
Vakar buvo vištienos juostelės įvyniotos šoninėje, šiandien darysiu vištienos kotletus su pievagrybių padažu

Skumbrės išklotinė su salotom (agurkai, pomidorai + grietinė)
troskinti kopustai+desreles su bulvemis, dar stingdinu tingini, ir uzmaisiau dideli dubeni ryziu-krabu lazdeliu salotu, majonezo neidejau, kad negestu, isidesim kai maisysim norimo dydzio porcija kas sau, sueis kaip uzkandai, plius i darbus isidesime, bus kokiom 3 dienelem

Nėra laiko maisto gaminimui.
Vakar buvo orkaitėje keptas rūkyto skilandžio ir makaronų apkepas.
Šiandien - šaltibarščiai su mineraliniu vandeniu ir keptos bulvytės.

Vakar buvo orkaitėje keptas rūkyto skilandžio ir makaronų apkepas.
Šiandien - šaltibarščiai su mineraliniu vandeniu ir keptos bulvytės.
QUOTE(Victorious @ 2015 03 17, 21:51)
Nėra laiko maisto gaminimui.
Vakar buvo orkaitėje keptas rūkyto skilandžio ir makaronų apkepas.
Šiandien - šaltibarščiai su mineraliniu vandeniu ir keptos bulvytės.

Vakar buvo orkaitėje keptas rūkyto skilandžio ir makaronų apkepas.
Šiandien - šaltibarščiai su mineraliniu vandeniu ir keptos bulvytės.
mmm, ka?

QUOTE(comep @ 2015 03 17, 21:20)
As tai kefyra (pacius saltibarscius) visuomet praskiedziu "Vytauto" minereliniu. Megstam truputi skysciau, mums labai skanu.

Mačiau berods Beatos receptas su Vytauto mineraliniu yra
bet niekad neteko bandyt, skamba įdomiai
aš jei noriu skysčiau, gaminu šaltibarščius su pasukom..


QUOTE(Renata123 @ 2015 03 17, 22:43)
As tai kefyra (pacius saltibarscius) visuomet praskiedziu "Vytauto" minereliniu. Megstam truputi skysciau, mums labai skanu. 

Įdomu


QUOTE(Renata123 @ 2015 03 17, 23:43)
As tai kefyra (pacius saltibarscius) visuomet praskiedziu "Vytauto" minereliniu. Megstam truputi skysciau, mums labai skanu. 

o ką jis duoda? gaivumo? tie gaziukai man ir naujiena

Kalakutienos kotletukai, virtos bulves, burokeliu + zirneliu + majonezo misraine.
Pikantiška mišrainė ir tinginys.
mindaiva,
gal kazkiek ir yra to gaivumo. Visad darau su paprastu kefyru, ne su riebiu, bet mums vistiek buna per tirsta, tai tam kad nepilti paprasto vandens, pilu mineralini.
gaily, aciu, reikes isbandyti ir su pasukom.
gal kazkiek ir yra to gaivumo. Visad darau su paprastu kefyru, ne su riebiu, bet mums vistiek buna per tirsta, tai tam kad nepilti paprasto vandens, pilu mineralini.

gaily, aciu, reikes isbandyti ir su pasukom.
