Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (54 tema)

Mano mamai sausį pašalinta skydliaukė. Galutinė diagnozė: Dešinės skydliaukės skilties papilinė karcinoma pT1b ir kairės skydliaukės skilties papilinė karčinoma pT1a. Dėl kairės skilties įtariama plaučių adenomos metastazė.
Buvome pas radiologą - balandžio pradžioje paskirtas gydimas radioaktyviu jodu. Bet to prierašo dėl plaučių radiologas net nepamatė sad.gif Sakė, kad pas endokrinilogą dabar neeiti, nes "nusodins" širdį... Užklausiau, o kaip dėl plaučių, nustebo... bet pasakė pasidaryti plaučių rentgeną, gavęs rentgeno atsakymą, pasakė, kad viskas gerai. Tai norėčiau užklausti, o jei yra metastazės, paprastas plaučių rentgenas parodo?
Bet vis vien pasakiau mamai nueiti pas endokrinologą, nes jau buvo paskirtas vizitas po operacijos ir operuojantis gydytojas, pamatęs atsakymą, sakė, kad reikės pasidaryti plaučių KT. Kovo 17 dienai paskyrė plaučių KT.
Man tik visai neaišku, nesuprantu, kas ką gydo ir kur reikia kreiptis. Tas radiologas, kaip suprantu, dėl skydliaukės. Nes tiek kiek pati suprantu, beieškant informacijos, radioaktyvus jodas tik skydliaukės vėžiui gydyti. O jei būtų plaučių problemos - tas jodas jų negydo?
Ačiū, jei kas pasisakys 4u.gif Gal kam teko su tuo susidurti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 05, 13:22)
Bet visos puses nutyla, kiek ju tarpe yra ir mirusiu zmoniu...


Taip, teisingai, nes pasveikimo nuo vėžio 100 proc. dar nepavyko niekam pasiekti.
Bet yra žmonių, kurie darė eksperimentus su sergančiais ir NURAŠYTAIS ligoniais, kurie buvo išleisti namo NUMIRTI, ir jiems nebetaikomas JOKS gydymas. Aš kalbu konkrečiai apie MAX Garson terapiją.(Jo principai atitinka T.C. Campbello principus. (pagooglinkite, pasiskaitykite, beja tas isntitutas veikia ir dabar.) Ji buvo taikyta dar 1920 metais (!!!!!) Ir jam pavyko pasiekti 50 proc. pasveikimą tarp sergančių vėžiu be jokių chemijų, tarp tų, kurie buvo išleisti namo numirti. Pasakykite, kada šiuolaikinė medicina pasiek tokius rodiklius ? schmoll.gif

beja panašiu ir didesniu procentu išgyvenamumo gali pasigirti ir Hipokrato istitutas, http://hippocratesinst.org/ kurie gydo augaliniu, maistu. 60 proc. taip pat beviltiškų pacientų pavyksta pasiekti ilgalaikę remisiją (aišku kurie ir toliau maitinasi pagal jų rekomendacijas)

Kodėl nepavyksta ištraukti visų 100 proc. ? Todėl, kad kai kurie augliai patys prodiusuoja baltymą, ir patys save augina sad.gif Todėl nors ir negaunant gyv. baltymo su maistu, jie vistiek linkę augti.

Paleo mityba turi tam tikrą poveikį, nes atsisakoma cukraus ir miltų. Bet baltymai gyvūniniai , vienareikšmiškai, maitina vėžį !!!

QUOTE(une @ 2015 03 05, 13:32)
Man atrodo, kad tiesiog vengiant sintetiniu ir stipriai perdirbtu produktu ir patiekalu, jau nemazas pasiekimas butu. Ir tai " no loose" variantas.

To tikrai nepakanka schmoll.gif


Atsiprašau už įsiveržimą, ir visiems linkiu sveikatos 4u.gif Tiesiog noriu pasidalinti info kurią esu sukaupusi 4u.gif Labai daug domiuosi šia tema, po to kai netekome artimo žmogaus, ėmiau desperatiškai ieškoti atsakymų kas sukelia vėžį ir kas gali padėti nuo jo pasveikti. Neslėpsiu, vis dar man įdomi ir katogeninė dieta, bet nerandu jokios ilgalaikės patirties, jokių atliktų tyrimų, eksperimentų , kad tai padėjo ilguoju periodu. O baltymai ką daro organizme?- skatina lasteles augti wink.gif O kas atsitinka kada baltymų per daug? Logiška, tada mes auginam auglius blink.gif Tikrai pakankamai daug įrodymų ir tyrimų, kad kazeinas (pieno baltymas) ir aplamai gyvūninės kilmės baltymas , kada yra jo perteklius organizme būtent sukelia auglių augimą.
O dieta, kurią propaguoja Campbelas, Max Garson teorija, Žaliavalgystės pagrindai (nebūtinai 100 proc. žaliavalgystė , iš jos reikia pasiskolinti tai kas geriausia- žalias daržovės, daigintas sėklas, želmenų sultis, daržovių sultis, raugintas daržoves ir atmesti bananus, vynuoges, ananasus ir kitus vaisius daug cukraus turinčius.
Beja ar žinojote, kad brokolių sėklos, daigintos 4-5 dienas yra stipriausia pasaulyje žinomas priešvėžinis augalas thumbup.gif, ne ką mažiau nusileidžia ir daigintos mung pupelės wink.gif

Mityba tikrai turi galingą jėgą, juk pagrinde dėl jos ir susergame, tai kodėl nepabandžius ja pasigydyti. Ypač jei viskas jau išbandyta.
knygos kurias rekomenduočiau http://www.amazon.co...ing your cancer (beja si autorius irgi atliko eksperimentus su sergančiais ir tai aprašė savo knygoje, paskaitykite atsiliepimus)
http://www.amazon.co...ords=max garson
http://www.amazon.co...ing the hopless
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cacamuto: 05 kovo 2015 - 14:35
QUOTE(Cacamuto @ 2015 03 05, 14:26)

patikslinu, Max GErson 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2015 03 05, 14:17)
Mano mamai sausį pašalinta skydliaukė.

http://www.supermama...;#entry68564896

Paklauskit cia, placiai rasoma apie skydliaukes vezi. 4u.gif
Atsakyti
Dėl Betalok. Man jau seniai skirta betalokas, , naudodavau tik kai būdavo priepuoliai, kai jausdavau permušimus ir kitus pulso sutrikimus. Be to gėriau Cardace ir mildronatą, bet širdis vis tiek reagavo į chemiją be jokios tvarkos. Dabar po ritmo atstatymo pulsas ir spaudimas normalūs, būtų gerai kad tai tęstųsi. Vartosiu pastoviai betaloką, turi jo prisisotinti organizmas ir procorolaną. Gal nenumuš spaudimo, kol kas viskas gerai. Gal vėliau grįšiu ir prie cardacės, ją vartoju nuo seno nes vožtuvas neužsidaro. Tik ir ji muša spaudimą
Sudėtingi šitie procesai, man nepažįstami, belieka tikėtis, kad greitai neatkrisiu. Anksčiau man buvo panašūs priepuoliai, tik po to atsistatydavo ritmas ir dažnis kaip ir savaime, o paskutines dvi dienas prieš ligoninę tik blogėjo, o atsistatyt net nebandė, nepadėjo jokie vaistai. Tokiu atveju reikėjo anksčiau kreiptis į greitąją, nes po dviejų ritmo sutrikimo parų didelė tikimybė, kad gydymas nebepadės, tektų gyventi su sutrikusia širdimi. Turėkit tai omenyje, dvi paros yra kritinė laiko riba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karme: 05 kovo 2015 - 16:20
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 03 05, 13:22)
Kad neaisku, i kuria puse keisti, kad dar padeties nepasiblogintum.
Stai ir zinok, zmogau, kuri dieta is tiesu butu musu organizmui veiksminga ir su kuria dieta nepaspartintum kelio iki grabo g.gif

drinks_cheers.gif Amžinas klausimas ir diskusija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2015 03 03, 22:11)
Temoje tik skaitinėju,bet kasdien užeinu dėl Willow.. Kur ji?Gal kas bendravo?..

Jeigu kas žinot jos pavardę, amžių, koks jai tiksliai V, kur ji gyveno - parašykit man. Vardo neužtenka. Bent jau pvz mikrorajonas, metų apie tiek.
Atsakyti
Parasysiu mamos situacija.gal kam nors ateityje skaitant temas pravers.

Mamai padare KT , BRonchoskopija, vidaus organu echo, momograma ir Kraujo tyrimus, taip pat CEA.

Paaiskejo, kad pagrindinis tumoras yra desinio plaucio centre ir pora metastaziu tam paciam plautyje, KT israse parasyta, kad antinkstje yra darinys adenoma arba metastaze. Flesiukas ,kuri dave po KT gydytojui neatsidare , todel gydytojas vadovavosi israsu ir bronchoskopijos rezultatais. Diagnoze plokscialastelisnis plauciu vezys, G2, IV stadija. Laukia chemoterapija, biologiai vaistai netinkami tokiai formai:(
Norejau antros nuomones. Ten flesiukas atsidare ir gydytojas viska perziurejas, po konsiliumo paskyre PET, nes tikrai negalima teigti,kad antinksti metastaze. Jei paaiskes, kad ne- III stadija ir salina visa plauti su visais dariniais. Sake tai pats geriausias scenarijus mums butu.
Zinoma gali buti,kad ir po PET bus ta pati diagnoze kaip ir pirmo gydytojo, bet bent jau zinosim ,kad nuodugniai istirti variantai.
Nerealiai dekinga abiems gydytojams, nes jauciu nora padeti taip, tarsi buciau ju seimos narys . wub.gif

Ai, o dar radau,kad CEA prie plauciu vezio atsisakyta del nepakankamo jautrumo. Ir istiesu- pas mama buvo norma, o stai ka turim...
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 03 05, 17:04)
http://www.supermama...;#entry68564896

Paklauskit cia, placiai rasoma apie skydliaukes vezi. 4u.gif


Didžiulis AČIŪ 4u.gif Kiek bndžaiu ieškot per paiešką, rasdavau vis uždarytas temas apie problemas su skydliauke blush2.gif
Stiprybės, vilties ir sveikatos visoms!
Atsakyti
QUOTE(Cacamuto @ 2015 03 05, 15:26)
Ir jam pavyko pasiekti 50 proc. pasveikimą tarp sergančių vėžiu be jokių chemijų, tarp tų, kurie buvo išleisti namo numirti. Pasakykite, kada šiuolaikinė medicina pasiek tokius rodiklius ?


Pagooglinus nesunkiai rasite ir priešingą informaciją - kad ir toje pačioje Wikipedijoje rašoma, kad JAV Nacionalinis vėžio institutas paneigė šios dietos vieksmingumą, o dar baisiau - pateikiami faktai kiek ligonių mirė dėl šios dietos sukelto kepenų nepakankamumo, elektrolitų disbalanso ir pan.

QUOTE(Cacamuto @ 2015 03 05, 15:26)
O kas atsitinka kada baltymų per daug? Logiška, tada mes auginam auglius
Abejotina logika.

QUOTE(Cacamuto @ 2015 03 05, 15:26)
Mityba tikrai turi galingą jėgą, juk pagrinde dėl jos ir susergame
Kodėl tada suserga nė metų neturintys vaikučiai?

Mano žiniomis NIEKAS pasaulyje dar nenustatė ir neįrodė tikros onkologinių ligų priežasties. Tam tikri vėžių tipai siejami su virusais, su genų mutacijomis, su mutacijomis chromosomų lygmenyje, tačiau kodėl tos mutacijos įvyksta, dar niekas neatsakė.

O yra dar viena teorija - kad auglys, analogiškai kaip kūdikis iš mamos, paims iš žmogaus organizmo visas jam reikiamas medžiagas, jei žmogaus racione nebus pvz. kalcio - tai paims iš to žmogaus kaulų, tuo pačių nusilpnindamas žmogų, taip pat su kitomis medžiagomis...

Čia tiesiog informacijos pilnumui, kad priimant sprendimą, žmonės atsižvelgtų ir į kitus duomenis.
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2015 03 05, 13:42)
Pabandziau surasti, kur buvo gydytas Domantas. Raso, kad jie gydesi cia:
http://www.budwigcen...t/#.VPgyCdLLdRp
Butu idomu gauti Domanto mamos kontaktus ir paklausti, kokia ta dieta.
Maistas isties turi didele galia, tik kazkodel beveik visos cia uzeinancios nesiryzta kazka keisti..


Deja, Domanto mamos kontaktu neturiu. Zinau jos varda ir pavarde, nes buvo straipsni apie Domanta - stai cia http://www.m.manosve...ikia-tik-muzika
Paieskojus facebook'e radau ja irgi, bet nezinau, kiek aktyviai naudojasi facebook (man rodo, kad beveik nesinaudoja, bet taip gali buti del saugumo nustatymu) - galima pabandyti parasyti jai ten zinute.
Bet siaip manau, kad paprasciausias budas butu bandyti susisiekti per Rugute. Parasyti ar paskambinti Rugutes vadovams (ju kontaktai yra Rugutes puslapy), paaiskinti situacija ir paprasyti ju pagalbos. Manau, jie tikrai sutiktu susisiekti su Domanto mama ar teciu ir atsiklausti ju, ar gali duoti ju kontaktus.
Beje, si savaitgali Kaziuko muge Vilniuje, kita - Kaune, o Rugute ten turi savo palapine ir pardavineja vejo malunelius, uz kuriuos gauti pinigai buna panaudoti fondo veiklai. Ten paprastai buna aktyviausi savanoriai, kurie manau, kad pazista Domanta ir jo seima, o taip pat ir Rugutes vadovai. Tai gal galima tiesiog ten prieiti ir pabandyti pasisneketi.
Visoms ir visiems sveikatos, sekmes, sklandaus gydymo, geru rezultatu ir optimizmo 4u.gif
Tikiuosi, Willow laikosi. Nors nerasau, bet labai pergyvenu. Jai atskirai siunciu daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karme @ 2015 03 05, 17:18)
Anksčiau man buvo panašūs priepuoliai, tik po to atsistatydavo ritmas ir dažnis kaip ir savaime, o paskutines dvi dienas prieš ligoninę tik blogėjo, o atsistatyt net nebandė, nepadėjo jokie vaistai. Tokiu atveju reikėjo anksčiau kreiptis į greitąją, nes po dviejų ritmo sutrikimo parų didelė tikimybė, kad gydymas nebepadės, tektų gyventi su sutrikusia širdimi. Turėkit tai omenyje, dvi paros yra kritinė laiko riba


Ne visai taip. Dvi (trys) paros yra kritinė riba, iki kurios galima saugiai staigiai (vaistais - kordarono lašine arba elektrošoku) atstatinėti ritmą, nes ilgiau esant sutrikusiam ritmui gali formuotis trombai, kurie ritmo atstatymo metu "išsijudinti" iš vietos ir pridirbti bėdų. Realiai, tam tikrose situacijose, ritmą įmanoma atstatyti ir po ilgesnio laikotarpio, tik jau kitais, ne staigiai veikiančiais metodais, o jei to nepavyksta, paversti jį nors ir sutrikusiu, tačiau tinkamo, nei per greito, nei per lėto dažnio.
Pacientams, kuriems dažnai trinka ritmas arba būna sutrikęs pastoviai, reikėtų vartoti kraują skystinančius vaistus, būtent dėl trombų pavojaus. Efektyviausias - Orfarinas. Galbūt jau ir geriate jį...
Atsakyti