Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio pirkimas Aukciono budu

Sveikos. Norejau susirinkti daugiau informacijos apie automobilio pirkima aukciono budu internetu. Draugai uzsieni praktikuoja tai senai ir sake kad jokiu bedu nebuna. o kaip tai vyksta lietuvoje? Gal kas esate pirke ir zinot kazkokia issamesne informacija apie tai? atradau kelias kompanijas per kurias galima pirkti bet tik viena is ju lietuvoje... carsontheweb Usedautobank ir lietuvoje esanti ir labiausiai idomi man nes gavau siek tiek info apie ja Caroutlet.eu Skambinausi i sita imone graziai pakalbejo biski paaiskino kad automobiliai yra is europos lizingo kompaniju visos su realiom ridom ir serviso istorija... netokios kaip turgui. bet darbuotoju nuomone yra viena o klientu kas kita. sake kad galima pirkti lizingo budu ir kad tuoi paleis kazkokia akcija Seb banko su 1% pabrangimu ar tai imanoma? pasakykit savo nuomone ir pamastymus apie tai. wink.gif
Atsakyti
Caroutlet.eu - kai ieškojau automobilio, buvau užsireigistravusi, pasirašiusi sutarti ir bandžiau pirkti automobilį. Esmė tokia: nesvarbu , kad vyksta aukcionas, bet pirminis pardavėjas nustato kaina, už kuria pardavėjas tau parduoda.
PVZ. tu laimejai aukcioną su 4200 Eur. Deja, pardavėjas nepatvirtina ir mašina keliauja į sekanti aukcioną.
Kadangi tai automobiliai su istorijomis, ju kainos daug didesnės nei pas mus. (Nelyginu kokybės, patikimumo ir pna., tik kainas). Automobilio Caroutlet.eu nusipirkti nepavyko.
Atsakyti
Bet Caroutlet ir Gariunuose automobiliais prekiauja g.gif
Atsakyti