Tūkstančius metų žmonės visame pasaulyje naudojo alavijų kosmetikoje bei kaip vaistą nuo įvairių ligų. Senovės egiptiečiai naudojo alavijų gydant nudeginimus ir infekcijas, Kleopatra ir Nefertitė naudojo jį grožio procedūroms, o Aleksandras Didysis šiuo augalu gydė sužeistus kareivius. Alavijas išgarsėjo dėl savo stebuklingo poveikio žmogaus sveikatai, todėl pastaraisiais šimtmečiais mokslininkai skyrė daug dėmesio šio augalo tyrimams, po kurių pasitvirtino, kad ši liaudies medicinos priemonė yra iš tikrųjų veiksminga.
Medicininė šio augalo nauda yra nesuskaičiuojama. Alavijas sureguliuoja virškinamąją sistemą, padeda, kaip laisvinanti vidurius priemonė. Gelis, esantis alavijo lapuose, puikiai gydo nudegimus, pjautines, kąstines žaizdas, vabzdžių įgėlimus, spuogus, egzemas.

Moksliškai įrodyta, jog alavijas turi teigiamą poveikį ląstelių regeneravimo ir metabolizmo funkcijoms, turi natūralų antibiotinį poveikį,. Dėl savo maitinamųjų ir antioksiduojančių savybių alavijas apsaugo odos audinius, o jeigu jie pažeisti, - skatina jų gijimą.

Alavijuje esantys antioksidantai kovoja su kenksmingais laisvaisiais radikalais, esančiais aplinkoje. Laisvieji radikalai sukelia įvairias ligas, tarp jų tam tikras vėžio rūšis, bei pagreitina senėjimą. Natūralus priešuždegiminis ir antibakterinis alavijo poveikis, kartu su jo maitinamaisiais elementais, skatina ląstelių augimą ir atsinaujinimą, taip pagerindamas odos buklę bei lėtindamas senėjimo procesus.

Alavijus taip pat naudojamas norint sumažinti plaukų slinkimą, vidurių užkietėjimą, nemalonų burnos kvapą, norint atsikratyti nuovargio, metant svorį ir stiprinant sąnarius.

Netaisyklinga mityba, stresas, nesveikas gyvenimo būdas bei užteršta aplinka sukėlė daug „civilizacijos“ ligų, tokių kaip: širdies ligos, vėžiniai susirgimai, cukrinis diabetas, imuninės sistemos susilpnėjimas, alergijos ir kitos. Pastaruoju metu sparčiai didėja sveiką gyvenimo būdą propaguojančių žmonių skaičius, todėl OKF alavijaus sulčių gėrimas yra ypač populiarus tarp sportuojančių, besirūpinančių pilnaverte, natūralia bei kokybiška mityba, žmonių.

Gėrimas gaminamas iš geriausios rūšies alavijaus, jame yra daug vaisiaus minkštimo, sudėtyje yra kalcio, vitaminų C ir E. Skirtingai nei daugelyje kitų gėrimų, OKF alavijaus sulčių gėrimo gamyboje nėra dėta cukraus, vietoj jo naudojamas medus, be to, gamyboje nėra naudojami konservantai, dirbtiniai dažikliai ar saldikliai.

Be natūralaus alavijaus skonio, šis gėrimas gaminamas ir kitų vaisių skonio (mango, vynuogių, citrinų, persikų, kivi, ličių, granatų, obuolių, ananasų, apelsinų, braškių, bananų ir guavos vaisiaus skonio), todėl kiekvienas vartotojas gali išsirinkti sau priimtiniausią skonį. Pagal pardavimus, OKF alavijaus sulčių gėrimas, tarp analogiškų produktų yra Nr.1 pasaulyje, parduodamas daugiau nei 100 pasaulio šalių. Gėrimas puikiai numalšina troškulį, be to, yra labai skanus, todėl, ko gero, yra skaniausias būdas išlikti sveikam!

Daugiau informacijos apie OKF Aloe Vera gėrimus galite rasti tinklapyje
www.megabaltic.lt/gerimai




Užs.nr 08-04/28