QUOTE(Sancta @ 2015 03 17, 20:48)
Nesuprantu, kam čia dabar mane reikia "kalti prie kryžiaus". Na man ir būtų lengva "pastūmti" ant žmogaus ir lyg pasityčioti. "CHA CHA CHA, NEVYKĖLIS, TAVE IŠDŪRĖ!". Darosi panašu labai jau į tai, tik kad taip dar nepasakot, bet eina taip suprasti. Nežinau, kokią nuodėmę čia padariau. Bet niekada nesakiau , ir nseakysiu taip žmogui. Visi klystam, ir gaunam pamokas, bet koks tikslas iš tokių kalbų? Neprašau čia guost manęs, nes kas atsitiko - TAS, ir nieko čia niekas nepakeis. Ne milijoną praradau juk

Tiesiog , dar VIENA RYŠKI tema tegul būna, kad KITI neapsigautų taip, kaip apsigavau aš. O dėl šuniuko kurį "tikėjausi" gauti iš kažkieno, tai matau pamiršti galima, nors ir nelabai tikėjau, kad yra TOKIŲ dosnių žmonių. Na yra, bet tikriausiai tokios veislės ŠEIMININKŲ - nebe.
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 03 17, 20:52)
Bet ten ne vienas tokio tipo skelbimas, ar nereiktu kazkur pranesti?
Pagal daugumą čia išreškusiu savo mintis, tai NE. Nes gi čia aš durnelis likau, ir aš kaltas kad apsigavau. Iš dalies taip. Bet juk sako tai senai žinomas visiems būdas apgaudinėti, ir čia visi jį žino.. Tai aš apšalęs visiškai. Bet galvoju, grįš pažįstamas iš atostogų VRM, reiks pakalbėti ir pasitarti, ar įmanoma čia kažką sumąstyti dar.