Įkraunama...
Įkraunama...

Ar taip įmanoma perstoti?

Sveiko visos! Turiu tokią situaciją, esmė, kad studijuoju vieną spec vienam mieste (Šiauliuose) ir esu trečiam kurse , bet dabar jo užbaigti nelabai išeis dėl asmeninių priežasčių, tiesiog dabar pavasario semestre nebelabai turiu galimybės tęsti studijas, stabdyti neleidžia, akademines irgi, nes mano spec. negavusi akreditacijos, mes paskutiniai esam, nėra pasekėju , ir išvis katedra užsidarys po mūsų baigimo tai tiesiog nebūtų man kur grįžti,siūlė variantą pereiti į kitą spec, bet ten visai kitos krypties, ir ne prie širdies, tai tikrai nenoriu, tai turbūt teks nutraukti studijas, tai būsiu baigus du su puse kursus, bet, VDU yra labai panaši spec kurią dabar mokaus, ir žiūrėjau nemažai dalykų tokių kur čia mokiausi, ir galvoju, kad rudeny nereikėtų stoti iš naujo, kažin ar įmanoma pvz perstot į VDU į beveik tokią pat spec kur daug dalykų atitinka ir pan., ir kažin ar man pvz., leistu ne nuo pirmo, o nuo trečio kurso (nes du kursus esu pilnai baigus)..nuo rudens studijuoti tą spec VDU.. žinoma į vnf vietą..bet kokia info naudinga. Ta prasme, aš žinau, kad galima perstot tiesiogiai, bet ar įmanoma su tokia pertrauka, jeigu dabar va nutrauki studijas vasario mėn ir būni išklausęs du su puse kurso, ir nuo rudens perstoji tęsiant studijas nuo trečio kurso, o ne stoji nuo pirmo per bendrąjį priėmimą.. Gal kas buvo susidūrę su panašia situacija? smile.gif
Atsakyti
Šiek tiek info:
https://uzdarbis.lt/...a-universiteta/
http://www.studijos..../getTopic/31957

Patarčiau kreiptis tiesiogiai į dekanatą ir kalbėtis asmeniškai. mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis, kokią programą studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 02 01, 13:50)
Šiek tiek info:
https://uzdarbis.lt/...a-universiteta/
http://www.studijos..../getTopic/31957

Patarčiau kreiptis tiesiogiai į dekanatą ir kalbėtis asmeniškai.  mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis, kokią programą studijuoji?


Taip tą ir padarysiu, bet kad neapsikvailinti norėjau pasidomėti , gal tai nerealu..smile.gif studijuoju sociokultūrine antropologija Šiauliuose , norėčiau perstot į VDU sociologija ir antropologija smile.gif)
Atsakyti
Na, programos labai panašios, manau, didelių problemų nekiltų. mirksiukas.gif

Dėl apsikvailinimo. Kai buvau jauna ir kvaila, tiksliau, nepatyrusi, taip pat bijojau visokių "instancijų". Darbas buvo toks, kad tekdavo lankytis įvairiose įstaigose, pvz., laikraščių redakcijose. Būdavo, stoviu prie kabineto durų, širdis baladojasi, keliai linksta, bet reikia įvykdyt įpareigojimą. "Įmušu durnių", bar bar į duris ir, nieko nelaukus, įžengiu su plačia šypsena: "Laba diena, atėjau su tokiu ir tokiu reikalu, į ką galėčiau kreiptis?.." Visi maloniai šypsosi, viską išaiškina (dažniausiai)... Per keletą mėnesių įgijau pasitikėjimo. Dabar, jei ir kiek jaudinuosi prieš svarbius įvykius, pasitikėjimo nepritrūksta.

Ir Tau to linkiu, ryžto ir pasitikėjimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2015 02 01, 14:42)
Na, programos labai panašios, manau, didelių problemų nekiltų.  mirksiukas.gif

Dėl apsikvailinimo. Kai buvau jauna ir kvaila, tiksliau, nepatyrusi, taip pat bijojau visokių "instancijų". Darbas buvo toks, kad tekdavo lankytis įvairiose  įstaigose, pvz., laikraščių redakcijose. Būdavo, stoviu prie kabineto durų, širdis baladojasi, keliai linksta, bet reikia įvykdyt įpareigojimą. "Įmušu durnių", bar bar į duris ir, nieko nelaukus, įžengiu su plačia šypsena: "Laba diena, atėjau su tokiu ir tokiu reikalu, į ką galėčiau kreiptis?.." Visi maloniai šypsosi, viską išaiškina (dažniausiai)... Per keletą mėnesių įgijau pasitikėjimo. Dabar, jei ir kiek jaudinuosi prieš svarbius įvykius, pasitikėjimo nepritrūksta.

Ir Tau to linkiu, ryžto ir pasitikėjimo.  mirksiukas.gif


Na, kad tokia galimybė reali - žinau, tik klausimas man buvo, ar įmanoma tokioje situacijoj kaip mano, kad dabar nutraukti ir nebebūti studente šį pusmetį, ir nuo rudens toliau tęsti, gali būti, kad galima tik tokiu atveju jeigu baigi pilnai visą kursą..smile.gif Ačiū už palaikymą !! smile.gif
Atsakyti