Įkraunama...
Įkraunama...

Tuoj būsim įtėviai

Lediete, kaip sekasi???????
Kaip mergytė - uogytė? Apsiuostėt? Daug rūpesčių? Ar padeda kas nors tau?
Aūūū
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2006 07 31, 16:00)
Mielosios ir išmintingosios reikia patarimo.
Globojam mergaitę jau 2 mėn. jai 3, 3 m., turim savo sūnų 10 m. , mergaitę labai mylim, su visom problemom rodos ir susitvarkome, bet viena yra. Mergaitė visiškai neleidžia apsikabinti manęs mano sūnui(net ir vyrui), neleidžia jam prie manęs sėdėti, gulėti ir pan. tuoj prasideda verkimas, ir kartoja ,,mano mama,,, lipa,  skiria mus, na pirmą mėn. nusileido ir sūnus ir mes puikiai supratom kad jai adaptacija, bet toliau niekas nesikeičia, sūnui skaudu, jis sako visą dieną ją myluoji, aš nelendu, tai nors minutę, ar gali mane apsikabinti be jos, žinau, kad jis teisus, bandau jį apsikabinti kai ji miega pietų, kai užmiega vakare, bet žinau, kad tai neišeitis, nes taip neturi būti, o ir sūnus jaučiasi atstumtas, nes mūsų šeimoje visą laiką yra apsikabinama, pasimyluojama ir jis taip užaugo. Juk negali suplanuoti apsikabinimo, negaliu sakyti sūnui , palauk apsikabinsiu kai ji nematys, nes tai bus nenatūralus apsikabinimas, o dirbtinis. Sūnus taip užaugo, laksto, laksto po kiemą parlekia apsikabina, bučkį ir vėl laksto, todėl dabar jam sunku  kai kiekvienas jo apsikabinimas sukelia erzalynę. Jau ir pats matau, nori apsikabinti, bet susilaiko, kad nekiltų verkimas, nežinau kaip elgtis.
Na čia tie patarimai, kad reikia kartoti mergaitei jog ją myli nepadės, nes ir kartoju į dieną po kokia 100 kartų , kad ją myliu, kad ji mano mergytė, myluoju ir ryte ir vakare, ir bet kuriuo momentu, tikrai gauna daug dėmesio, ir meilės, ir glostau, ją , na nežinau, darau viską , kad tik jaustųsi saugi, bet šita problema nesispręndžia ir viskas. Atrodo, na dar tik 2 mėn. , bet tai trumpas tarpas jos atžvilgiu, bet gana ilgas mano sūnaus požiūriu, bijau, kad jis atšals nuo tokių apsikabinimų, ir aš prarasiu ryšį su juo.

Manau, kad sūnui reiktu gražiai paaiškinti, kad mergytei reikia mamos...
O mergytei reiktų apsilankyti pas psichiatra ar psichologa 4u.gif
Sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitvita @ 2006 08 30, 17:53)
Lediete, kaip sekasi???????
Kaip mergytė - uogytė? Apsiuostėt? Daug rūpesčių? Ar padeda kas nors tau?
Aūūū


Labas. lietuvoj neturiu kompo, uztat ir neparasau.
sekasi mums gerai, tik va dukrytei vaikiskas sinusitas nekaip nepraeina, net antibiotikus vartojam.vaiksciojo i masazus, nes nesireme kojytem, o dabar labai graziai sedi ir net bando pastoveti.kartus jau isauginom 4 dantukus, o 2 turejo jau 5 menesiu (pries mums pasiemant).nevesiu jos pas jokius logopedus, nes ji yra labai aktyvi (pasikeite per savaite). as esu laaaaaaaaaaaabai laiminga, nors ir esam lietuvoj be tetuko. tikimes kad greit galesim but kartu.kaip gyvena jusu kinderiukai ir kaip kaip sekasi paciai.
ikiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2006 07 12, 11:10)
Lediete, mums jau dabar trys metukai. Su sveikatele vis islysdavo kokia bedele, bet dabar jau  "apsimusem". Svarbiausia reikia apsišarvuoti kantrybe ir nusiteikti pakovoti už vaiko gerovę. Mes net negavom kompensuojamų vaistų paso, nes biologinė motina kažkur nukišo ar net nesiruošė atiduot. Ligonių kasose paprašė 50 Lt - kaip už pamestą. Rašiau tiesiai į Vilnių, siunčiau dokumentus ir išsikovojau už dyką. Nu bet čia tai tik smulkmena.
Ar tu žinai tikslią vaikučio ligos istoriją? Siūlau pasirodyti geram pediatrui, vaikų neurologui, kad atliktų ne eilinę apžiūrą, o išsamiai apžiūrėtų įvertindami visas galimybes. Pasipasakok kaip jums sekasi?
P.S. lediete - o kam jums logopedas tokiam amžiuje? Tik neužsiimkit saviveikla, o tik su medikų siuntimais.
O iki įvaikinimo  mergaitė su jumis negyveno? Kiek truko įvaikinimo procesas?



Sveikos, mes jau sia savaite tapsim tevais - berniukui 10 men. Man taip pat labai rupi kaip ir ka darete parsiveze vaikuti i namus. Kaip adaptavosi?
Atsakyti
QUOTE(vaidada @ 2010 09 27, 21:44)
Sveikos, mes jau sia savaite tapsim tevais  - berniukui 10 men. Man taip pat labai rupi kaip ir ka darete parsiveze vaikuti i namus. Kaip adaptavosi?

o ką ypatingo reikia daryti? wink.gif nieko. susižinok globos namų dienotvarkę ir kurį laiką gyvensit pagal ją. o daugiau - kaip su kiekvien su tokio amžiaus vaiku smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Vistik @ 2006 07 31, 16:38)
, todėl ir paklausiau pas jus gal kas susidūrėtė su tokia situacija.

Aš esu biggrin.gif Mano bio, keturmetis, duoda į kaulus visiems, kas bando apkabinti JO mamą doh.gif Tik maniškiai nenusimena, o dar labiau jį erzina myliuodamiesi su manim būtent tada kai mano pavidūnas smile.gif Žinau, kad išaugs irnesakyk.gif Ir tas tryse nežinau ar išeitis, nes vaikui kiekvienas reikia visos mamos, aš su saviškiai gudrauju, myluojamės tada kai mažius užsiėmęs, tiesiog laukiam kol praeis ta meilė begalinė-jis ir ženytis su manom ruošiasi, tėtį ramindamas, kad tryse galima biggrin.gif
Atsakyti