Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai. 6 tema.

QUOTE(murmur @ 2015 03 17, 22:21)
Na tikrai negražūs ir labai „lietuviški” komentarai. Žmogus nesusidūręs, liko apgautas tai dabar pasijuokim visi iš jo.

Ar tikrai pas visas jus šuniukai tik iš Lietuvos ir lietuvių veislynų? Paklausė žmogus kažkieno patarimo, girdėjo kad šuniukai būna siunčiami. Juk pirkt norėjo su dokumentais, juk pilnas internetas straipsnių apie tai kokie veisėjai atsakingi geri ir kokie daugintojai apgavikai. Na va ir „nusipirko”...su dokumentais. Dabar apmėtykim jį akmenimis ir sužlugdykim pasitikėjimą veisėjais galutinai.

Visus gerbiu kurie komentuoja, bet šiuo atveju, Tave labiausiai. smile.gif Manau tik Tu čia gal ir supratai ką norėjau pasakyti. Ačiū smile.gif
Atsakyti
o antra tema kam buvo sukurta? visi čia supratom ir suprantam ką norit pasakyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 17 kovo 2015 - 23:25
QUOTE(murmur @ 2015 03 17, 23:21)
Na tikrai negražūs ir labai „lietuviški” komentarai. Žmogus nesusidūręs, liko apgautas tai dabar pasijuokim visi iš jo.

Ar tikrai pas visas jus šuniukai tik iš Lietuvos ir lietuvių veislynų? Paklausė žmogus kažkieno patarimo, girdėjo kad šuniukai būna siunčiami. Juk pirkt norėjo su dokumentais, juk pilnas internetas straipsnių apie tai kokie veisėjai atsakingi geri ir kokie daugintojai apgavikai. Na va ir „nusipirko”...su dokumentais. Dabar apmėtykim jį akmenimis ir sužlugdykim pasitikėjimą veisėjais galutinai.

Nu galim paverkt, padejuot ir dar suniuka padovanot, kiek prisidesit smile.gif? Kai apgautas liko, tai sugeba pasirodo ir internetu naudotis, ir pagalbos prasyt, o kai norejo but gudresnis uz visus ir gaut labai gerai ir pigiai, tai tylejo. Jus teisi, ne visi musu sunys is LT, bet turbut nustebtumet suzinoje, kiek laiko ju yra ieskoma, kiek bendraujama su veislynais ir galu gale kokie mokami pinigai, kad atvezt kazka idomaus i LT.
Papildyta:
QUOTE(Rockis @ 2015 03 17, 22:53)
Lietuvis Lietuvį manau turi palaikyti, o ne smugdinti kažkur tai. Tiesa, pasielgiau kvailai, ir suprantu dabar, bet jau po laiko. Nesakau kad tie šuniukai Lietuvių blogi smile.gif Bet pripažinkit, visokių yra. Ir tikrai ne visi yra TIE TIKRIEJI VEISĖJAI. smile.gif

Palaikyt? Na ziurint ka tuo vadinate, jus prasote uz savo kvailuma ne palaikymo, o nuostoliu kompensavimo-padovanoti jums suniuka. Todel ir leidau sau jusu "nepalaikyt", nes nemanau kad jus vertas tokio gailescio, cia jau " virs naglumo" liaudiskai tariant. Uz kvailuma nieks dovanu nedovanoja. Jei situacija butu nusviesta kiek kitu kampu (pvz norint ispet kitas galimas aferistu aukas) gal zmogiskai man butu jusu siek tiek gaila, nieks nepultu, o dabar kazkokia finansine ataskaita pateikta ir prasoma dovanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 17 kovo 2015 - 23:23
QUOTE(Via @@@ @ 2015 03 17, 23:18)
Nu galim paverkt, padejuot ir dar suniuka padovanot, kiek prisidesit smile.gif? Kai apgautas liko, tai sugeba pasirodo ir internetu naudotis, ir pagalbos prasyt, o kai norejo but gudresnis uz visus ir gaut labai gerai ir pigiai, tai tylejo. Jus teisi, ne visi musu sunys is LT, bet turbut nustebtumet suzinoje, kiek laiko ju yra ieskoma, kiek bendraujama su veislynais ir galu gale kokie mokami pinigai, kad atvezt kazka idomaus i LT.
Papildyta:

Palaikyt? Na ziurint ka tuo vadinate, jus prasote uz savo kvailuma ne palaikymo, o nuostoliu kompensavimo-padovanoti jums suniuka. Todel ir leidau sau jusu "nepalaikyt", nes nemanau kad jus vertas tokio gailescio, cia jau " virs naglumo" liaudiskai tariant. Uz kvailuma nieks dovanu nedovanoja. Jei situacija butu nusviesta kiek kitu kampu (pvz norint ispet kitas galimas aferistu aukas) gal zmogiskai man butu jusu siek tiek gaila, nieks nepultu, o dabar kazkokia finansine ataskaita pateikta ir prasoma dovanu.

Na dovanų čia tikrai neprašau. Tiesiog, manau tikrai ne visi šuniukai yra parduodami, nejaugi juos taip išperka?? Manau pavyktų susitarti, nejaugi ne? Nemokamai man ir nereikia, simboliškai sumokėčiau smile.gif AČiū už supratingumą.
Atsakyti
Isperka, patikekit:). Net uzsienieciai perka, tik aisku ne bet kur. Is jusu posto supratau, kad nieko nepasimoket visdar is sitos situacijos, todel belieka sekmes palinket.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2015 03 17, 23:37)
Isperka, patikekit:). Net uzsienieciai perka, tik aisku ne bet kur. Is jusu posto supratau, kad nieko nepasimoket visdar is sitos situacijos, todel belieka sekmes palinket.

Na jei sakot, tai kas belieka? Tikiu. smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Rockis @ 2015 03 17, 23:34)
Na dovanų čia tikrai neprašau. Tiesiog, manau tikrai ne visi šuniukai yra parduodami, nejaugi juos taip išperka?? Manau pavyktų susitarti, nejaugi ne? Nemokamai man ir nereikia, simboliškai sumokėčiau smile.gif AČiū už supratingumą.

Gerus išperka laisvai už normalią kainą. Dovanoja ar pigiau parduoda to vertiems, o ne idiotams. Aš šunį nemokamai gavus iš užsienio importuotą, kitą išsimokėtinai. Ir pardavus esu pigiau tiems, kas man patiko. Tik jie nebandė būt "protingesniais" ir nekaulijo dovanų. Atskiri, kam verta. Tau ir pilna kaina neparduočiau, su tokiu požiūriu. Iš tokių paprastai pigiai pardavus sulaukia tik pretenzijų, ko savaime Komisaru Reksu neužaugo ar visų parodų nelaimi. Nieks nenori tokio šeimininko savo ilgai lauktiems, su meile augintiems šuniukams. O daugintojai pigiau nei gali niekada neparduoda, pelnas akyse...
Atsakyti
O gal čia ir yra tikrasis apgavikas - papasakoji graudžią istoriją, su tikslu nemokamai ar pigiai gaut šuniuką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rockis @ 2015 03 17, 22:53)
Lietuvis Lietuvį manau turi palaikyti, o ne smugdinti kažkur tai.

Lietuvis lietuvį turi palaikyt? Tai ko nepalaikėt lietuviško veisimo ir rinkotės kažkokį užsienietį?
Pats taikote dvigubus standartus. Kai bėda, tai visi turi pult guosti ir dar šuniuką veislinį padovanoti. O kai kalba pasisuko apie pirkimą, tai pačiam akys sužibo, kaip galima visus apgaut ir papigiaj gauti puikiausią šuniuką. Na, lietuviška labai smile.gif
Atsakyti
Na as nelinkus iskart zmogaus teisti ir nukryziuoti jo nepazistant. Skaitant parasytus zodzius labai lengva juos pakreipti pagal savo prizme.

Manau gana cia tarkuoti, zmogus pasake ka norejo. Patarkim ka ir kaip daryti o ne pilstykim is tuscio i kiauria doh.gif

Mano patarimai butu:

1. Pasidomekit placiau apie veisle (ne vien grazutis jaunutis meilutis). Apie charakteri, budo bruozus, kam labiau tinka (seimai, medzioklei ir pan.), butinai apie tai veislei budingas sveikatos problemas. Galbut suniukas grazus bet jusu gyvenimo budui netinkamas?

2. Nueikit i visu veisliu paroda bent viena, pabendraukit su veisejais, ju galbut ir ne vien is Lietuvos ten bus (jei paroda tarptautine).

3. Kai tvirtai apsispresit kreipkites i oficialu veislyna (paprasciau butu Lietuvoj). Gal turi vada, gal planuojama vada. Konkreciom salygom su konkreciu veiseju ir kaina derinama skirtinga kiekvienam suniukui. Jei tikrai noresit ir pasirysit nusipirksit suniuka (galima pirkti net issimoketinai).

Pigiai nebus, bet kaip suprantu jus norit tikrai gero grazaus veislinio suniuko. Tuomet teks susitaikyti kad ir pats suniukas ir jo islaikymas kainuoja nepigiai. Ir tai isipareigojimas ilgiems metams.
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 03 18, 09:45)
O gal čia ir yra tikrasis apgavikas - papasakoji graudžią istoriją, su tikslu nemokamai ar pigiai gaut šuniuką?  g.gif

Taip, aš tikrai apgavikas biggrin.gif Kuo toliau, tuo juokingiau čia darosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2015 03 18, 10:55)
Na as nelinkus iskart zmogaus teisti ir nukryziuoti jo nepazistant. Skaitant parasytus zodzius labai lengva juos pakreipti pagal savo prizme.

Manau gana cia tarkuoti, zmogus pasake ka norejo. Patarkim ka ir kaip daryti o ne pilstykim is tuscio i kiauria  doh.gif

Mano patarimai butu:

1. Pasidomekit placiau apie veisle (ne vien grazutis jaunutis meilutis). Apie charakteri, budo bruozus, kam labiau tinka (seimai, medzioklei ir pan.), butinai apie tai veislei budingas sveikatos problemas.  Galbut suniukas grazus bet jusu gyvenimo budui netinkamas?

2. Nueikit i visu veisliu paroda bent viena, pabendraukit su veisejais, ju galbut ir ne vien is Lietuvos ten bus (jei paroda tarptautine).

3. Kai tvirtai apsispresit kreipkites i oficialu veislyna (paprasciau butu Lietuvoj). Gal turi vada, gal planuojama vada. Konkreciom salygom su konkreciu veiseju ir kaina derinama skirtinga kiekvienam suniukui. Jei tikrai noresit ir pasirysit nusipirksit suniuka (galima pirkti net issimoketinai).

Pigiai nebus, bet kaip suprantu jus norit tikrai gero grazaus veislinio suniuko. Tuomet teks susitaikyti kad ir pats suniukas ir jo islaikymas kainuoja nepigiai. Ir tai  isipareigojimas ilgiems metams.

Skaičiau, kalbėjau, jau ne kartą.. Pažįstamas turi kalytę. Aišku kad šis šuniukas skirtas šeimai. Jis juk nori daug dėmesio (kiek žinau)
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2015 03 18, 00:50)
Gerus išperka laisvai už normalią kainą. Dovanoja ar pigiau parduoda to vertiems, o ne idiotams. Aš šunį nemokamai gavus iš užsienio importuotą, kitą išsimokėtinai. Ir pardavus esu pigiau tiems, kas man patiko. Tik jie nebandė būt "protingesniais" ir nekaulijo dovanų. Atskiri, kam verta. Tau ir pilna kaina neparduočiau, su tokiu požiūriu. Iš tokių paprastai pigiai pardavus sulaukia tik pretenzijų, ko savaime Komisaru Reksu neužaugo ar visų parodų nelaimi. Nieks nenori tokio šeimininko savo ilgai lauktiems, su meile augintiems šuniukams. O daugintojai pigiau nei gali niekada neparduoda, pelnas akyse...

pritariu 100 proc. thumbup.gif
Atsakyti