Įkraunama...
Įkraunama...

Parekomenduokite privatų/mini darželį

Dairausi privataus arba mini darželio, priimančio vaikus nuo 1.5 metų, Antakalnyje, Žirmūnuose, Šiaurės miestelyje, aplink Filaretų-Olandų g., taip pat tiktų Rasos, Nemenčinės plentas.

Domina darželiai su nedideliu vaikų skaičiumi grupėje ir galimybe vaiką leisti ne kasdien arba ne pilną darbo dieną.

Labai prašau moderatorės neuždaryti temos - gal atsiras ir daugiau mamų, kurioms būtent tokios sąlygos aktualios 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domina sie rajonai,vaikuciui 1.8 m. Gal galit parekomenduot darzeli,kur butu savas uzdaras kiemas? Nes daznai matau vaikus antakalnio gatve vaiksciojancius suristus,tai nesinori kad kvepuotu vaikas tuo uzterstu oru sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle86 @ 2015 01 17, 12:36)
tai nesinori kad kvepuotu vaikas tuo uzterstu oru sad.gif


Taigi drinks_cheers.gif
Mane domina patys įvairiausi variantai, pavadinimas mažiausiai svarbus (ar tai privatus darželis, ar vaikų priežiūros centras, ar namudinis variantas, ir t.t.).
Atsakyti
"Paukštukas" - pasižiūrėkite, FB jie turi savo paskyrą.
Mini darželio įkūrėja (Virginija) - labai šviesi, aukštą vidinę kultūrą turinti moteris buvo mano sūnaus pirmoji auklėtoja. Tiesa, tuo metu ji dirbo kitoje vietoje. Labai šiltai ją prisimenam.
Šis mini darželis priima mažiukus. O įsikūrę Juozapavičiaus g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkės pėda: 17 sausio 2015 - 15:54
Labas vakaras. Noreciau parekomenduoti puiku darzeli "Klaužada" Filaretu gatveje, su nuosavu kiemu ir zaidimu eikstele. Kaip tik ten mano drauge pradejo leisti antra savo mergyte ir yra labai patenkinta ugdymu ir kad galima vaikucius leisti tiek kiek reikia teveliams wub.gif Taip pat"Klaužados" filialas yra Dvarcionyse.
Atsakyti
gal kas turi nuomonę apie Mylimukų darželį Antakalnio g?
Atsakyti
QUOTE(aukletoja @ 2015 01 18, 18:15)
Labas vakaras. Noreciau parekomenduoti puiku darzeli "Klaužada" Filaretu gatveje


Deja, ten priima vaikus tik pilnai d. dienai, o aš ieškau ne kasdien (pvz., kas antrą dieną) arba nepilnai darbo dienai..
Įdomu, ar apskritai koks nors privatus darželis norės priimti vaiką, kuris lankys ne kasdien? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2015 01 19, 11:05)
Deja, ten priima vaikus tik pilnai d. dienai, o aš ieškau ne kasdien (pvz., kas antrą dieną) arba nepilnai darbo dienai..
Įdomu, ar apskritai koks nors privatus darželis norės priimti vaiką, kuris lankys  ne kasdien?  g.gif


Sveika.

Daug skirtingų nuomonių sulaukia Vaikystės sodas, bet mes pasirinkome jį. Nors pirminiu variantu turėjo lankyti Vaikystės sodą, esantį Žolyno gatvėje (ten oras daug švaresnis turėtų būti), bet dėl pasiketusiu mūsų aplinkybių pradėjo lankyti Antakalnio g. Ir kol kas tas kiemo nebuvimas kažkur tarp medžių man yra didžiausias minusas, bet jį tikrai užgožia visi kiti pliusai ir tai, kaip mūsų sūnus ten noriai eina. Pradėjo lankyti nuo pusantrų metukų. Ir taip, ten yra galimybė vesti pusei dienos arba ne visas savaitės dienas, tiesiog jos turi būti aptartos iš anksto. Mūsų atveju sūnus nelanko pirmadieniais. Jei dar kas domintų, mielai atsakysiu.
Atsakyti
Mano abu berniukai irgi lanko "vaikystės sodą" antakalnio g. Kiemas tikrai mažiukas, bet man pasirodė, kad visi ten puikiai telpa. smile.gif Iš kitos pusės- šiame darželyje vaikai ne vien paleidžiami tarp krūmų lakstyt, tačiau eina pažaist į kitoje pusėje esantį sapiegų dvaro parką, beveik kasdien jie kažkur eina, važiuoja, o man tai daug svarbiau, negu galimybė vien lakstyti lauke, "a la" neužterštam ore. Oras dabar užterštas visur, gal tik Labanoro girioj ne. Taip pat ir lankymo grafikas patogus- lankot kiek norit, kada norit, tik aišku, suderinat iš anksto.
Nėra man šis darželis tobulas, tačiau su lankytu valstybiniu nėra net ką lyginti.
Atsakyti
esma lanke du privacius darzelius... pirmasis buvo mini darzelis, balcikonio g., nepatariu jo, nors atrodo naujai suremontuotas, bet kazkas ten negerai... vaikas nueidavo i darzeli per kokias dvi savaites viena karta ir jau skambindavo, kad serga..., sloga... bet parsivedus namo ir isvezus pas senelius, vaikas nesirgdavo, nebudavo slogos... tad nezinau, kame ten problema... o paksui pakeiteme darzeli, saules vaikai pasirinkome kernaves g. tai net neturiu zodziu kokie buvom patenkinti... tik perejus i nauja darzeli, vaikas ejo tris menesius ir nei karto nesirgo.... jis yra nuosavame name, aptverta teritorija, didelis kiemas, labai daug laiko praleidzia vaikai lauke... aukletojos, direktorius nuostabus zmones... tad tikrai labai rekomenduoju si darzeli... mes jo nebelankome, nes gavome vieta valstybiniame... net siek tiek buvo gaila ji palikti, jei butu finansai leide tikrai butumem iki mokyklos lanke " saules vaikai" darzeli
Atsakyti