QUOTE(Raimo @ 2015 02 09, 00:35)
Jokiu stebuklu,
Ogi stai taip
Składniki
śmietanka, kultury bakterii, skrobia modyfikowana, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, pektyny
Kas iesko, tas randa. Smietana Tesco 18% 330 g. Skladniki: smietana, kultury bakterii fermentacji mlekowej. Tikslios kainos neparasysiu, bet sita grietine yra viena is pigiausiu. Nuo LT parduodamos 30 % grietines skiriasi tik kaina, daugiau jokiu skirtumu nepastebejau. Naudoju ne tik sriuboms ir padazams bet ir konditeriniams kepiniams. Kas uzsiima konditerija tas zino, kad net ir vienas nekokybiskas produktas beviltiskai sugadina konditerini gamini.
QUOTE(milaaa @ 2015 02 09, 22:46)
tai gal jus visai salia gyvenate? negi tikrai pritrukus duonos ar pieno(ar pan) i pl vaziuojate? o laikas sugaistas pl jums nekainuoja? nes as manyciau atvirksciai, jei produktu reikia uz nedidele suma, i pl vaziuoti visai neapsimoka
gal galite paaiskinti/pagristi, is kur duomenys, kad pl ne karviena? nes kaina kumpio labai panasi

pati pirkau jautienos

steikus, mesyte buvo minksta ir skani, kaina 35zl/kg
Vaziuojam i PL viena karta per menesi. Parduotuvelej prie namu nusiperkam tik duonos ir pieno kai lenkiski baigiasi. Iki Suvalku mums 170 km, iki padoresnes parduotuves LT 20 km.
Kodel lenkuose ne karviena. Labai paprasta atskirti jautiena nuo karvienos. Perkant zalia mesa ziuriu i riebalu atspalvi, karvienos riebalai geltonesni. Pjaustant zalia mesa jauciasi kada mesa minkstesne (jautiena) ir kada kietesne (seno gyvulio, arba karviena). Neturint jokios patirties, galima orientuiotis pagal gaminimo laika. Jei skorovarkej pavirus valanda mesa dar kaip gumine, tai 100% busit tikri kad tai senos karves mesa. Is karvienos tikrai neiskepsit gero steiko.