Tarp gausybės įvairiausių dietų yra ir tokia, kurią rekomenduoja astrologai kiekvienam zodiako ženklui atskirai.

AVINAS
Avinus globoja Marsas. Marso vitaminas – K. Vitamino K yra žirneliuose, špinatuose, pomidoruose. Avinui rekomenduojama valgyti daugiau svogūnų, česnakų, morkų, kopūstų. Ypač naudinga būtų išsivirti barščių iš šviežių dilgėlių.

JAUTIS
Jautį globoja Venera. Jaučiui rekomenduojamas vitaminas E. Daug šio vitamino turi augalinis aliejus, kviečių grūdai.  Jaučiams reikėtų valgyti daugiau šviežių bulvių, špinatų, kopūstų, petražolių. Paprastai, Jaučiai būna smaližiai, tačiau būtent cukraus jiems ir nereikia. Geriau valgykite džiovintus vaisius.

DVYNIAI
Dvynius globoja Merkurijus. Merkurijaus vitaminas – C. Daug šio vitamino yra žaliuose svogūnuose, serbentuose, rūgštynėse, krapuose, citrusiniuose vaisiuose. Dvynių dietoje turėtų atsirasti agurkų, petražolių, krapų ir salierų salotos.

VĖŽYS
Vėžius globoja Mėnulis. Mėnulio vitaminas – B. Šio vitamino turi morkos, špinatai, kopūstai, žalieji žirneliai ir lapinės daržovės. Jei laikotės dietos, dažniau gaminkite patiekalus iš aguročių, ridikų ir kopūstų. Šie produktai labai sveiki Vėžių skrandžiui ir nervų sistemai.

LIŪTAS
Liūtus globoja Saulė. Šio ženklo vitaminas – A. Liūtams reikia valgyti morkas, moliūgus, pomidorus. Žinoma, mėsa – vienas mėgiamiausių Liūtų patiekalų, tačiau racioną būtina papildyti pomidorais, česnakais ir burokėliais.

MERGELĖ
Merkurijus globoja ne tik Dvynius, bet ir Mergeles. Vadinasi, Mergelės vitaminas taip pat C. Daug šio vitamino yra žaliuose svogūnuose, serbentuose, rūgštynėse, krapuose, citrusiniuose vaisiuose. Taip pat Mergelėms rekomenduojama valgyti daugiau pupelių, kitų ankštinių daržovių. Nepamirškite ir petražolių!

SVARSTYKLĖS
Svarstykles, kaip ir Jaučius, globoja Venera. Veneros vitaminas – E. Daug šio vitamino turi augalinis aliejus, kviečių grūdai. Gaminkite patiekalus iš moliūgų, agurkų, petražolių. Svarstyklėms svarbus ir vitaminas K. Tai špinatai, pomidorai, žalieji žirneliai.

SKORPIONAS
Skorpionams rekomenduojama valgyti daugiau česnako, kopūstų, morkų, salierų ir krienų. Jiems būtinas Veneros vitaminas E. Viską gaminkite pagardindami tik augaliniu aliejumi.

ŠAULYS
Šaulius globoja Jupiteris. Jupiterio vitaminas – P. Bulvės, rūgštynės, petražolės turėtų kuo dažniau papildyti Šaulio racioną. Jiems taip pat labai naudingas vitaminas C, kurio esama žaliuose svogūnuose, serbentuose, rūgštynėse, krapuose, citrusiniuose ir kivi vaisiuose.

OŽIARAGIS
Ožiaragius globoja Saturnas. Saturno vitaminai – D, B. Pirmiausiai tai – žuvų taukai, kiaušinio trynys, grietinėlės sviestas ir pienas. Jei Ožiaragis laikosi dietos, turi valgyti daug morkų, salotų su ridikėliais, runkeliais ir krapais.

VANDENIS
Vandenius, kaip ir Ožiaragius, globoja Saturnas. Šio ženklo vitaminas – D. Vartokite  žuvų taukus, kiaušinio trynius, grietinėlės sviestą ir pieną. Visas salotas pagardinkite krapais ir petražolėmis. Išsivirkite šviežių rūgštynių sriubos.

ŽUVYS
Venera globoja ne tik Svarstykles, Jaučius, bet ir Žuvis. Veneros vitaminas – E. Daug šio vitamino turi augalinis aliejus, kviečių grūdai. Jei Žuvys laikosi dietos, rekomenduojama valgyti daugiau špinatų, lapinių daržovių. Stebuklus daro ir šviežių kopūstų sultys!