Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodinukai 2013

QUOTE(zigri @ 2015 11 30, 19:51)
Kaip jus valote savo vaikuciams dantukus? Maniske isspjaut nemoka dar. Tai as su dregnu dantu sepeteliu vakare pabraukau dantukus. Jokios dantu pastos.. idomu, ar uztenka to..

mes irgi be dantu pastos valomes. girdejau kad yra tokia pasta kuria galima ir nuryti,bet nerandu tokios o pavadinimo neatsimenu.
Atsakyti
Sveikinimai visiems gruodinukams,
jau šventusiems, šiandien švenčiantiems ir tiems, kurie dar tik švęs,
antrojo gimtadienio proga
4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos! senokai ruosiuosi parasyti Jums! gaila, kad nutruko cia bendravimas! su dukros 2015 birzelinukais facebooke nenutrukstamai plepam. :-) norejau pasidalinti, kad mano gruodinukas Jonas ypatingas vaikas. Va kodel jis buvo visada toks ramus, vienas zaisdavo ir zaidzia. Joneliui net dvi diagnozes irasytos. R63.3 Mitybos sutrikimai ir
F84.8 - Kiti įvairiapusiai raidos sutrikimai.
Gyvename terapijomis :-) raidos centru ir tt. Ramus mano Jonas labai ramus vaikas. Pagaliau gavome darzeli tai neramu kaip!!!!! :-) kaip jus panos gyvenate?
Atsakyti
Labukas! Jonukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Tiesa, o tos bėdelės išaugamos?
Mes gyvenam gerai, visus metus jau į daržą keliaujam. Tai dabar tik ir laukia ryte, kada pas vaikus eis. Judruolis, bendraujantis vaikas. Reikia nuolat su juo užsiimt. Veiklos prigalvot, nes kitaip sienom lipa smile.gif . Grupėj mažiausias, bet didžiuosius pilnai pasivijęs, tai kitąmet jau į darželį, nebe lopšiuką eisim. Turi labai gerą atmintį.
Šiandien mieste buvo šventė vaikų gynymo dienos proga, tai mano vaikas nuėjo su meru leist baliono, jokios baimės, kat tik veiksmo kokio būtų ir mama netoliese smile.gif. Mamyčiukas labai, glaustosi, myluojasi. Vis dar ateina pas mane pamiegot ir nori, kad užmigdyčiau vakare
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Lukas į darželį nuo rugsėjo keliauja, vis dar turiu pati nunešti ir auklėtojai į rankas įduoti smile.gif O vakare kai ateinu, namo iškart veržiasi, net su auklėtoja negaliu pakalbėt biggrin.gif Bet šiaip daržely jaučias gerai.
Išdykęs baisiai, ant sienų piešia, jei durys nerakintos iš namų tuoj pat pabėga, ir šiaip visokių pokštų namie prikrečia.
Labai gerai valgo, iš visų 3 vaikų pats valgiausias. Kalba daug, bet pusės nesuprantu biggrin.gif
Dabar,kai oras šiltas, praktiškai kieme gyvena, vakare parsivedu murziną nuo galvos iki kojų.
Žodžiu, aktyvistas lotuliukas.gif Dukra ramiausia buvo, antras jau išdykesnis, o trečiasis tai toks, kad ketvirtą jau bijočiau gimdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, as auginu 2013m. Gruodzio 2d. Gimusia isdykele. Darzeli pradejo lankyti pernai, labai lengvai prisitaike. Apskritai dukryte lengvai prisitaiko, prie bet kokiu aplinkybiu. Galvoju, gal cia visu gruodinuku bruozas :-) Auga labai energinga, uztikrinta savo nuomone, impulsyvi, smalsi, dominuojanti. Cia gal taip pat gruodinuku bruozas. Dar turi gera atminti, pazista jau visas raides. Moka nemazai daineliu ir pasaku, puikiai atpasakoja ivykius, netgi gali papasakoti kas vyko pries metus, jau uzparejusia vasara ir pan. Puikiai delioja deliones, jau pusantru metu puikiai su tuo susitvarkydavo. Kai kurie bruozai kelia itarima, kad jai gali buti aspeigerio sindromas, nes tiek atmintis, tiek jti gebejimai kartais jelia nuostaba. Su puoduku labsi lengvai susidraugavome nuo puses metu, nuo pusantru ir naktiniu pampersu atdisakeme, kalba puikiai, tik netaria r, kai kuriuose zodziuose lyg ir pasigirsta sis garsas, zinduko nezindusi nuo gimimo. Dar daznai vaikscioja pirstu galais ir paskutiniu metu ne labai nori bendrauti su mazai pazistamais zmonemis ir vaikais, su gerai pazistamais noriai bendrauja. Kaip jusu vaikuciai? Ar nebuvo taip, kad noriai bendrave su visais eme ir pradejo mazai pazistamu vengti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estreja28: 05 rugsėjo 2016 - 20:46
QUOTE(estreja28 @ 2016 09 05, 20:40)
Sveiki, as auginu 2013m. Gruodzio 2d. Gimusia isdykele. Darzeli pradejo lankyti pernai, labai lengvai prisitaike. Apskritai dukryte lengvai prisitaiko, prie bet kokiu aplinkybiu. Galvoju, gal cia visu gruodinuku bruozas :-) Auga labai energinga, uztikrinta savo nuomone, impulsyvi, smalsi, dominuojanti. Cia gal taip pat gruodinuku bruozas. Dar turi gera atminti, pazista jau visas raides. Moka nemazai daineliu ir pasaku, puikiai atpasakoja ivykius, netgi gali papasakoti kas vyko pries metus, jau uzparejusia vasara ir pan. Puikiai delioja deliones, jau pusantru metu puikiai su tuo susitvarkydavo. Kai kurie bruozai kelia itarima, kad jai gali buti aspeigerio sindromas, nes tiek atmintis, tiek jti gebejimai kartais jelia nuostaba. Su puoduku labsi lengvai susidraugavome nuo puses metu, nuo pusantru ir naktiniu pampersu atdisakeme, kalba puikiai, tik netaria r, kai kuriuose zodziuose lyg ir pasigirsta sis garsas, zinduko nezindusi nuo gimimo. Dar daznai vaikscioja pirstu galais ir paskutiniu metu ne labai nori bendrauti su mazai pazistamais zmonemis ir vaikais, su gerai pazistamais noriai  bendrauja. Kaip jusu vaikuciai? Ar nebuvo taip, kad noriai bendrave su visais eme ir pradejo mazai pazistamu vengti?

Su mano gruodinuke i darza eina vienas berniukas.jam dabar 3suejo. Irgi moka skaityti,skaiciuoja gerai. Taip keista kai kiti zaidzia o jis vis skaiciuoja,delioja. Pirmas is grupes ismoko spalvas,eilerascius gerai moka.
Atsakyti