QUOTE(Gardi @ 2015 03 05, 11:40)
Aš nutrauksiu kulinarinius pokalbius gal kiek neskaniai ir ne į temą, bet žinau, kad čia greičiau sulauksiu atsakymo nei kitose temose, o ir pomidorai gi savo specifiką turi.
Tręšiančios šiltnamius paukščių (vištų) mėšlu - kaip? Internete visur rašo gramais, nu aš tikrai vištos š... nesversiu

turiu jo (per žiemą močiutės tvartuke kauptas), reikia dirvai, o kiek dėt - niekaip neįsivaizduoju, tai labai bijau nudegint augalus ir nitratais užteršt.
Žinau, kad agurkai mėgsta daugiau
iš rudens būtum prikrėtus,perkasus kelis kartus,o dabar ....

šviežias ,koncentruotas labai.nebent dabar išbarstyt,perkast iki sodinimo

.nededu net ir agurkam šviežio.iki daigų išsodinimo likus mažiausiai 2 sav.įterpiu.o pomidorams daug azoto nereik-išeis į lapus
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 03 05, 14:31)
Priimam visas, netgi tas, kurios nemėgsta pomidorų, kaip antai Lady Dy, Steputė..
O patart nuo kokių pomidorų pradėt auginimą, tai čia jau tau pačiai teks spręst

Tiek temoj prikalbėta apie veisles, kad jau nepyk, bet gal ir atsibosta kartotis.. Aš siūlyčiau pradėt nuo raudonų

Galų gale rinkis ir klausk konkrečiai, kad mums nereiktų klausinėt "gal tokio, gal anokio" nori, gal raudono, gal geltono, žalio, margo, juodo, taškuoto, dryžuoto, pailgo..
Dalyvauk aktyviau, nepulk iškart raudot, kad tavęs niekas "nepriima"

+mergina neparašė ,kur juo augins- balkone,šiltnamy,lauke