Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

QUOTE(comep @ 2015 02 11, 10:37)
puiki ideju semimosi tema, jungiuos smile.gif smile.gif

vakar vistos krutineles uzkeptos suriu, ant cukiniju ir pomidoru griezineliu;
siandien manau ''gresia'' spageciai ala bolonese;
ryt kirba mintis apkepa iskepti-bulviu ir maltos mesos  g.gif

gaminu tik grizus po darbo, tai keliu patiekalu vienoje dienoje pas mane nebuna  irnesakyk.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif , spageciai ala bolonese - idomu butu suzinoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 11, 11:41)
drinks_cheers.gif , spageciai ala bolonese - idomu butu suzinoti  bigsmile.gif

biggrin.gif absoliuciai nieko mandro... blush2.gif tikra bolonese ilgai trunka ruosti (kiek ten - ar ne valanda ir daugiau?), ingridientu daugiau reikia...
o as tiesiog pakepinu svogunelio, cesnako, kartais itarkuoju morka, pakepu. verciu jautienos farsa, prieskoniuoju druska ir pipirais, ir sukepinu trupinukais, tada i viska sukreciu kons.pomidorus savo sultyse, jei turiu saldytuve likusi - ipjaustau ir paprasta pomidora, prieskoniu pagal skoni, ir troskinu viska apie 20 min, i pabaiga idedu baziliko... na ir patiekti zinoma su spageciais, ir kokio dziugucio ant virsaus patarkuoju smile.gif mums labai tinka smile.gif
Atsakyti
Bulviniai blynai, bulves tarkuotos per burokine tarka wub.gif
Atsakyti
Citrinų, kokoso ir sūrio pyragas
Atsakyti
Červiniai blynai su kisielium ir kotletai su agurku salotom
Atsakyti
comep welcome! mirksiukas.gif

Geltonuju lesiu risotto; sokoladinis saulegrazu gardumynas.
Atsakyti
Šiandien "tradiciškai" - burokėlių, obuolių mišrainė su silke ir virtos bulvės. Kaip pas močiutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2015 02 11, 10:48)
biggrin.gif absoliuciai nieko mandro...  blush2.gif tikra bolonese ilgai trunka ruosti (kiek ten - ar ne valanda ir daugiau?), ingridientu daugiau reikia...
o as tiesiog pakepinu svogunelio, cesnako, kartais itarkuoju morka, pakepu. verciu jautienos farsa, prieskoniuoju druska ir pipirais, ir sukepinu trupinukais, tada i viska sukreciu kons.pomidorus savo sultyse, jei turiu saldytuve likusi - ipjaustau ir paprasta pomidora, prieskoniu pagal skoni, ir troskinu viska apie 20 min, i pabaiga idedu baziliko... na ir patiekti zinoma su spageciais, ir kokio dziugucio ant virsaus patarkuoju  smile.gif mums labai tinka smile.gif

drinks_cheers.gif o labai panasu padaza prie spageciu ir as gaminu, praktistai visai is tu paciu ingridiantu, mano seimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 09, 22:23)
* ir pas mus jie buna karta per 1 - 2 metus.
** kas cia yr? huh.gif

biggrin.gif Čia tik mandras paprasto, bet skanaus patiekaliuko pavadinimas rolleyes.gif Skandinaviškas.
Kažkas tokio:
http://www.neringa-b...sa-gravlax.html
Bet aš dedu paprastą druską, taip pat - nė kruopelės cukraus - man tai atrodo visiška nesąmonė. Ir kilogramui lašišos dedu 1 citrinos sulčių. Daaaaaug, daaaaaug krapų (šiuo metu naudoju savus šaldytus). Ir niekaip neapsieinu be kalendros grūdelių rolleyes.gif
Pusryčiams ir būna su ja sumuštinukai, kol sulapnojam visą. Bent jau šiuo gyvenimo periodu nežinau skanesnio man niamniuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 11 vasario 2015 - 19:03
Šiandien - stambiai tarkuotų bulvių blynai su rozmarinais,
kartojami šaltibarščiai.
Rytoj - pomidorinis avinžirnių troškinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 vasario 2015 - 19:11
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 11, 19:00)
biggrin.gif  Čia tik mandras paprasto, bet skanaus patiekaliuko pavadinimas  rolleyes.gif

Aciu! mirksiukas.gif Atrodo tai be proto skaniai. essen.gif Reikia sulaukt nuolaidos lasisai, sudysiu ir as. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 11 vasario 2015 - 20:44
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 11, 18:58)
drinks_cheers.gif o labai panasu padaza prie spageciu ir as gaminu, praktistai visai is tu paciu ingridiantu, mano seimai  thumbup.gif

pas mus ir labai megiamas patiekalas,
o MB daznai ji vadina - skanu pigu greit ir daug biggrin.gif
Atsakyti