Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas/nervu priepuoliai santykiuose su vyru

Sveikos, mamytes 4u.gif Kreipiuosi į jus, nes esu visiškoje neviltyje verysad.gif Pastaruoju metu esu smarkiai pažeidžiama, verkiu, isterikuoju, nervuojuos atrodo dėl bet kokio š... verysad.gif Vyrui toks mano elgesys jau pabodo, ir jis net nebereaguoja į mano ašaras, nusisuka ir užmiega. O aš va taip visą naktį ir kankinuosi tai ant vieno šono tai ant kito... kol galop užmiegu 3-4 nakties. Visiškai nevaldau savo emocijų, reaguoju labai jautriai į viską, prisigalvoju savo galvoje nebūtų daykų ir taip save labai alinu cray.gif Labai labai sunku, ir dar vyras atrodo nesupranta manes, sako : nu kiek tu gali verkti? atrodo visa gyvenima ir verksi dabar... Tada pasidaro dar skaudžiau, ir dar labiau verkiu. Šiaip, esu iš tų, kuriem labai reikia mylimo žmogaus dėmesio, o jo negavus, dažnai jau pagalvoju apie skyrybas, nors vyrą tikrai myliu... Nežinau ar bėda tikrai tik manyje kaip jis sako? Kartais,žinoma, ateina apkabina, paguodžia ir pan. bet jei tai tęsies kiek ilgiau, pats susinervina ir nueina miegot nekreipęs dėmesio į mano kukčiojimus ir verksmus..
Žodžiu, mamytes, net nežinau, ką galėtumete patarti mano atveju? Jau galvoju net pas psichologą eiti, kaip tas emocijas tramdot jūs? Nusipirkau valeridax prieš miegą, bet ir tas nebepadeda jau.. sad.gif
Atsakyti
Koks jau čia be psichologas... jūs visa išderinta, išsekinta, jūs - ligonis. Jums reikia pirmiausia ypatingai geros mitybos, tik švarių produktų, kalno fitoterapinių papildų, pozityvizmo paskaitų, atostogų ir pan. Vyras nekaltas, ne visi užgimę būti guodėjais ir tempėjais už ausų į viršų. Ypač, jei jūsų gyvenime nėra realių tragedijų, nepraradote visų turimų vaikų, turtų, neišniekino niekas jūsų, tai ko galite norėti iš vyro? Dėl ko jis turėtų jus tada nuolat guosti? Jūs pati turite savęs imtis, niekas kitas. Kiekvienas pats sau geriausias gydytojas.
Atsakyti
ar taip visad buvo - paauglysteje, vaikysteje, pries vedybas? g.gif
tikrai, sveikata jusu rankose. pozityvumas, gera psichoterapija, darbas su savo mintimis. niekas nepades.
vyra prarasit galiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 12:32)
Koks jau čia be psichologas... jūs visa išderinta, išsekinta, jūs - ligonis. Jums reikia pirmiausia ypatingai geros mitybos, tik švarių produktų, kalno fitoterapinių papildų, pozityvizmo paskaitų, atostogų ir pan. Vyras nekaltas, ne visi užgimę būti guodėjais ir tempėjais už ausų į viršų. Ypač, jei jūsų gyvenime nėra realių tragedijų, nepraradote visų turimų vaikų, turtų, neišniekino niekas jūsų, tai ko galite norėti iš vyro? Dėl ko jis turėtų jus tada nuolat guosti? Jūs pati turite savęs imtis, niekas kitas. Kiekvienas pats sau geriausias gydytojas.

sad.gif
Ačiū už nuomonę, bet ir maitinuosi as sveikai, ir sportuoju, tik neina tų emocijų valdyti man ir viskas. Stengiuosi tikrai, bet ašaros bėga kaip upeliai.. Esu ir šiaip iš prigimties labai jautrus žmogus, į viska atrodo tarsi su padidintu stiklu žiūriu ir reaguoju.. Ir va dabar, savaitgalis jis išvažiavo su reikalais, net man nepasiūle kartu važiuoti, ir jaučiuosi velniškai vieniša, ir liūdna.. Nenoriu niekur eiti, nei su draugem, tik būnu namie, ir laukiu kol jis grįš.. sad.gif Turbūt atrodo labai apgailetina...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2015 02 21, 12:35)
ar taip visad buvo - paauglysteje, vaikysteje, pries vedybas? g.gif
tikrai, sveikata jusu rankose. pozityvumas, gera psichoterapija, darbas su savo mintimis. niekas nepades.
vyra prarasit galiausiai.

Vaikystej, paauglystej turėjau labai blogus santykius su tėvu. Šeima kaip šeima, su mama sutariu nuostabiai, bet su tėvu pykstuosi ir nesutariau tol, kol neišėjau paauglysteje iš namų. Baisūs santykiai būdavo, ir siųsdavom vienas kitą į visas puses, ir susigrūmę esam ne kartą, ir baisausių žodžių prisakę, tokių kaip, geriau nebūtų tavęs gyvenime ir pan. Nors šiaip labai jį myliu, ir jis mane, rūpinas, skambina, klausia kaip sekasi. Bet manau pauglysteje tokie santykiai su tėvu mane labai paveikė. Prieš vedybas viskas gerai, ir dabar iš esmės viskas būtų labai gerai, ir vaikiuko labai vyras nori, tik va, tos mano emocijos jau matau kad labai jį atbaido, kad dažnai jau dėmesio nebekreipia.. Tikrai noriu pagalbos ir nežinau kur kreiptis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 11:36)
sad.gif
Ačiū už nuomonę, bet ir maitinuosi as sveikai, ir sportuoju, tik neina tų emocijų valdyti man ir viskas. Stengiuosi tikrai, bet ašaros bėga kaip upeliai.. Esu ir šiaip iš prigimties labai jautrus žmogus, į viska atrodo tarsi su padidintu stiklu žiūriu ir reaguoju.. Ir va dabar, savaitgalis jis išvažiavo su reikalais, net man nepasiūle kartu važiuoti, ir jaučiuosi velniškai vieniša, ir liūdna.. Nenoriu niekur eiti, nei su draugem, tik būnu namie, ir laukiu kol jis grįš.. sad.gif Turbūt atrodo labai apgailetina...

Baikit, nes prisišauksite labai realių bėdų į gyvenimą, sakau jums. Kai virkaujate šiaip sau, nors milijardai gyvena už jus blogiau, jūs kuriate apie save neigiamą "programą", kuri po tam tikro laiko kirs jums realius likimo smūgius, tam kad jūs sustiprėtumėte arba tam, kad galiausiai susinaikintumėte. Arba arba.
Todėl prisipirkite papildų ir negalvokite, kad nepadeda išgėrus ten vieną kokį valerijoną. Jums jau reikia saujom, jūs absoliučiai nualinta. Eikite pasivaikščioti, pažiūrėkit koks oras, pavasaris veržiasi jau ateiti. Apsikabinkit medį, paklausykit paukščių ir gyvenkit!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 21, 12:43)
Baikit, nes prisišauksite labai realių bėdų į gyvenimą, sakau jums. Kai virkaujate šiaip sau, nors milijardai gyvena už jus blogiau, jūs kuriate apie save neigiamą "programą", kuri po tam tikro laiko kirs jums realius likimo smūgius, tam kad jūs sustiprėtumėte arba tam, kad galiausiai susinaikintumėte. Arba arba.
Todėl prisipirkite papildų ir negalvokite, kad nepadeda išgėrus ten vieną kokį valerijoną. Jums jau reikia saujom, jūs absoliučiai nualinta. Eikite pasivaikščioti, pažiūrėkit koks oras, pavasaris veržiasi jau ateiti. Apsikabinkit medį, paklausykit paukščių ir gyvenkit!

Žinokit, aš viską taip suprantu ką jūs sakot...Tiesiog taip sunku tai daryti, kai pats esi toje situacijoje.. kaskart kai susipykstam su vyru, manyje dedasi tokie dalykai, kad atrodo tuoj iš vidaus tas pyktis ir neviltis suvalgys mane ir nieko nebeliks iš manęs. Be abejo, suprantu, kad mano išgyvenimai tūkstantiems gyvenantiems blogiau atrodo tikri švaičiojimai, bet, jei atvirai, niekada gyvenime dar taip nesijaučiau, tiesiog taip baisu... Aš iš nereikšmingo dalyko tarsi padarau kažkokį burbulą, ir visą nakti del to baisiausiai pergyvenu, sapnuoju košmarus, ryte vyras atsikelia žvalus, eina į darbą, o aš už valerijono ir meldžiuos kad neiškriščiau iki darbo pabaigos...
O oras šiandien tikrai nuostabus, paklausysiu Jūsų patarimo, ir išeisiu pabegioti aplink Nėrį smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Nagi? ar turiu bendraminciu sia tema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 13:14)
Nagi? ar turiu bendraminciu sia tema?  blush2.gif

Jums reikia eiti pas psichologa ir kuo greiciau. Jokios tabletes ar medzio pabuciavimas problemu neisspres.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 21, 14:47)
Jums reikia eiti pas psichologa ir kuo greiciau. Jokios tabletes ar medzio pabuciavimas problemu neisspres.

Kodel taip manot? Buvau pas ji siandien, nepadejo. atrodo as jam pati geriau konstultacija suteikciau, negu jis man. klausineja nesamoniu ir tiek. net pati vienu momentu pagalvojau, jog jam reikia psichologo, o ne man biggrin.gif Zodziu, arba pas netinkama buvau, arba ne ten einu kur reikia.. blush2.gif
Atsakyti
Sveika, skaitant tavo pasakojimą daug detalių atpažinau iš savojo. Man irgi užeina tokie "priepuoliai", ypač dėl visko, kas susiję su MB. Bet ir dėl kitokių smulkmenų kartais pasaulis man atrodo juodas ir baisus, o aš - pati nelaimingiausia ir labiausiai nuskriausta. Nors, kaip ir tu, žinau, kad tai netiesa.
Supermamos man visko siūlė - psichologą (primygtinai), susirasti hobių, draugių. Deja, nei vieno iš tų dalykų įgyvendinti nepavyko. Bet turiu vilties, kad kažkada tai pasikeis. Ką tau patarti nežinau, nes aš pati nemoku iš visos šitos situacijos išeiti. Jei tas skaičius tavo nike yra tavo gimimo metai, tai esi dar gana jauna. Aš kai buvau jaunesnė į viską reaguodavau dar baisiau, tai gal su amžium po truputį rimsta viskas, tapsi, kaip aš, labiau viskam apatiška.
Žodžiu tu tokia ne viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 14:58)
Kodel taip manot? Buvau pas ji siandien, nepadejo. atrodo as jam pati geriau konstultacija suteikciau, negu jis man. klausineja nesamoniu ir tiek. net pati vienu momentu pagalvojau, jog jam reikia psichologo, o ne man  biggrin.gif Zodziu, arba pas netinkama buvau, arba ne ten einu kur reikia..  blush2.gif

Jūs naiviai tikitės, kad vieno apsilankymo užteks?
Atsakyti
QUOTE(Nikole1990 @ 2015 02 21, 13:58)
Kodel taip manot? Buvau pas ji siandien, nepadejo. atrodo as jam pati geriau konstultacija suteikciau, negu jis man. klausineja nesamoniu ir tiek. net pati vienu momentu pagalvojau, jog jam reikia psichologo, o ne man  biggrin.gif Zodziu, arba pas netinkama buvau, arba ne ten einu kur reikia..  blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš negaliu klausytis, kai žmonės siuntinėjami pas psichologus, nes nepažįstu nei vieno, kuriam skirtingi psichologai būtų padėję g.gif Žmogus tik pats gali susiimti ir tik pats susistiprinti savo organizmą.
Ir žinau vieną, kurios pačios nemėgsta visas kolektyvas ir girdėjau kaip ant jos varo, kad ji trenkta, jai pačiai pastabas daro kaip ji bendrauja su žmonėmis blink.gif neduokdie niekam su rimtom problemom pas tokią papulti, o ji nuolat dirba per ne vieną vietą doh.gif
Viskas šiais laikais yra prieinama internete ir galima rasti tiek pozityvo, kiek neduos nė geriausias psichologas. Kam dar laiką gaišti, o jei dar pinigus mokėt, tai iš viso doh.gif
Atsakyti