Kad ir kaip gražiai apsirengtumėte, iki idealaus įvaizdžio jums trūks papildomų detalių – aksesuarų. Detalės moters garderobe dabar ypač svarbios, jei ne pačios svarbiausios. Būtent jos sukuria individualaus įvaizdžio efektą.
Parduotuvių lentynas užkariavo ryškios spalvos, gėlėti audiniai ir kosmo – futuristiniai fasonai. Todėl 2007-ųjų vasarą madingi tokie pat ryškūs, įsimenantys ir į akis iškart krintantys aksesuarai.


Rankinės


Pirmiausiai, kalbėdami apie aksesuarus, pagalvojame apie rankines. Taip jau yra, kad tikra dama be rankinės – nė iš vietos. Vaikytis kiekvieną rankinių mados tendenciją spėja tik žvaigždės, tačiau kartą per visą sezoną tikrai galite save pradžiuginti nauju aksesuaru, kuris papuoš ne vieną jūsų apdarą.

Nebijokite šią vasarą įsigyti itin ryškią ir neįprastą rankinę. Nesvarbu, kad po šio sezono nugrūsite ją į tolimiausią lentynos kamputį. Aksesuarų istorija kartojasi pakankamai dažnai, tad maloniai nustebsite, kai po keleto metų ši rankinė ir vėl taps madinga.

Šią vasarą visi mados pasaulio diktatoriai pataria įsigyti žėrinčią sidabru ar auksu rankinę. Savo forma ji gali priminti tiek stačiakampę plunksninę, tiek močiutės lagaminą storom rankenom, tiek ploną segtuvą. Rankinė gali būti išpuošta žėrinčiais akmenukais, dirbtiniais brangakmeniais.




















Kas ant galvos?

Vasartą reikia saugoti galvą nuo perkaitimo. Todėl jūsų garderobe turi būti bent viena šiaudinė skrybėlaitė. Šio sezono „mados klyksmas“ – juodos šiaudinės skrybėlės, pakankamai plačiais bryliais, viršugalvyje apvalios ir perjuostos kaspinu. Prie lengvos tunikos ar gėlėtos paplūdimio suknelės puikiai tiks ir baltos bei šviesių atspalvių skrybėlės bei kepurės.

Antrasis nepakeičiamas šią vasarą pagalbininkas – turbanas. Nuostabu, bet šis neįprastas iš pirmo žvilgsnio aksesuaras idealiai tinka tiek prie vakarinio apdaro, tiek sportiniam stiliui.




















Na, o jei galvos visiškai pridengti jums nesinori, bent jau apsijuoskite galvą plačia madinga juosta ar susukta skarele.


Talija

Visose be išimties 2007-ųjų vasaros kolekcijose akcentuojama moters talija. Pagaliau atėjo metas pabrėžti didžiausią moters figūros privalumą. Įvairiausių formų diržai puikiai susitvarko su šia užduotimi. Madingiausi – platūs odiniai diržai, arba ploni dirželiai su didžiule metaline paauksinta sagtimi.



Galima rinktis ir peršviečiamus futuristinio stiliaus diržus su ryškiai rožiniu ar oranžiniu apvadu. Šis akcentas puikiai dera prie ryškių gėlėtų suknelių.





Akiniai

Akinių nuo saulės rinkoje šiame sezone įvyko tikra revoliucija. Svarbiausias sezono bruožas – apimtis, dydis. Kolekcijose vyrauja dideli apvalūs akiniai, su plačiais plastiko apvadais, kurie gali būti dviejų spalvų (raudona-juoda, balta-juoda, geltona-balta), arba peršviečiami.




















Bižuterija


Madingos didžiulės, keisčiausių formų apyrankės iš plastiko, metalo. Dideli auskarai – lankai, gremėzdiški senoviniai kaklo vėriniai ir net odinės apykaklės.

Žodžiu, šią vasarą improvizuokite „stambiu planu“. Svarbiausia pasirinkti tinkamą kryptį – į akis krintančios spalvos, neįprastos formos ir maksimali apimtis!