QUOTE(Apelsinmediss @ 2008 04 30, 12:58)
Avižinių dribsnių sausainiai
250 g minkšto sviesto
175 g cukraus
1 šaukštas apelsinų esencijos
1 kiaušinis
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis imbiero
1 šaukštelis kardamono
200 g avižinių dribsnių
100 g maltų lazdyno riešutų
100 g miltų
Gerai išsukame sviestą. Toliau sukdami supilame cukrų, esenciją, įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius. Išmaišę suberiame avižinius dribsnius, riešutus ir miltus.
Kelioms valandoms dedame tešlą į šaldytuvą.
Iškočiojame 1 cm storio lakštą ir išspaudžiame sausainius. Kepame 200 C temperatūroje apie 12 min.
Maniškiai:
o as kepiau pagal sita recepta, nu nelabai man

gavosi toki sausoki, byrantys, blynukai

nieko panasaus su tuo kas nuotraukoj