Kiekvienas iš mūsų ir visi kartu jau esame įpratę prie lapkričio pabaigoje prasidedančių ir tik sausio mėnesį finišuojančių begalės gerumo akcijų: kalėdinių nuotaikų

apimti visada stengiamės pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus, dažnai visiškai nepažįstamus žmones, kuriems reikia pagalbos.









„Gerumui juk nereikia laukti Kalėdų“, – vienbalsiai pritaria prekybos ir pramogų centro „Ozas“ komanda. O labiausiai džiugina tai, kad šio kolektyvo žodžius palydi ir veiksmai. Jau ne pirmus metus PPC „Ozas“ glaudžiai bendradarbiauja su Vilniaus miesto Verkių seniūnija ir mokslo metų pradžioje padeda socialiai remtinoms šeimoms dovanomis, įvairiomis edukacinėmis išvykomis ir pažintinėmis ekskursijomis.



Šį savaitgalį PPC „Ozas“ iniciatyvos bei kelionių agentūros „Banelituras“ ir restorano „Seklyčia“ pagalbos dėka socialiai remtinos šeimos vyko į Druskininkus. „Beveik visi sveikatos šaltiniais garsėjantį miestą pamatys pirmą kartą gyvenime. O kai kurie tokios galimybės galbūt niekada ir nebeturės“, – dėkodamas kalbėjo Verkių seniūnas Vaclovas Gulbinovičius.



Ankstyvą šeštadienio rytą socialiai remtinas Vilniaus šeimas Merkinės piliakalnio link išlydėjusi PPC „Ozas“ direktorė Inga Navickaitė taip pat neslėpė susijaudinimo: „Nuo pat atsiradimo kasmet inicijuojame edukacinius bei socialinius renginius ir įvairias gerumo akcijas. Nors kol kas PPC „Ozas“ geri darbai dar labai maži, stengiamės visomis išgalėmis padėti sunkiai besiverčiančioms šeimoms. Džiaugiamės, kad prie akcijų prisideda ir centro nuomininkai. Jei kiekvienas iš mūsų bent maža dalimi prisidėtų prie pagalbos kitiems, visi kartu nuveiktume didžiulius darbus gerumo vardan.“