Įkraunama...
Įkraunama...

BIO2YOU kosmetika

Sveikos,

mačiau, kad BIO2YOU pradeda prekybą Lietuvoje per internetinę parduotuvę www.bio2you.lt. Ar bandėte jau jų produktus?
Atsakyti
Esu bandziusi paakiu krema, visai nieko, labai svelnus, gerai pasiskirsto ir isigeria. Daugiau nieko neus bandziusi.
Atsakyti
Na išbandžiau smile.gif šampūną ir kondicionierių.
http://venividi.lt/s...siems-plaukams/
Ir patiko, ir ne. Sunku priprasti prie to natūralizmo.
Atsakyti
Jų puslapyje rašoma, kad tai 100% natūrali kosmetika, bet sudėtys rodo ką kita. Yra ir vienas kitas 'blogiukas'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mieloji*: 31 kovo 2015 - 21:19
Išbandžiau toniką veidui, tai šis tonikas tapo neatsiejama grožio procedūros dalis net du kartus per dieną. Visada jį naudoju ryte po kontakto su vandeniu bei vakare užbaigti valymo procesą (panaudojusi pienelį ar prausiklį). Nesausina odos ir palieka ją švarią ir gaivią. Kvapas labai švelnus ir jaučiamas tik pirmomis minutėmis. Be to, jame nėra alkoholio. Taipogi, tonikas supakuotas purškiamame buteliuke. Neturi dangtelio, tačiau pridėtas specialus fiksatorius purkštukui, kad rankinėje nenusispaustų - patogu keliaujant. Nelabai patinka sudėtyje esantis parfum; neaišku, ar po juo slepiasi natūralus kvapas.


Kitas bandytas produktas yra "Natūralus šampūnas skatinantis plaukų augimą ir blizgesį"

Šampūnas turi stiprų kvapą, kuris išlieka kurį laiką. Man jis primena Coldrex karštuosius citrininius gėrimus smile.gif Nors sudėtyje nėra stipriojo putoklio SLS, tačiau šampūnas gausiai putoja. Norint plaukus švariai išplauti, reikia maždaug dviejų graikinių riešutų (be kevalo smile.gif) dydžio kiekio. Bendras šampūno įvertinimas tikrai neblogas: išplauna, putoja, savyje neturi kenksmingų sudėtinių dalių. Ar plaukai greičiau pradėjo augti? Na tikiu, kad ateityje taip ir bus, o kol kas dar anksti kalbėti. Ar jie blizga daugiau? Paskutiniu askutiniu metu susilaukiau daugiau komplimentų dėl blizgesio. Svarbu paminėti, kad dažnai po šio šampūno nenaudoju kondicionieriaus ir plaukai vis tiek atrodo puikiai.

Galvoju ateityje apie paakių kaukę ir gal kokį kvapnų šveitiklį smile.gif
Atsakyti
as galvoju ismeginti sia kosmetika, domina sampunas ir kuno kremas, bet nezinau.. sudetis tikrai nera 100% naturali, kaip jie teigia..
Atsakyti