Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnės suaugusiems

Sveiki,

Tikiuosi, čia yra ne tik supermamų, bet ir superdukrų ar superanūkių, kurioms tenka pasirūpinti savo artimaisiais.
Mūsų šeimoje tokia sitaucija, kad tėtis atsivežė slaugyti senelį. Jis šviesaus proto, bet nebelaiko šlapimo, o kadangi dėl vietos stokos gyvena virtuvėje, tai pačios galite įsivaizduoti koks kvapas..... valgyt dažnai nebesinori.
Taigi, ieškau dabar interneto platybėse atsakymų. Ar tos sauskelnės suaugusiems padeda išvengti nemalonaus kvapo? Ir kaip jas pasirinkti? Draugė irgi turėjo panašių problemų, tai dabar siūlo pagal dydį pasirinkti ir įsigyti, bet man labai svarbu, kad kvapą sulaikytų, nes namuose nemalonu būti.
Niekas man neaišku, na, kaip visuomet kai susiduri su naujomis prekėmis, nieko nesusigaudau. Padėkite susigaudyti...
Atsakyti
Įklotų jums neužteks, jei visai nelaiko šlapimo, turite bandyti sauskelnes, geriausiai konsultuokitės su pardavėja.Kol zmogus su sauskelnemis, tol nesijaus to kvapo. Kai pasijaus, tai jau reikes keisti.Kaip ir kudikiams.

Virtuveje? blink.gif Jau geriau tada koridoriuje, ar kambario kampe kokiam, nu kur virtuveje žmogu guldyt su tokiom bedom, ir nehigieniska be to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūrosdruska: 28 kovo 2015 - 20:12
Dar pasitarti su gydytojai, kai kada tai pagydoma.
Atsakyti

Radus šią temą, turiu pasiūlymą. Yra likusiu sauskelnių suaugusiems asmenims. Gal kas norėtų? Padovanočiau, kiekis nėra labai didelis, bet gal kam tikrai pravers ir sutaupys vieną kitą eurą :)

Atsakyti