Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS XXXXVIII

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 02, 22:59)
kad barscius karalievna verda  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

na atmintis gal ir mano šlubuoja, gal ten šaltibarščiai buvo biggrin.gif

OT, na kaip ryte mintys, palengvėjo gal kiek? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 03, 08:58)
na atmintis gal ir mano šlubuoja, gal ten šaltibarščiai buvo  biggrin.gif

OT, na kaip ryte mintys, palengvėjo gal kiek?  rolleyes.gif

Nezinau..tiesiog darau reikalus,o širdy akmuo ir tiek..klausiau kelis kartus ta dainą..ką jis norejo pasakyt ja?
Atsakyti
One Touch, o tau tikrai apie 30 metų? Nes tos visos meilės, dainų klausymasis, kt.primena man laikus,kai bidama niolikos periodiškai vis kažką savo gyvenimo meile padarydavau...Dabar nei vardų nebeatsimenu, bet būdavo meilė labai ryški...
Iš tikro, tai jums būtinai reikia suprasti,ko iš tiesų norit.
Kelkitės gyvent viena, ne su kažkuo, ne pas kažką, ne dėl kažko, o su vaikais viena.Sakot vyrui,kad blogai jaučiatės, ir reik pagyventi atskirai.Ir tik tuomet galėsit priimti sprendimus tinkamus. Jei,matysit,limpa vskas,tuomet kursit bendrą ateitį, jei nepavyks- turėsit šansą puoselėt savo santuoką. DAbr jūsų vyras visai neturi šansų, būt favoritu.Jis pavydus,atžarus,ppiktas, dargi jus išdavė.O meilė- na,tiesiog tobulas, mylintis, suprantantis jūsų poreikius.Na, nepykit, bet esu tikra,kad nepasakė savo žmonai,kad "nu tu man atsarginis variantas, guodei mane čia 10 metų, tai davai ženyjamės.GReičiausiai,kai jinai jau galės,aš gryšiu pas savo gyvenimo meilę, bet dabar, jei tu nori, vesiu tave"...Nebūna taip.Virpesių, abejonių "kas būtų, jeigu" turi beveik visos.Bet niolikos metų, net kartu negyventa, nespręstos problemos, vaikai kartu neauginti, buitis nekurta. Bepigu plėšti meilę viešbučio 5* UAI kambary kokiam kurorte, bet kai reikia išlaikyti santykius,auginant 2 pametinukus, jaučiant pinigų stygių, vaikų nerimą,-va tuomet čia ir yra aukštasis pilotažas.
Dabar jūs ne dėl vaikų gyvenat, o dėl savęs, dėl patogaus,aprūpinto gyvenimo. Vaikai jaučia jūsų bangas,koks galų gale gyvenimas su vyru,kuris niekada nepranoks pirmosios meilės...
Leiskit būt sau laiminga. Bet jūsų emocijos aš galiu sulygint su žmonėm,kurie ilgisi Tarybų valdžios ir burba,kaip tuomet buvo gera gyventi, kaip visais rūpinosi, nebuvo bedarbystės,kt.BEt esmė tokia,kad jie tiesiog tuomet buvo jauni, o kai esi jaunas, tai viskas ,kas susiję su jaunyste atrodo cool.
O dabar mylit pačią meilę, savo susikurtą norimą atvaizdą.Bet realiai- nesenai vedusį vyrą, kuris apgaudinėja savo žmoną, žada viską palikęs išeiti, nors realiai planuoja šeimos pagausėjimą...
Kol nesuvoksit,kad ne vyrai mūsų gyvenimus daro laimingais, o mes pačios, tol ir mėtysitės nuo vieno kraštutinumo,prie kito.Susivokt savo jausmuose jums reikia.Tikrai psichologas išrištų jūsų mazgą.Nes gyvenat praeitim ir ateitim, o dabarties tiesiog nėra...Jūs neįsivaizduojat kokia tai banali ir kasdieniška situacija psichologams.
Sekmės, atsiprašau,kad tiek prirašiau:)
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2015 02 03, 11:08)
One Touch, o tau tikrai apie 30 metų? Nes tos visos meilės, dainų klausymasis, kt.primena man laikus,kai bidama niolikos periodiškai vis kažką savo gyvenimo meile padarydavau...Dabar nei vardų nebeatsimenu, bet būdavo meilė labai ryški...
Iš tikro, tai jums būtinai reikia suprasti,ko iš tiesų norit.
Kelkitės gyvent viena, ne su kažkuo, ne pas kažką, ne dėl kažko, o su vaikais viena.Sakot vyrui,kad blogai jaučiatės, ir reik pagyventi atskirai.Ir tik tuomet galėsit priimti sprendimus tinkamus. Jei,matysit,limpa vskas,tuomet kursit bendrą ateitį, jei nepavyks- turėsit šansą puoselėt savo santuoką. DAbr jūsų vyras visai neturi šansų, būt favoritu.Jis pavydus,atžarus,ppiktas, dargi jus išdavė.O meilė- na,tiesiog tobulas, mylintis, suprantantis jūsų poreikius.Na, nepykit, bet esu tikra,kad nepasakė savo žmonai,kad "nu tu man atsarginis variantas, guodei mane čia 10 metų, tai davai ženyjamės.GReičiausiai,kai jinai jau galės,aš gryšiu pas savo gyvenimo meilę, bet dabar, jei tu nori, vesiu tave"...Nebūna taip.Virpesių, abejonių "kas būtų, jeigu" turi beveik visos.Bet niolikos metų, net kartu negyventa, nespręstos problemos, vaikai kartu neauginti, buitis nekurta. Bepigu plėšti meilę viešbučio 5* UAI kambary kokiam kurorte, bet kai reikia išlaikyti santykius,auginant 2 pametinukus, jaučiant pinigų stygių, vaikų nerimą,-va tuomet čia ir yra aukštasis pilotažas.
Dabar jūs ne dėl vaikų gyvenat, o dėl savęs, dėl patogaus,aprūpinto gyvenimo. Vaikai jaučia jūsų bangas,koks galų gale gyvenimas su vyru,kuris niekada nepranoks pirmosios meilės...
Leiskit būt sau laiminga. Bet jūsų emocijos aš galiu sulygint su žmonėm,kurie ilgisi Tarybų valdžios ir burba,kaip tuomet buvo gera gyventi, kaip visais rūpinosi, nebuvo bedarbystės,kt.BEt esmė tokia,kad jie tiesiog tuomet buvo jauni, o kai esi jaunas, tai viskas ,kas susiję su jaunyste atrodo cool.
O dabar mylit pačią meilę, savo susikurtą norimą atvaizdą.Bet realiai- nesenai vedusį vyrą, kuris apgaudinėja savo žmoną, žada viską palikęs išeiti, nors realiai planuoja šeimos pagausėjimą...
Kol nesuvoksit,kad ne vyrai mūsų gyvenimus daro laimingais, o mes pačios, tol ir mėtysitės nuo vieno kraštutinumo,prie kito.Susivokt savo jausmuose jums reikia.Tikrai psichologas išrištų jūsų mazgą.Nes gyvenat praeitim ir ateitim, o dabarties tiesiog nėra...Jūs neįsivaizduojat kokia tai banali ir kasdieniška situacija psichologams.
Sekmės, atsiprašau,kad tiek prirašiau:)

Puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Voriux, teisingai viską cia išdestet wink.gif sprendimai priimti..,nezadu dabar karštom emocijom išeiti..vyro man mano gaila,jis žmogus plešosi, dirba,namus remontuoja,o aš išeisiu..nu bliamba mergos, negaliu as taip..man reikia laiko dabar visksm susideliot..
Atsakyti
OT gal ir banalus tie zodziai, bet yra jose tiesos. Tikiu, kad pasielgsit taip, kaip parasyta.

В какой-то момент тебе придется понять, что некоторые люди могут остаться только в твоем сердце, но не в твоей жизни.

P.s. O, ant exso, jei jis rasines sirdingas zinutes, tiesiog uzpykit. Pagalvokit, kad jo ketinimai, gali buti visai ne tokie, kaip Jusu. biggrin.gif

Voriux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 12:21)
Voriux, teisingai viską cia išdestet wink.gif sprendimai priimti..,nezadu dabar karštom emocijom išeiti..vyro man mano gaila,jis žmogus plešosi, dirba,namus remontuoja,o aš išeisiu..nu bliamba mergos, negaliu as taip..man reikia laiko dabar visksm susideliot..

Ar tikrai jums vyro gaila? Jeigu taip, tai zinokit, kad visai nereikia tu zmoniu gaileti, neprapuls jis be jusu, toliau sau ir dirbs ir namus remontuosis.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 03, 11:33)
OT gal ir banalus tie zodziai, bet yra jose tiesos. Tikiu, kad pasielgsit taip, kaip parasyta.

[b]В какой-то момент тебе придется понять, что некоторые люди могут остаться только в твоем сердце, но не в твоей жизни.[/

Taip dabar ir jauciuosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 02:20)
Jis man pasake as galiu išeit kad ir dabar,viska jai paliksiu ir iseisiu, bet ar tu išeisi? Negalejau atsakyt,negaliu priimt tokiu sprendimu per savaite..jis vienas išeitų,o mes tryse..kur vesti vaikus?i nezinkmybe? Gyvenime nebusi vien jausmais gyvas,vaikus dar maitint reikia..nesuprantat jus..

Paskaiciau anoj temoj, ir sita zinute uzkliuvo.

Jis pasake, kad gali iseiti. Tai, kodel neisena siaip, dabar? Kodel gyvena su nemylima moterimi? Sake lauks Jusu kiek reiks? Tai, tegul iseina ir laukia. Jums daugiau laiko reikia apsisprendimui. Galu gale apie vaiku gerbuvi pagalvoti. Isikurti. Ir tada lai liejasi meile laisvai. biggrin.gif
P.s. Kai jis kuri laika pagyvens vienas(kuom labai abejoju), kai nutrauks visus rysius su zmona(kad nebutu galimybes nenusisekus grizti), gal dar ir patikeciau ta jo amzina meile. O, siaip, man persasi mintis, kad zmogus nori prablaskyti savo nuobodu vedybini gyvenima.

O, jo tos dainos, ir tie zodziai, kad vaikai galejo buti bendri. Tai, su sakem ant vandens rasyti. Daug seimu jaunu susikuria ir vaikus kartu uzaugina. Matyt nelemta jums buvo tada buti kartu, tai tikriausiai ir dabar nelemta.
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2015 02 03, 11:50)
Ar tikrai jums vyro gaila? Jeigu taip, tai zinokit, kad visai nereikia tu zmoniu gaileti, neprapuls jis be jusu, toliau sau ir dirbs ir namus remontuosis.

Mes daug metų kurem santykius..jje yra..nesakau kad vyras tuscia vieta, jauciu jam jausmus..jis mano šeima! Daug visko praeita kartu,ir sexas pas mus dažnas ir nustebinti mane moka..ir aš noriu būt jam gera ir atsidavusi..dabar parklupau..
pati puikiai suprantu,kad su ex ateitis miglota..tiesiog siai dienai susitelksiu tik į save..ir dar kartą pakartosiu,jei iseisiu tai tik del saves!o ex tegul kuria savo laimę.viskas.
Atsakyti
dar is pradziu si iistorija atrode visai kitokia, na bet dabar..mylit vyra, kuri budama niolikos pazinojot tik pusantru metu. is stai praejus 12m vel susitikot ir jausmai suliepsojo...sory, bet jus to vyro ne nepazystat! "mylit", nes sirdy tuscia, vyras tokiu emociju ir virpuliu nesukelia. o cia pasirode sena paauglystes meile, kur irgi atsake i jusu seilejimasi. o is tiesu gyvena sau zmogus laimingai su zmona ir seima planuoja. uz akiu tik pucia grazius burbulus jum, kad liksmiau gyvent butu. ala nelaiminga meile, beviltiskumas, ilgesys, sirdies skausmas- pilnas komplektas. o veiksmai kur? kalbet bile ka galima...skirtusi su zmona, vaziuotu pas jus, ikalbinet susitikt,but kartu...na kanors darytu! nors toks saldzialiezuvis sugalvotu ir toki varianta, kaip su jumis susitikt ir myluot, bet ir su zmona nesiskirt. bet neverta...kolkas uztenka ir internetinio bendravimo teikiamu emociju smile.gif ir zinokit, kuo daugiau svaigstat, tuo labiau viskas ir atrodo realu ir nepakeliama...bet jei minutei sustotumet ir pagalvotumet, nustotumet virkaut ir seiletis, manau iliuzija issisklaidytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 12:21)

QUOTE(Zuiqtis @ 2015 02 03, 12:50)

Išvertus į žmonių kalbą" kam man plėšytis, jeigu yra kas tą padaro už mane". Ne vyro tau,o savo gero ir patogaus gyvenimo gaila.Neveltui sakoma,kad tvirčiausia santuoka materialiniu pagrindu sukurta.
Be to,jei jau jaunystės meilė tokia tobula,tai gal ir jis plušės, remontuos,dirbs...
Neilgai toks vyrukas ir vienas pabus, tuoj susiras kokią mylinčią moterį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voriux: 03 vasario 2015 - 12:54