kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
recepto negaila, bet palauksiu, gal atsilieps tikroji šeimininkė, su autorių teisėm problemų išvengsiu 
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
QUOTE(vaidastep @ 2015 03 05, 09:20)
Tai kaip man keiktis pradeti, kad saule pasirodytu
Merginos, jus jau pomidorus vakuojat?
QUOTE(Paladė @ 2015 03 05, 09:37)
recepto negaila, bet palauksiu, gal atsilieps tikroji šeimininkė, su autorių teisėm problemų išvengsiu 
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
gal sitas
http://tortilla.blog...aisiais-73.html
QUOTE(Paladė @ 2015 03 05, 09:37)
recepto negaila, bet palauksiu, gal atsilieps tikroji šeimininkė, su autorių teisėm problemų išvengsiu 
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
kažkuri iš ūkiškųjų senbuvių, tonomis auginančių, gal Lusasita
Ar tik ne tany dare tokius
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors
Negi kankinsiu jus
Pomidorų padažas su džiovintais abrikosais
Sudėtinės dalys:
5 kg pomidorų
3 paprikos
1 kg svogūnų galvučių
250 g džiovintų abrikosų
0,5 kg cukraus
3 šaukštai druskos (be kaupo)
1 nubrauktas šaukštelis maltų čili pipirų
1 galva česnako
200 ml 6% acto
Gaminimo eiga
Recepte nurodytas jau nuvalytų pomidorų bei svogūnų kiekis.
Pomidorus sublenderiuojam neluptus, paprikas supjaustom stambesniais gabalėliais, svogūnus - kubeliais, abrikosus - per pusę.
Viską sudedam į pomidorų masę, supilam cukrų, druską, čili miltelius ir verdam apie 1 valandą, kol sutirštės. Jei pomidorai buvo sultingi, galima įpilti pektino uogienėms, kad gautųsi norima padažo konsistencija.
Susmulkinam česnakus, sudedam į sutirštėjusį padažą, supilam actą, paverdam ~10 minučių, išpilstom į paruoštus stiklainius, užsukam dezinfekuotais dangteliais ir apverčiam.
Išeiga 4,6 l
Pomidorų padažas su džiovintais abrikosais
Sudėtinės dalys:
5 kg pomidorų
3 paprikos
1 kg svogūnų galvučių
250 g džiovintų abrikosų
0,5 kg cukraus
3 šaukštai druskos (be kaupo)
1 nubrauktas šaukštelis maltų čili pipirų
1 galva česnako
200 ml 6% acto
Gaminimo eiga
Recepte nurodytas jau nuvalytų pomidorų bei svogūnų kiekis.
Pomidorus sublenderiuojam neluptus, paprikas supjaustom stambesniais gabalėliais, svogūnus - kubeliais, abrikosus - per pusę.
Viską sudedam į pomidorų masę, supilam cukrų, druską, čili miltelius ir verdam apie 1 valandą, kol sutirštės. Jei pomidorai buvo sultingi, galima įpilti pektino uogienėms, kad gautųsi norima padažo konsistencija.
Susmulkinam česnakus, sudedam į sutirštėjusį padažą, supilam actą, paverdam ~10 minučių, išpilstom į paruoštus stiklainius, užsukam dezinfekuotais dangteliais ir apverčiam.
Išeiga 4,6 l
QUOTE(Paladė @ 2015 03 05, 10:52)
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors
Negi kankinsiu jus
įdėk į pomidorų receptų temą,kitąkart nuorodą norinčioms įmesi
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 05, 09:56)
vistiek dar n kartų čia reiks pakartoti
įdėjau, gal ten lengviau bus rasti tik tarp pomidorų receptų
[quote=Paladė,2015 03 05, 09:52]
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors
Negi kankinsiu jus
Pomidorų padažas su džiovintais abrikosais
copy-paste
daugiau neklausinesiu,Aciu!
tegu jį biesas, įdedu savo, su autore paskui išsiaiškinsiu, išsipirksiu kaip nors
Pomidorų padažas su džiovintais abrikosais
copy-paste
Aš nutrauksiu kulinarinius pokalbius gal kiek neskaniai ir ne į temą, bet žinau, kad čia greičiau sulauksiu atsakymo nei kitose temose, o ir pomidorai gi savo specifiką turi.
Tręšiančios šiltnamius paukščių (vištų) mėšlu - kaip? Internete visur rašo gramais, nu aš tikrai vištos š... nesversiu
turiu jo (per žiemą močiutės tvartuke kauptas), reikia dirvai, o kiek dėt - niekaip neįsivaizduoju, tai labai bijau nudegint augalus ir nitratais užteršt.
Žinau, kad agurkai mėgsta daugiau
Tręšiančios šiltnamius paukščių (vištų) mėšlu - kaip? Internete visur rašo gramais, nu aš tikrai vištos š... nesversiu
Žinau, kad agurkai mėgsta daugiau
Ar gali būti, kad Ola Polka turi savybę ilgiau dygti
Tris sėklytes daiginu, nu nė viena uodegyčių nerodo, o laikau jau 6 dienos. Tokiu pat pirminiu "apdirbimu" (soda+grūdinimas) darytos kitos seklos sudygo (Kmicic, Polfast), o tos vat kokios užsispyrusios, ar čia jau kitas daiginti?





