QUOTE(FruitCocktail @ 2015 06 08, 15:02)
Ačiū, tai negi visi perka tokius brangius šaldytuvus?
Ir šie abu modeliai be šaldiklio, o man bent vieno jo stalčiaus tikrai reikia, tik sakau, nebūtinas tas standartinis "išplanavimas", kai šaldytuvo apačioje yra 3-4 stalčiai šaldikliui.
Kas yra tikra nulinė zona ir kiek ji skiriasi nuo "netikros"?
Taip pat, kaip reikėtų montuoti tokį šaldytuvą? Jei apačioje, tai daržoves iš stalčiaus reikia traukti beveik atsisėdus ant grindų? O jei po šaldytuvu planuoti lentynas/stalčius, tai tada viršutinė lentyna baisia aukštai?

Kas yra tikra nulinė zona ir kiek ji skiriasi nuo "netikros"?
Taip pat, kaip reikėtų montuoti tokį šaldytuvą? Jei apačioje, tai daržoves iš stalčiaus reikia traukti beveik atsisėdus ant grindų? O jei po šaldytuvu planuoti lentynas/stalčius, tai tada viršutinė lentyna baisia aukštai?

Tai jai reikia šaldiklio tada AEG SCZ71800F1 turi tikras nulines zonas
Daugelis produktų negenda nuo +4°C iki +10°C temperatūroje - būtent tokia temperatūra palaikoma šaldytuvo kameroje. Tačiau švieži produktai laikomi tokiomis sąlygomis greitai netenka prekinės išvaizdos, vitaminų, mineralų. Specialiai šviežiai mėsai, žuviai ar daržovėms laikyti buvo sukurta nulinė, Biofresh. Tai sandarios dėžutės,kuriose palaikoma 0°C temperatūra. Apskaičiuota, kad tokioje temperatūroje šviežia mėsa, žuvis ar daržovės negenda tris kartus ilgiau nei paprastoje šaldytuvo kameroje. Be to, specialūs filtrai leidžia reguliuoti nulinės zonos drėgmę optimali mėsos ir žuvies drėgmė yra 45 procentai o vaisių, daržovių ir žalumynų 9095 procentai. Tokiame skyriuje laikomi produktai ne tik ilgiau negenda bet ir nepraranda gero skonio ir kvapo.
Tai standartinis šaldytuvas