QUOTE(Nitronetas @ 2015 06 19, 15:14)
Merginos papasakokit kokia nauda iš "no frost", kokie trūkumai. Kas yra "nulinė zona" su kuo ji valgoma?
Į kokias dar funkcijas atkreipti dėmesį renkantis šaldytuvą?
Pastebėjau, kad šaldytuvai su no frost naudoja daugiau elektros energijos.
Na tikrai ne daugiau BOSCH KGN39XI42,A+++,TYLUS tik 37 dB,neturi tikros nulinės zonos bet yra ChillerBox (-2°C - +3°C)
https://www.youtube....h?v=i25rVTU0iSo
Tikros nulinės zonos dar vadinamos BioFresh, stalčiukai garantuoja idealų klimatą kad maisto produktai ilgai išliktų švieži. Vaisiai ir daržovės, mėsa, žuvis, ir pieno produktai laikomi maždaug 0°C temperatūroje bei esant optimaliai oro drėgmei, net tris kartus ilgiau išsaugo vertingus vitaminus puikų skonį ir nepriekaištingą išvaizdą nei laikomi įprastame
šaldytuve.Tokie šaldytuvai kainuoja brangiau