Įkraunama...
Įkraunama...

Avižiniai sausainiai

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 10 10, 13:48)
man gavosi vientisa mase - išsiliejo viskas doh.gif  ir žiauriai saldu. nors dribsnių dėjau 500ml. tai dabar galvoju 100gr. cukraus ir kokius 700dribsnių kitakar bandyt.

gal dėl to, kad 500 ml dribsnių nėra 500g?
Atsakyti
sveikos, man klausimas, kodel aviziniai sausainiai man taip sunkiai isisema is krepseliu? doh.gif kolege irgi dare n kartu ir jai jie puikiausiai issiema, o pas mane reikia gramdyt?
kas cia gali but..? ko truksta, ar per daug mano tesloj?
dariau pagal sita recepta.. mmm!

siandien dejau ir saulegrazu ir sezamo, dar moliugu seklu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2009 12 10, 20:36)

Eisiu ir aš pagal šitą receptą kepti, vakare pasidalinsiu įspūdžiais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va iškepiau pagal šį receptuką (kažkaip aiškiau man čia buvo parašyta biggrin.gif), tik pažiūrėjau, kad turiu vieną kiaušinį (pagal receptą reikėjo dviejų) ir dar nuo savęs įdėjau šiek tiek razinų.. Ir forma nelabai išėjo, dėjau šaukštu tokius kaip bokštelius, o sukrito į "blynelius" doh.gif biggrin.gif Ir visgi reikia mažiau kepti nei recepte nurodyta g.gif
Vaizdinė medžiaga:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 sausio 2010 - 14:13
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 13:13)
Na va iškepiau pagal šį receptuką

Vaizdine medziaga viliojanti ax.gif 4u.gif

As irgi kepiau pagal si recepta, krepselius. Puse ju dariau su migdolu drozlem. Gavosi thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2010 01 03, 15:24)
Vaizdine medziaga viliojanti  ax.gif  4u.gif

As irgi kepiau pagal si recepta, krepselius. Puse ju dariau su migdolu drozlem. Gavosi  thumbup.gif.

Ačiū biggrin.gif sausainių skonis irgi neblogas gavosi smile.gif kitą kartą tik noriu pabandyti gražius padaryti krepšeliuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmediss @ 2008 04 30, 12:58)
Avižinių dribsnių sausainiai

250 g minkšto sviesto
175 g cukraus
1 šaukštas apelsinų esencijos
1 kiaušinis
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis imbiero
1 šaukštelis kardamono
200 g avižinių dribsnių
100 g maltų lazdyno riešutų
100 g miltų

Gerai išsukame sviestą. Toliau sukdami supilame cukrų, esenciją, įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius. Išmaišę suberiame avižinius dribsnius, riešutus ir miltus.
Kelioms valandoms dedame tešlą į šaldytuvą.

Iškočiojame 1 cm storio lakštą ir išspaudžiame sausainius. Kepame 200 C temperatūroje apie 12 min.

Maniškiai:
user posted image

o as kepiau pagal sita recepta, nu nelabai man schmoll.gif gavosi toki sausoki, byrantys, blynukai doh.gif nieko panasaus su tuo kas nuotraukoj verysad.gif
Atsakyti
Skanu labai:)
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 01 03, 14:05)
Ačiū  biggrin.gif  sausainių skonis irgi neblogas gavosi smile.gif kitą kartą tik noriu pabandyti gražius padaryti krepšeliuose  ax.gif

4u.gif O sausainiai traskus gavosi? Krepseliai sausoki g.gif

QUOTE(bonza @ 2010 01 03, 17:16)
o as kepiau pagal sita recepta, nu nelabai man  schmoll.gif gavosi toki sausoki, byrantys, blynukai  doh.gif nieko panasaus su tuo kas nuotraukoj  verysad.gif

Gal per kieta tesla buvo g.gif As dariau krepselius (ne pagal Apelsinmediss recepta), tai jie tokie sausoki gavosi.
Atsakyti
Pats pats paprasčiausias, bet labai skanus receptukas:

Margariną ar 100gr sviesto išlydyti keptuvėje, į jį įberti apie tris stiklines avižinių dribsių, truputį pakaitinta. Tada sumaišyti su stikline cukraus (čia jau pagal skonį galima mažinti ar didinti jo kiekį) ir šaukšteliu dėti ant skardos. Kepti apie 10 minučių smile.gif
Labai paprasta, greita ir laaabai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2010 01 04, 17:02)
Pats pats paprasčiausias, bet labai skanus receptukas:

Margariną ar 100gr sviesto išlydyti keptuvėje, į jį įberti apie tris stiklines avižinių dribsių, truputį pakaitinta. Tada sumaišyti su stikline cukraus (čia jau pagal skonį galima mažinti ar didinti jo kiekį) ir šaukšteliu dėti ant skardos. Kepti apie 10 minučių smile.gif
Labai paprasta, greita ir laaabai skanu smile.gif

Kaip idomiai cia rolleyes.gif ir nesubyra?kai pagalvoji- 3 stiklines dribsniu ir 100gr. sviesto, nei kiausiniu, nei miltu, kas cia juos suklijuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2010 01 04, 16:33)
4u.gif O sausainiai traskus gavosi? Krepseliai sausoki  g.gif 

Na man traškūs gavosi.. ax.gif Tik norėtųsi, kad labiau jaustųsi dribsniai.. Dariau iš tų greito paruošimo, kitą kartą bandysiu iš tikrų..
Atsakyti