati turi įdėjų, minčių ką daryti?

as tikrai stengiuosi kuo maziau bendrauti,bet jei su jais nesusitinki savaite, klausia kas atsitiko, kur dingau, kodel draugus pamirsau,as ji pazystu jau labai seniai 10metu,visada laikiau draugu ir dabar laikau,nes daug zino ir visada pirmas i pagalba atskuba..tik beda,gal to neakcentavau,kad isgeres pradeda kabintis prie manes..man taip nesmagu, kazkokia nesvari jauciuosi, bandysiu maziau i balius su jais eiti..bet tai kaip va visos bendros sventes..liksiu viena
Atsakyti
QUOTE(nemeiluze @ 2014 12 17, 21:14)
as tikrai stengiuosi kuo maziau bendrauti,bet jei su jais nesusitinki savaite, klausia kas atsitiko, kur dingau, kodel draugus pamirsau,as ji pazystu jau labai seniai 10metu,visada laikiau draugu ir dabar laikau,nes daug zino ir visada pirmas i pagalba atskuba..tik beda,gal to neakcentavau,kad isgeres pradeda kabintis prie manes..man taip nesmagu, kazkokia nesvari jauciuosi, bandysiu maziau i balius su jais eiti..bet tai kaip va visos bendros sventes..liksiu viena

Nu nežinau, manau švenčioų grynai tryse nešvenčiat būna ir kitų žmonių,tai gal nepasiliksi dviese vien su juo...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 12 17, 23:21)
Nu nežinau, manau švenčioų grynai tryse nešvenčiat būna ir kitų žmonių,tai gal nepasiliksi dviese vien su juo...

dekoju, bandysiu vengti viena pasilikti su juo, tiesiog sunku sitaip, buvom draugai 10 metu, ir vestuves vienas kitu atsokom, ir vaikus kartu auginom, krikstijom, ir nusigerdavome visi kartu,na cia geraja prasme 1-2kartus per draugyste visa..ir pradejo perzengt ribas..juokeliai visokie,tuo metu priimdavau kaip draugo poksta, paerzinima, bet paskutinis ivykis ismuse is veziu..apsimetu dabar kad be galo uzimta,nemaciau jo akyse jau menesi..bet dabar skambina kas atsitiko, ateik i svecius
Atsakyti
QUOTE(nemeiluze @ 2014 12 17, 21:47)
dekoju, bandysiu vengti viena pasilikti su juo, tiesiog sunku sitaip, buvom draugai 10 metu, ir vestuves vienas kitu atsokom, ir vaikus kartu auginom, krikstijom, ir nusigerdavome visi kartu,na cia geraja prasme 1-2kartus per draugyste visa..ir pradejo perzengt ribas..juokeliai visokie,tuo metu priimdavau kaip draugo poksta, paerzinima, bet paskutinis ivykis ismuse is veziu..apsimetu dabar kad be galo uzimta,nemaciau jo akyse jau menesi..bet dabar skambina kas atsitiko, ateik i svecius

O pati vyro neturi?
Atsakyti
tai jei jau toks geras draugas, kodel negali jam tiesiog atvirai be jokiu issisukinejimu pasakyt : buk geras, nustok kabinetis, man tai nepatinka, bjauru, nemalonu, tu manes nedomini kaip vyras. tikrai turetu atstot po tu zodziu, jei nera koks nesveikas maniakas. nes dabar tai panasu, kad tu nelabai konkreciai jam atsakai, jog nenori jo kabinejimosi.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 18, 08:59)
tai jei jau toks geras draugas, kodel negali jam tiesiog atvirai be jokiu issisukinejimu pasakyt : buk geras, nustok kabinetis, man tai nepatinka, bjauru, nemalonu, tu manes nedomini kaip vyras. tikrai turetu atstot po tu zodziu, jei nera koks nesveikas maniakas. nes dabar tai panasu, kad tu nelabai konkreciai jam atsakai, jog nenori jo kabinejimosi.

drinks_cheers.gif Reikia griežtai su tokiu, man tai šlykštu net skaityt apie jo elgesį. doh.gif
Atsakyti
baltais siūlais siūta istorija.
Atsakyti
Na jo atrodo kad autore nesugeba normaliai vyrukui atšauti kad atstotų doh.gif, o gal pati giliai širdyje nenori, tik pati to nesupranta
Atsakyti