QUOTE(Marmaledas @ 2015 02 20, 22:49)
jaunuolės ir garbios tetos- šia liga reikia persirgti, koduotis neina. Pasvaigsit penkmetį, kitą, gal susitupės skonis pabandžius daugiau nei 7 rūšis ir spalvas, tada ir gydytis bus lengviau. O dabar- kantrybės, stiprybės mums visoms, čia užsukusioms šiaudo ieškot šioj plačioj pomidorų pasaulio upėj
labai geras vaistas - persisotinti. Aš pasveikau, pas mane šiemet bus 26 pomidorai ir aš tuo didžiuojuos.
Papildyta:
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 21, 09:57)
Aš irgi nutariau driežtai pomidorienes daryt tik iš raudonų. Atrodo Paladė rodė savo geltoną ketchupą, tai dar nieko. Bet kai susimaišo raudoni su geltonais, tai tikrai vemalas.
nu ne, ten kitai pavyko geltonas, lygtai Gonzikas trumpai virė ir geltoną spalvą išlaikė, mano tai morkiniais patapo, niekam nerodžiau, anytai dovanų baigiu išdalint. nu tik nesijuokit ir pirštais nebadykit, kad "gera" marti esu, bet tikrai skanus, o ji nelabai prižleba, tai spalva nesvarbu.
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 21, 12:31)
Tany, kaip informatyvu ir simetriškai tvarkinga, matyt, prie matematikų esat, ne prie humanitarų (kaip aš)
kiek pamenu, tai netgi ne
prie matematikų, o iš rimtų matematikų