Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

user posted image

Labas visoms, nauja tema. Pradzioj mano info: el pastas asmeniniems reikalams saulevisada113@gmail.com, uz situos atlygis reikalingas. Nededu kortu gimimo, mirties ir sveikatos klausimais, tai mano Tabu temos. Temoj viskas daroma uz nuosirdu aciu, as pati dar megstu gauti atsakymus, kaip viskas susiklosto veliau, bet sita ne visi megsta. Jeigu dar kas nors moka delioti kortas, galima prisijungti prie musu.

Klausimus geriausia formuluoti ne su "ar", bet kaip, ka daryt, kodel, ka pakeisti ir t.t. Jeigu nepavyksta taip suformuluoti, nupasakokite situacija. Itin platus klausimai, kaip "kas manes siemet laukia meiles srity" reikalauja daugiau darbo, nei kelios kortos cia temoje, taigi, i jouos kazin ar sulauksite atsakymu, tiesiog pasmulkinkite. I Az prasme rasyti yra tada, jeigu norite susitarti del asmenines konsultacijos, labdaros nebeteiksiu. Dabar dar karta pasakysiu, kodel baigiau su labdara: jeigu as darau didesni darba privaciai ir uz ji nicnieko negaunu, tuomet yra du pavojai. Arba Jus mane nuvampyruosite, arba as Jus, kazkas nukentes ir sitie dalykai vyksta pasamoniniu lygmeniu, nes tas rysys nenutraukiamas, nevyksta mainai. O sirgti ar blogai jaustis niekas nenori, tas neteisinga abieju pusiu atzvilgiu. Cia temoje taip nevyksta, nes yra isankstinis susitarimas, beigi cia neidedu tiek pastangu, kaip ta daryciau platesnej analizej. Be to, ta daugybe asmeniniu klausimu dykai ir spaudimas "greiciau atsakyk" man sukelia atstumimo reakcija, nepykit, vandenis kalba, nieko negaliu padaryt, to tiesiog nepernesu.

Troliai, kurie eina per visas burejas ir copypastina tuos pacius klausimus, ziuredami "ar vienodai pataikys", bus ignoruojami ir priezastis ta, kad Taro nera zaislas. O mes jau susizinome vienos pas kitas apie tokius veikejus.

Taipogi nesu isipareigojusi atsakyti visoms ir kuo greiciau. Jeigu praleidziu klausima, tiesiog pakelkite ji vel, kai ateinu delioti.

Atrodo viskas. Tikiuosi, tas paveikslelis isides gerai, amzinai nemoku paveiksleliu ikelt biggrin.gif

Taigi, vakarelis tesiasi, as daugiau neburbesiu, tikrai, kaip Rose sake, numesim nuoroda i pirma temos puslapi, jei atsiras reikalas. Galima sneketis apie viska, kas svarbu ir kas rupi, greta pramogu eis kortos, kazkas issikalbes, kazkam gal tik palaikymo reikia. Taigi, tesiam smile.gif
Atsakyti
Norėjau pasveikinti savo prietėlę Amarilių su šlovingu sugrįžimu, bet gi tu man niekur nebuvai dingusi wub.gif biggrin.gif
Anoje temoje minėjau, jog man galite rašyti į AŽ, tačiau dabar tam sakau griežtą ne. Šią, mano galva, privilegiją suteikiau, nes suprantu, jog kartais tikrai nesinori viešai pasakoti itin asmeniškų dalykų, deja, lazda atsisuko prieš mus pačias. Kaip Amarilius ir sakė, užbujojo troliai, kurie panoro patikrinti "kuri labiau atspės". Taigi, jei norite sulaukti atsakymų - rašote čia viešai. Aš atsakinėju nemokamai, tačiau taip pat niekam neįsipareigoju. Atsakoma tada, kai yra noro, laiko ir energijos. Pati sulaukiau nemažai laiškų į AŽ su ilgiausiomis istorijomis ir ~10 klausimų pabaigoje. Norėdama atsakyti į vieną tokį laišką, turėčiau sėdėti visą vakarą, į šalį atidėjus visus kasdieninius savo darbus, o tokių laiškų ne vienas ir ne du. Taro analizė visgi yra nemenkas darbas ypač emocine prasme, kai po ilgų dėliojimų jautiesi išsunktas kaip citrina. Tad tikiuosi būsite geranoriškos ir protingos bei suprasite, kad ilgiausių gyvenimo apžvalgų nemokamai nedarome. Mokamai kreipkitės į temos šeimininkę, nuoširdžiai rekomenduoju. Tai tiek biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! Pagaliau yra temute, nes as jau buvau issigandus kas cia vyksta, kur Amarilkinas dingo ir t.t. Fuh, visi vietoj ir viskas gerai wub.gif
Atsakyti
4u.gif Sėkmės drauguže ir visoms prijaučiančiom
Atsakyti
Ir as labai dziaugiuosi pamacius jog tema tebegyvuoja. Manau prijauciancios labai lauke naujos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios drinks_cheers.gif
As ta proga, kad temos nebuvo i parduotuve nuejau, prigaminau maisto, net langus isploviau, kazkas cia keisto su manim vyksta bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas chebryte 4u.gif
Atsakyti
Labu labų bigsmile.gif

Pagaliau temuke nauja, jau maniau viso ... Nekurs niekas naujos temos unsure.gif Bet klydau thumbup.gif thumbup.gif

Sveikos sugrįžę 4u.gif
Atsakyti
Nu ir aš pasisveikinsiu: LABYTIS! 4u.gif
Aš šįkart jau nedėliosiu kortų, nebent jau labai reiks, kai nespės Amarilius su Soled (ir galbūt kitos, jei prisijungs). Mat dabar atsidedu mokymuisi smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akáli: 22 kovo 2015 - 00:26

Aš taip pat sveikinu su tema 4u.gif Ir jei galima užduosiu klausimą.

Klausimas būtų apie meilę - esu su vyru jau pusę metų, santykiuose yra visokių peripetijų, labai netradicinis variantas taip sakant. Jaučiuosi mylima, tačiau pastaruoju metu kankina abejonės. Ir nežinau ar jos mano pačios susigalvotos ar visgi pagrįstos. Nežinau kaip formuluoti klausimą, bet esmė būtų tokia - koks jo požiūris į mane, planai, ar jie pagrįsti ar tik kalbos ir ar neliksiu įskaudinta. (Apie ateitį ir planus kalbamės).

Labai daug tų "ar" ir labai platus klausimas, todėl formuluokite kaip norite, man rūpi kokia galima mūsų ateitis.

Atsakant į klausimą prašau tolerancijos arba jei galite atsakykite asmenine žinute 4u.gif

Papildyta:

Jei reikia - mano vardas iš A., jo iš K.
Atsakyti
Labas rytas, prasmingos ir naudingos temos Amariliai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, skanios kavos, damos bigsmile.gif Raven, aš jums atsakysiu 4u.gif
Atsakyti