Įkraunama...
Įkraunama...

E LIGHT PROCEDŪROS VEIDUI

SVEIKO MERGINOS, Noriu pasiteirauti, ar buvo darančių šią procedūrą? E-light lazeriu. Kokie atsiliepimai po jos..
Kadangi man teko darytis, po šios procedūros veidas sugadintas - neatitaisomai. Blogiausia, kad pasirašiau "ant kažko" , tai ir teisybės neišeina ieškoti..., nes nežinau ant ko pasirašiau.
Man buvo atlikta e-light procedūra veido atnaujimui. Po šios procedūros , veidas tapo pigmentuotas. Ypač skruostai ir viršutinė lūpa. Antra karta kartota procedūra viršutinės lūpos pigmentacijos šalinimui. Po jos dar biausiau. Specialistė nepripažysta, kad tai galėjo sukelti ši procedūra, tačiau visi kiti gydytojai, kosmetologai, atlikti tyrimaI (kepenų, kraujo, fermentų) irodo, kad tai, būtent, nuo šios procedūros. verysad.gif
Kas susidūrė su panašia pėda? kaip reikėtų panaikinti šiuos pigmentus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumė666: 05 kovo 2015 - 15:23
Tai reikalaukite specialistės, kad parodytų ant ko pasirašėte. Nebūtinai ta informacija bus visiškai jums priešiška. Gal kaip tik ten kažkokia sutartis, kur turėjo būti garantuojamas kažkoks efektas ir pan. Būkite stipri, neišskyskite dabar ax.gif Ir šiaip, kuo greičiau kreipkitės į vartotojų apsaugą ir patikėkite, jie tikrai jau ten pagal įstatymus žinos ar iš viso tai, ką jūs pasirašėte galioja. Gal pasirodys, kad netinkamos formos, sutartys ir specialistė turės didelių bėdų kaip ir juūs dabar turite po jos darbų.
Atsakyti