Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Kaune

QUOTE(Bluebutterfly @ 2015 06 11, 20:20)
Sveiki, ieskome auklytes dviems geriems vaikucias 5 ir 6 metuku, nuo 8 iki 17 val. Tel. 864772889



Sveiki , kokiame rajone gyvenate ,
aš iš Žukausko gatvės
Atsakyti
QUOTE(solweigaw @ 2015 06 15, 08:51)
Sveiki, gal galit pasakyt kokiam rajone auklyte gyvena?

Dainavos, bet gal ir susitartumėt iš kitur, šito va nepaklausiau. Reik, matyt, derintis su ja asmeniškai.
Atsakyti
Sveiki,

Noriu rekomenduoti mylima aukle, kuri gyvena zaliakalnio raj. Ji teikia pirmenybe priziureti vaikuti savo namuose. Turi nuosava kiema, kuriame leidome daug laiko:)

Labai dziaugiames ja rade, nes mano mergaite su malonumu leido ten laika... Mes su ja draugavome du metus. Tikrai rekomenduoju!

Del daugiau informacijos galite man skambinti 861818022 ar rasyti i A.Ž., jei turit kokių klausimų.
Atsakyti
Reikalinga valandine auklyte 3m berniukui dainavoj. Dirbti reiktu visa diena, bet tik karta ar du per savaite. Nuo rudens reiktu paimti is darzelio ir pabuti pora valandu. Pasiulymus bei pageidavimus del atlygio siuskit asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, Ieškau auklės darbo. Esu studentė- studijuoju teisę ir policijos veiklą (jūsų vaikutis bus patikimose rankose), šiuo metu baigiau 3 kursa, nors ir dirbu 0,5 etatu, turiu daug laisvo laiko, tad laisvalaikiu galėčiau pasaugoti jūsų mažučius. Turiu patirties, ne kartą prižiūrėjau įvairaus amžiaus vaikus (nuo pusės metų iki penkerių metukų). Jau uzauginti 4 vaikiukai vien per pastaruosius kelerius metus Esu atsakinga, kūrybinga, jūsų vaikutis tikrai nenuobodžiaus su manimi. Gyvenu netoli prekybos centro "SAVAS",galiu ir i kitus mikrorajonus pavažinėti jei tik tinka tėveliams.Šiuo metu galiu pasitarnauti tiek darbo dienomis tiek savaitgaliais susiderinusi su savo darbu (paprastai savo darbe dirbu vakarais 17-21 val). Galiu būti tiek valandinė, tiek nuolatinė auklytė. Taip pat nesunku ir savaitgaliais pagelbėti ar vakarais ilgiau pabūti, aišku iš anksto susitarus smile.gif

Auklė Ieva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivan @ 2015 06 18, 13:29)
Reikalinga valandine auklyte 3m berniukui dainavoj. Dirbti reiktu visa diena, bet tik karta ar du per savaite. Nuo rudens reiktu paimti is darzelio ir pabuti pora valandu. Pasiulymus bei pageidavimus del atlygio siuskit asmenine zinute 4u.gif



Sveiki ,
Galėčiau prižiūrėti Jūsų berniuką , tel.868639315 ; atlygis nuo 1.5-2
Atsakyti
Pasikeitus gyvenamajai vietai ir kitoms aplinkybėms - auklės darbelio ieškau Partizanų g,Krėvės pr ,Kovo 11-osios g turgelio rajone,Pramonės pr.Tik valandinio-kelis kart į mėnesį arba kas antrą darbo savaitę 2-5 val per dieną ,ne vakarais.Galiu ir tik vasaros sezonui.Į AZ.
Atsakyti
Sveiki,
dainavos raj.gyvenanti auklyte nuo rugsejo-spalio men. iesko darbelio.Visai darbo dienai 4u.gif
Atsakyti

Ieškome valandinės auklės, galinčios prižiūrėti 3 m. ir 6 m. mergaites, lankančias darželį. Reiktų ligos atveju ir retkarčiais savaitgaliais. Mažoji darželį pradės lankyti nuo rugsėjo mėn., tad ir auklės ieškome nu rugsėjo.
Gyvename Šilainiuose, Baltijos g.
Pageidautume vyresnio amžiaus moters, mylinčios vaikus, mokančios su jais užsiimti, neturinčios žalingų įpročių ir turinčios panašaus darbo patirties.
Mob. 8 67504407
Atsakyti
QUOTE(birute1986 @ 2015 03 07, 14:06)
Sveiki, reikalinga valandinė auklė ramiam 3,5 metų berniukui. Berniukas lanko darželį pusę dienos, auklė reikalinga nuo 12.30 val. iki 15.30 val. kasdien (po 3 val). Ligos atveju reikėtų sūnelį prižiūrėti beveik pilną dieną, nuo 8.00 iki 15.30 val. Mokėtumėm 6 lt už valandą. Gyvename Eiguliuose, prie naujai pastatytos maximos.

sveiki,ieskau valandines aukles darbo po pietu, nuo 13 valandos ir veliau.Skambinti 860613641
Atsakyti
QUOTE(rosglv @ 2015 06 19, 14:40)
Sveiki ,
Galėčiau prižiūrėti Jūsų berniuką , tel.868639315 ; atlygis nuo  1.5-2

Sveiki,nuo rudens galeciau parvesti namo.Telf.860613641
Atsakyti
Kad ir kaip būtų gaila, ateina laikas atsisveikinti su nuostabia vaikų aukle. Draugavom su ja beveik 2 metus – apie visą šį bendravimo laikotarpį negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio, norisi tik nuoširdžiai šiam žmogui dėkoti, kad skyrė savo brangų laiką ir meilę mūsų šeimai.
Už gėrį norisi atsidėkoti tik geru, todėl labai norėčiau rekomenduoti savo auklę.
Auklė buvo atsakinga už 2 vaikučius, šiuo metu vaikams 3 ir 9 metai (didysis berniukas lanko mokyklą, todėl namie būdavo tik po pamokų, ligos atveju ar atostogų laikotarpiu). Vaikams tai buvo labiau draugė nei auklė: vaikai visada užimti, išmokta daug dainelių ir eilėraščių, su didesniuoju sužaista begalė žaidimų.
Auklė suspėdavo pagaminti valgyti ne tik vaikams, bet ir tėvams (o kaip skaniai gamina, pirštukus apsilaižyti galima), namus sutvarkydavo žaibo greitumu, nors kaip ir nelabai priklausydavo tai daryti, nes buvo tartasi tik dėl vaikų priežiūros.
O tas faktas, kad tėveliai patikėdavo savo 2 vaikus auklei ir išlėkdavo atostogų tik dviese, turbūt kalba pats už save, koks tai patikimas ir vertas dėmesio žmogus.....
Auklę galėčiau apibūdinti kaip nuoširdžią, kupiną entuziazmo, optimizmo, besidžiaugiančią gyvenimu, trykštančią gera nuotaika, o svarbiausia – kupiną iniciatyvos visame kame.
Auklei 50 metų, gyvena ji prie Saulėtekio. Darbo ieškotųsi visai darbo dienai (auklė-namų šeimininkė), pageidautina Dainavos, Kalniečių, Centro rajonai, kad būtų patogus susisiekimas (nevairuoja). Auklė laisva nuo lapkričio 1 d., bet esant reikalui galėtume išleisti ir nuo rugsėjo 15 d.
Auklės telefono Nr. 8 675 11201
Mamos telefono Nr. 8 614 75177
Atsakyti