Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Ai man sunku ka komentuoti. Auksine ir dar mazam bliude man tiesiog.... nu .... smile.gif Antipatija tokiam sprendimui ir tiek smile.gif

O su augaliukais tikrai buna kaip loterijoj. Vieniems auga, kitiems ne. NEt ne nuo zmogaus priklauso ziniu, o nuo bliudo ir kas ten jame vyksta.
Atsakyti
Chebra padekit sad.gif
Bliudelis 26l. Auga tik anubiai. Bet ant ju antras menuo rudos apnasos. Pries dvi savaites isroviau, mechaniskai viskas nusivale. Isodinau atgal, dabar vel jie apsinese. Kas cia? Blogas filtro darbas?
Vandeni siurbiu 20% kas savaite. Akva jaunas, pusmetis. Chemijos nepilu.
Nezinau ar susije, bet per savaite dvi zuvys nugaiso, siandien matau gupikas dar vienas keistai plaukioja su pusiau skilusia uodega.
Kur mano klaidos? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2015 02 06, 22:52)
Buvau nusipirkusi acorus, bet tada jį mačiau pirmą kartą gyvenime ir nebuvau pasiskaičiusi kaip akve auga. Rekomendacijos nėra optimistinės, auginti gana sudėtinga

Turėjau irgi. Nepasirodė, kad sudėtinga. Augo sau ramiai ir tiek.

Vat tame ir esmė, kad pas vienus auga, pas kitus ne, Ir kol nepabandysi, nesužinosi, į kurių grupę tu papuolei. O ir tas, kad, pvz., auga, dar nereiškia, kad augs visad.
Atsakyti
Sveiki, auginu akvatiume 55 litru sumatros barbusus. kartu auga pora rykliuku. Kokiu salygu jiems reikia kad daugintusi? Ar reikia atskirt? Gal kas smulkiau visa eiga papasakotu?
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2015 02 07, 12:13)
Sveiki, auginu akvatiume 55 litru sumatros barbusus. kartu auga pora rykliuku. Kokiu salygu jiems reikia kad daugintusi? Ar reikia atskirt? Gal kas smulkiau visa eiga papasakotu?

Taip, atskirti reikia, be to butinos infuzorijos mazyliu serimui.
Detaliausiai jums visagalis google papasakos, nepatingekit paziuret paieska mirksiukas.gif Pvz cia vienas is variantu
http://www.akvariuma...s_tetrazona.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 07 vasario 2015 - 12:10
Kaip tie vidiniai filtriukai kartais pakisa koja... Rods trumpam atjungiau. Gana greit istraukiau virs vandens ir praploviau kempinele nuemus ta laikiklis jo. Pakeiciau vandenuka, paruosiau viska. Ijungiu ta savo aparata ir doh.gif MEsmale... Kazkokiu budu l. greit spejo turbut sulysti i nekeiciama filtro dali, kur pats varikliukas , kol dar buvo vandeny (techniskai nezinau, kad ten kaip yra), o ijungus is triubeles traskant pasklido sutrupintas maisto dumas. Kazkad taip buvo ir mano seniai laikytame gupyne, kai buvo paaugusio jaunimo. Toks negeras jausmas dabar... Nes bais gaila , jei tai didesne ir riebesne krevetuke buvo unsure.gif
Atsakyti
Trečia savaitė po šviesos padidinimo: panašu, kad augalai jau priprato, bet matyt trūksta kažkokių maisto elementų, nes hygrophila'i polysperma'i labai sunyko, suskylinėjo seni lapeliai, nors naujus ugliukus augina gausiai ir gana greit.

P.s. pasakykit jeigu nusibodo arba neįdomi mano "ataskaita" blush2.gif

Atsakyti
Reikia greičiau pabaigti temą, kiek čia kankinsis tas 50 psl bigsmile.gif
Atsakyti
Jei tik kas sukurs nauja biggrin.gif Va arvydo ner, nepripliurps biggrin.gif
Atsakyti
tiutiute iprastai kuria, tai jeigu jos nebus tai neturesim kur rasyt, jei kas skubaus nutiks :DDD
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti