Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuku namučiai

Nėštumas – nuostabus ir stebuklingas laukimo jausmas… jis leidžia mums vėl tikėti Angelais ir stebuklais, vėl tikėti svajonėmis!

Mūsų temutėje laukiamos visos pilvūziukės- plepėkim, dalinkimės patirtimi ir išgyvenimais, juk kartu šis kelias bus dar lengvesnis ir smagesnis!

user posted image

✿ Mūsų puškuojančios pilvūziukės ✿

Ambrella - 2015-04-29
Edena - 2015-05-30
Burbuliacija-2-2015-06-07
Blondia- 2015-06-07
Vega56 2015-06-10
Armante – 2015-06-15
Atisa - 2015-06-20
Wunder-2- 2015-07-05
RamiBanga-2015-07-08
Galileja 2- 2015-07-10
Kristiana1-2--2015-07-15
Marselle - 2015-07-17
Meile- 2015-07-20
Delfinukas - 2015-07-29
Misheliina-2 - 2015-07-31
Piktuke-3 - 2015-08-02
Karalinda - 2015-08-03
Vitaleja - 2015-09-01
Krown-2-2015-09-19
Pacifica - 2015-09-12
Dolilina- 2015-09-15
Ruta.B- 2015-09-21

Visos naujokes kurios itrauktos i saraseli, (ir kurios neitrauktos) prasom drasiau jungtis, bendrauti, nesikuklinti! Liskit visos is pogrindzio, pasakokit savo naujienas, klauskit jei kas neduoda ramybes, ir siaip dalinkites mintimis smile.gif Drasiau!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 03 26, 12:15)
Kol maziukai, tai tinka tos, kur buna prie vezimo, kol kudikeliai, o veliau jau reikia tu normaliu  4u.gif

Aisku, aciu 4u.gif O tu jau turi vezimuka, Atisiuk?
Atsakyti
Labutis merginos bigsmile.gif

Burbuliacija bigsmile.gif temute nuostabi!!!!

O as vis dar negaliu atsidziaugti tuo , kad jau niekur nereikia skubeti wub.gif pasakiskas gyvenimas cool.gif nail.gif nestuke.gif
Atsakyti
Burbuliacija taip jau paleido bigsmile.gif Dar atlekiau i darba susitvarkyt dekreto , si ta dar susitvarkyt bigsmile.gif
Dar siule pabuti iki rytojaus bet jau issibroviau namo, nakti tokia sunkia ligone su (lygtai )preeklampsija atveze ir dar matosi labai tokia nepatenkinta viskuo ir vyra atsitempus net 4 ryto buvo pasissodinus kad sedetu prie jos atrodo lyg padet ka galetu… tai akusere isvare sake cia visos nescios ir nori pailset.. bet nuo 9 ryto jis vel palinkes prie jos buvo iki kol mane israse doh.gif okupave net mano staliuka buvo zodziu man jau nebuvo vietos prie tokios dideles ligones doh.gif

Burbuliacija klausei svorio mano maziuko, tai dabar tiksliai gavau israse - 2122 g jau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 kovo 2015 - 14:34

Mergaites, temute tai paprasta, bet visom turbut nuotrauka patinka, nes visos pasiilge saules, juros-vasaros ir tos relaxiskos savijautos kuri pavaizduota ft rolleyes.gif

Edena, nu jo, su tokia lovos kaimyne, tai isivaizduoju kad namo norejos greiciau. Ale buna zmoniu, kurie isivaizduoja kad jie vieninteliai siame pasaulyje doh.gif

O maziukas jau koks nemaziukas bigsmile.gif thumbup.gif Jauciu ant galo bus isvis nemazas vyrukas, jeigu nuo dabar jau po tuos 200g i savaite priaugines.

Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2015 03 26, 14:28)

O as vis dar negaliu atsidziaugti tuo , kad jau niekur nereikia skubeti  wub.gif pasakiskas gyvenimas  cool.gif  nail.gif  nestuke.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už naujus namus Burbuliuk mirksiukas.gif

Edena, , Piktuke sveikinu grįžus namo 4u.gif

vakar buvom ir mes pas gydytoją, sveriam 500 g, sakė ilgos vaiko kojos, pagal laiką atrodo viską atitinkam. Nuo tos pienligės nelaimėlės išrašė žvakučių, reiks nusipirkti. Balandžio vidury reiks tyrimų pasidaryt. Plakasi ir mano mažulis, jau jaučiu, tik tiek kad placenta pas mane prisitvirtinusi prie priekinės gimdos sienelės, todėl tie judesiukai buvo tokie nepastebimi.

Klausiau ir dėl tų pamaudenimų pilvo apačioje (kartais kaip prieš mmm), tai sakė čia tempiasi gimdos raiščiai. Vitalėja, tai gal ir tau tas pats? g.gif nes kartais neina atskirti ir įvertinti tų skausmų.

dėl lovyčių irgi pritariu mergaitėms, 700 eurų vien lovai blink.gif o kur dar visa kita... Vežimus žiūrinėjom, tai kainos irgi blink.gif kažkaip nesinori skirti daug lėšų tiems daiktams, kurie bus laikini. Juk viskas ir atsibosta su laiku. Norisi rasti tą viduriuką. Viena pažįstama siūlė iš jos perpirkti rūbelius (jei noriu), nes prisipirkusi/parsisiuntusi jų belekiek, matyt neturi kur dėt biggrin.gif
Atsakyti
Edena, dziugu, kad jau isleista is ligonines 4u.gif
Bet jau koks didelis tavo kukuliukas bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti

Aciu, burbuliacija, uz naujus namucius thumbup.gif o jau kokie kvepiantys vasara wub.gif pas mus tos saules labai truksta blush2.gif net gera ziuret i paveiksliuka wub.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2015 03 26, 14:49)
Aisku, aciu  4u.gif  O tu jau turi vezimuka, Atisiuk?

Nea, neturiu, bet jau nuziureje esam, tai gal per Velykas pasiimsim jau, dar apziuret tik reikia ax.gif
QUOTE(Edena @ 2015 03 26, 16:29)
Burbuliacija klausei svorio mano maziuko, tai dabar tiksliai gavau israse - 2122 g jau  doh.gif  doh.gif

Oho, jau koks vyras thumbup.gif laukiu nesulaukiu ir as scano.

QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 26, 17:31)
dėl lovyčių irgi pritariu mergaitėms, 700 eurų vien lovai  blink.gif o kur dar visa kita... Vežimus žiūrinėjom, tai kainos irgi  blink.gif  kažkaip nesinori skirti daug lėšų tiems daiktams, kurie bus laikini. Juk viskas ir atsibosta su laiku. Norisi rasti tą viduriuką. Viena pažįstama siūlė iš jos perpirkti rūbelius (jei noriu), nes prisipirkusi/parsisiuntusi jų belekiek, matyt neturi kur dėt  biggrin.gif

Butent, is patirties galiu pasakyti, kad vezimas daugiu daugiausiai metams, po kuriu gausi max.puse kainos ax.gif del rubeliu tai pasakysiu, atnese man kolege pardavimui "beveik naujus rubelius", po 1,5-2 eurus uzsiprase, islyginti, tvarkingi, bet nuskalbti.. Padevetuose su kainom prisipirkau po 1 eura ir maziau.. Po to ir neimt nepatogu, ir imt nesinori doh.gif Taip ir buna su tais pazistamais biggrin.gif o suaip kazka parsisiunciau, kazka nusipirksiu, bet siaip tai turiu palyginus nedaug rubeliu blush2.gif bijau, kad nebutu kaip su dukryte, kai tam paciam anziui turejau n visokiausiu rubu, o vaikas po savaites i vienus ir kitus sliauztukus nebeitelpa doh.gif kai kuriu net uzdet nespejau, tik pasigrozejau blush2.gif tai labai stengiuos save valdyt si karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 26, 15:31)
Edena, Piktuke sveikinu grįžus namo  4u.gif

aciu 4u.gif o kad ilgakojis tai super ir jau puse kg tai jau irgi nemazas thumbup.gif
QUOTE(Armante @ 2015 03 26, 15:34)
Edena, dziugu, kad jau isleista is ligonines  4u.gif
Bet jau koks didelis tavo kukuliukas  bigsmile.gif  wub.gif

nu tikras kukulis rezidente kmuk dare skana sako : vaaa zandai matosi lotuliukas.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 03 26, 16:23)
Aciu, burbuliacija, uz naujus namucius  thumbup.gif  o jau kokie kvepiantys vasara  wub.gif  pas mus tos saules labai truksta blush2.gif net gera ziuret i paveiksliuka  wub.gif

labai vasariski namuciai wub.gif ir tikrai visas keri ta nuotrauka su pliaziuku ir saulyte biggrin.gif wub.gif
Del sliauztuku tai uz 1 eur tikrai super nes cia tik LT nesamoningos kainos, juk visur uzsienyje ir prisiperki visiskai nauju uz tokia kaina "pack'ais" o LT kainos padek D…

Tiesa kaunietes, neblogos medelos kainos ir akuserinio kmuk apacioje maciau visa vitrina prideta ju produkcijos ir buteliukus viska turi ir neblogesnes kainos nei nete jeigu staiga prireiktu, Medela Swing 130 eur kainuoja pientraukis tai kaip vaistinej sakyciau neblogai, o tas medela mini elektrinis 59 eurus, tai va jei extra reikes tai viskas ten vietoj apacioj thumbup.gif Buteliukai medelos apie 7 eur tas paprastas , o CALM apie 13 eur..

Tiesa linkejimai visoms pilvuziukems nuo Tino, aisku buvau pas merginas nuslepsejus nes tame paciame aukste gulejome wub.gif
Mergytes tikros grazuoles juodukes plaukuotukes , mama tikra saunuole , jau lovyteje mergytes kartu , viskas gerai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 kovo 2015 - 17:22

Atisiuk, Faina kad vezimuka jau uziureje esat , o man jauciu apciupinet ir neiseis, nes cia aplink mane parduotuviu normaliu nera, greiciausiai pirksiu netu. Todel turbut dar sunkiau ir taip ilgai neissirenku doh.gif

Del rubeliu tai jo, jei kas atidave tai paemiau, bet jau naudotus perpirkt is drauges kokios, tai jau geriau tada paciai naujus pirkt. Tikrai kad nusiskalbia tie rubai, ir greit isaugami, moket po 2-3 eurus uz deveta- neverta. O tu pack'u sliaustuku man atrodo ir nete galima butu rast, kainos gal mazesnes butu nei Lt pardese, ir vistiek nauji 4u.gif

Edena, Oi kaip faina kad Tino ir mergytes pamatyt galejai thumbup.gif Smagu girdet kad gerai laikosi visos, turbut irgi jau namo noretu ( o gal ir ne, jei pagalbos daug aplink biggrin.gif )

Delfinuk, pritariu del skausmu, kad atskirt sunku kur koks pamaudenimas, taip pat manau Vitalejai greiciausiai tie augimo pamaudenimai vyksta, o kai maudzia kazka aplink pilva, tai juk ir asocijuojasi su mmm.

Nu del lovytes uz 700 tai mes cia uzstumem ant Galilejos blush2.gif Nu jeigu zmogus gali sau leist tai kodel gi ne. Juk skirtingai visos gyvenam, skirtingai ir uzdirbam visos. Ir skirtingai mastom juk- vienos nori investuot ilgesniam laikui gal, o kitos megsta dazniau keistis, aplinka keisti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 kovo 2015 - 18:36
QUOTE(Delfinukas @ 2015 03 26, 14:31)

dėl lovyčių irgi pritariu mergaitėms, 700 eurų vien lovai  blink.gif o kur dar visa kita... Vežimus žiūrinėjom, tai kainos irgi  blink.gif  kažkaip nesinori skirti daug lėšų tiems daiktams, kurie bus laikini. Juk viskas ir atsibosta su laiku. Norisi rasti tą viduriuką. Viena pažįstama siūlė iš jos perpirkti rūbelius (jei noriu), nes prisipirkusi/parsisiuntusi jų belekiek, matyt neturi kur dėt  biggrin.gif

na jo uzlovyte moket tikrai nesamone , as nusiziurejau jau uz 140svaru , jau su atsiuntimu .
O vezima manau tikrai ilgiau nei metams, bet cia gal kaip kam , as kai daug megstu vaiksioti , parkas netoli namu, tai vezimas man bus geriausias dragas, metuku vaikutis tikrai tiek neprivaiksios 4u.gif Bet kainos tikrai ju nemazos . Galima ir pigiai nusipirkti , bet ziurek kad nesubiretu po pirmo vaziavimo biggrin.gif

As nusiteikusi mesti svory parke su vaikuciu ir vezimu biggrin.gif ax.gif

Snd kazko krutine skauda , lyg spaustu atrodo , taip nemloniai . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 03 26, 18:39)
O vezima manau tikrai ilgiau nei metams, bet cia gal kaip kam , as kai daug megstu vaiksioti , parkas netoli namu, tai vezimas man bus geriausias dragas, metuku vaikutis tikrai tiek neprivaiksios  4u.gif Bet kainos tikrai ju nemazos . Galima ir pigiai nusipirkti , bet ziurek kad nesubiretu po pirmo vaziavimo biggrin.gif

O as kazkaip isvis manau kad su vezimu nelabai draugausiu. Niekaip negaliu priprast prie tokio griozdo stumdymo minties doh.gif As visaip mastau kaip cia issukt be vezimo, sakau vyruj, nesiosimes prie saves ant tu nestuku kur prisirisa- vienas jam, kitas man biggrin.gif Manau vezima naudosiu, kai jau kitaip bus neimanoma nusigaut su leliukais kazkur. Siaip jura ir plezai netoli manes, bet galvoju kad be vezimo iki ju vaziuosiu. Jau per smeli dviguba traukti nelabai turbut iseis. O parku aplink mane nera deja..

As manau kad mergaites turejo omeny kad neilgiau nei metam, nes po to vaikas is to vezimo isaugs, ir jau kita reiks pirkt. Nors kiek jau perziurejau tai dauguma iki 36 menesiu tinka. Bet kiti vezimai tik nuo 6 menesiu, zodziu reikia dar ziuret atidziai ka perki. Kaip bebutu maximum 36 menesiai, po to jau reikia sedima pirkt kaip suprantu.
Atsakyti