Įkraunama...
Įkraunama...

Čia renkasi pomidorų augintojai

recepto negaila, bet palauksiu, gal atsilieps tikroji šeimininkė, su autorių teisėm problemų išvengsiu biggrin.gif
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 05 kovo 2015 - 09:38
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 05, 09:20)
na va tik pasiskundziau ir islindo saulute vacation1.gif

Tai kaip man keiktis pradeti, kad saule pasirodytu g.gif Dangus vienodai aptrauktas, jokiu prosvaisciu
Merginos, jus jau pomidorus vakuojat? biggrin.gif Itariu, kad iki sezono dar 100 kartu prasysit to recepto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 05, 09:37)
recepto negaila, bet palauksiu, gal atsilieps tikroji šeimininkė, su autorių teisėm problemų išvengsiu  biggrin.gif
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita  g.gif


gal sitas blush2.gif
http://tortilla.blog...aisiais-73.html
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 05, 09:37)
recepto negaila, bet palauksiu, gal atsilieps tikroji šeimininkė, su autorių teisėm problemų išvengsiu  biggrin.gif
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita  g.gif

Ar tik ne tany dare tokius g.gif
Atsakyti
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors smile.gif Negi kankinsiu jus biggrin.gif

Pomidorų padažas su džiovintais abrikosais
Sudėtinės dalys:
 5 kg pomidorų
 3 paprikos
 1 kg svogūnų galvučių
 250 g džiovintų abrikosų
 0,5 kg cukraus
 3 šaukštai druskos (be kaupo)
 1 nubrauktas šaukštelis maltų čili pipirų
 1 galva česnako
 200 ml 6% acto

Gaminimo eiga
• Recepte nurodytas jau nuvalytų pomidorų bei svogūnų kiekis.
• Pomidorus sublenderiuojam neluptus, paprikas supjaustom stambesniais gabalėliais, svogūnus - kubeliais, abrikosus - per pusę.
• Viską sudedam į pomidorų masę, supilam cukrų, druską, čili miltelius ir verdam apie 1 valandą, kol sutirštės. Jei pomidorai buvo sultingi, galima įpilti pektino uogienėms, kad gautųsi norima padažo konsistencija.
• Susmulkinam česnakus, sudedam į sutirštėjusį padažą, supilam actą, paverdam ~10 minučių, išpilstom į paruoštus stiklainius, užsukam dezinfekuotais dangteliais ir apverčiam.


Išeiga – 4,6 l
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 05, 10:52)
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors smile.gif Negi kankinsiu jus  biggrin.gif


įdėk į pomidorų receptų temą,kitąkart nuorodą norinčioms įmesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 05, 09:56)
įdėk į  pomidorų receptų temą,kitąkart nuorodą norinčioms įmesi mirksiukas.gif


vistiek dar n kartų čia reiks pakartoti smile.gif
Atsakyti


įdėjau, gal ten lengviau bus rasti tik tarp pomidorų receptų
Atsakyti
[quote=Paladė,2015 03 05, 09:52]
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors smile.gif Negi kankinsiu jus biggrin.gif

Pomidorų padažas su džiovintais abrikosais

copy-paste mirksiukas.gif daugiau neklausinesiu,Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Aš nutrauksiu kulinarinius pokalbius gal kiek neskaniai ir ne į temą, bet žinau, kad čia greičiau sulauksiu atsakymo nei kitose temose, o ir pomidorai gi savo specifiką turi.

Tręšiančios šiltnamius paukščių (vištų) mėšlu - kaip? Internete visur rašo gramais, nu aš tikrai vištos š... nesversiu doh.gif lotuliukas.gif turiu jo (per žiemą močiutės tvartuke kauptas), reikia dirvai, o kiek dėt - niekaip neįsivaizduoju, tai labai bijau nudegint augalus ir nitratais užteršt.

Žinau, kad agurkai mėgsta daugiau g.gif
Atsakyti
Ar gali būti, kad Ola Polka turi savybę ilgiau dygti g.gif Tris sėklytes daiginu, nu nė viena uodegyčių nerodo, o laikau jau 6 dienos. Tokiu pat pirminiu "apdirbimu" (soda+grūdinimas) darytos kitos seklos sudygo (Kmicic, Polfast), o tos vat kokios užsispyrusios, ar čia jau kitas daiginti? g.gif
Atsakyti
o gal galetumet pasidalinti Pomidoru receptu temos nuoroda?
Atsakyti