One Touch, o tau tikrai apie 30 metų? Nes tos visos meilės, dainų klausymasis, kt.primena man laikus,kai bidama niolikos periodiškai vis kažką savo gyvenimo meile padarydavau...Dabar nei vardų nebeatsimenu, bet būdavo meilė labai ryški...
Iš tikro, tai jums būtinai reikia suprasti,ko iš tiesų norit.
Kelkitės gyvent viena, ne su kažkuo, ne pas kažką, ne dėl kažko, o su vaikais viena.Sakot vyrui,kad blogai jaučiatės, ir reik pagyventi atskirai.Ir tik tuomet galėsit priimti sprendimus tinkamus. Jei,matysit,limpa vskas,tuomet kursit bendrą ateitį, jei nepavyks- turėsit šansą puoselėt savo santuoką. DAbr jūsų vyras visai neturi šansų, būt favoritu.Jis pavydus,atžarus,ppiktas, dargi jus išdavė.O meilė- na,tiesiog tobulas, mylintis, suprantantis jūsų poreikius.Na, nepykit, bet esu tikra,kad nepasakė savo žmonai,kad "nu tu man atsarginis variantas, guodei mane čia 10 metų, tai davai ženyjamės.GReičiausiai,kai jinai jau galės,aš gryšiu pas savo gyvenimo meilę, bet dabar, jei tu nori, vesiu tave"...Nebūna taip.Virpesių, abejonių "kas būtų, jeigu" turi beveik visos.Bet niolikos metų, net kartu negyventa, nespręstos problemos, vaikai kartu neauginti, buitis nekurta. Bepigu plėšti meilę viešbučio 5* UAI kambary kokiam kurorte, bet kai reikia išlaikyti santykius,auginant 2 pametinukus, jaučiant pinigų stygių, vaikų nerimą,-va tuomet čia ir yra aukštasis pilotažas.
Dabar jūs ne dėl vaikų gyvenat, o dėl savęs, dėl patogaus,aprūpinto gyvenimo. Vaikai jaučia jūsų bangas,koks galų gale gyvenimas su vyru,kuris niekada nepranoks pirmosios meilės...
Leiskit būt sau laiminga. Bet jūsų emocijos aš galiu sulygint su žmonėm,kurie ilgisi Tarybų valdžios ir burba,kaip tuomet buvo gera gyventi, kaip visais rūpinosi, nebuvo bedarbystės,kt.BEt esmė tokia,kad jie tiesiog tuomet buvo jauni, o kai esi jaunas, tai viskas ,kas susiję su jaunyste atrodo cool.
O dabar mylit pačią meilę, savo susikurtą norimą atvaizdą.Bet realiai- nesenai vedusį vyrą, kuris apgaudinėja savo žmoną, žada viską palikęs išeiti, nors realiai planuoja šeimos pagausėjimą...
Kol nesuvoksit,kad ne vyrai mūsų gyvenimus daro laimingais, o mes pačios, tol ir mėtysitės nuo vieno kraštutinumo,prie kito.Susivokt savo jausmuose jums reikia.Tikrai psichologas išrištų jūsų mazgą.Nes gyvenat praeitim ir ateitim, o dabarties tiesiog nėra...Jūs neįsivaizduojat kokia tai banali ir kasdieniška situacija psichologams.
Sekmės, atsiprašau,kad tiek prirašiau:)