Laba diena, mano dukrytei 11 sav., ji tustinasi su gleivem jau kokius du menesius, bet svoris auga normaliai ( pirma men. 1200, antra - 900 g).
Kai buvo 5 sav. rado labai daug stafilokoko is kakucio, daugiau nieko nerado infekcineje lignineje.
Be to ji alergiska kai kuriems maisto produktams, laikausi dietos. Taciau kartais paberia, pastaruoju metu ji vel stipriai isberta, nes pavalgiau kelis kartus pienisku produktu bei kvietiniu.
Gere kreona nuo 05.05 iki 05.19. Daviau jai gert bakterijas nuo 05.22 - 06.28, is pradziu Gefilus visa dezute, ir Bifolac dvi dezutes. Bet gleiviu kaip buvo , taip ir yra. Kartais ju buna labai daug ir tokios ilgos ir tasios. Jos kakucio spalvos. Taip pat duodu gert hemofer 3 kartus po tris lasus nuo 06.28. Nes hemoglobinas jau ant ribos. Po to pradejo tustintis balatis gumulais kaip varske, gal tai nuo gelezies nezinau. Nes po keliu dienu praejo, ir vel liko tik gleives ir gumuliukai. Kartais tustinasi su zaliais ar sviesiai zaliais gumuliukais, siuliukais. Be to daznai atpylineja pienuka arba jau varskyte. Norejau paklaust ar dar verta daryt kokius tyrimus ar visa tai ( gleives, atpylinejimai, alergija ) turetu praeiti savaime.
Dekoju uz atsakyma,
pagarbiai Egle